Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dneska v Humpolci: stříbrná 407 SW, s černou klubovou samolepkou na kufru, kolem 13:45 v ulici Lužická u autoservisu. Značka 5J1 myslím, pani přejela k Penny marketu a parkovala kousek od Vendelínka :D :D .. :papa:papa .. se to tam pěkně sjíždí :D :D

Odesláno

Dnes lehce před 9ou u ČVUT v Praze 6 proti mně jela červená 306 BK s Skem v RZtě a klubovými podložkami - kdo řídil netuším.

[upravil dne 4/11/2013 16:40 od Medvěd]

Odesláno
Dneska v Humpolci: stříbrná 407 SW, s černou klubovou samolepkou na kufru, kolem 13:45 v ulici Lužická u autoservisu. Značka 5J1 myslím, pani přejela k Penny marketu a parkovala kousek od Vendelínka :D :D .. :papa:papa .. se to tam pěkně sjíždí :D :D

Budu na to myslet a zkusím vypátrat,407SW, tu jsem tady ještě neviděl

a nebyla to tříbrná do modra :myslim

Odesláno

Budu na to myslet a zkusím vypátrat,407SW, tu jsem tady ještě neviděl

a nebyla to tříbrná do modra :myslim

Byla opravdu stříbrná, chtěla jsem jí vyfotit, ae pani než vyhnala dvě děti z auta a jedno vyndala ze sedačky tak mi bylo blbé tam stát :D ..

Odesláno

Dnes me na prazskem okruhu predjel Ota s 505 V6 dojel jsem ho pak v kolone na jizni spojce tak jsme prohodili par slov skrz otevrena okenka :)

Odesláno
Kdo pak to je, dneska na objíždce v Olbramovicích stál jsem za ním s náklaďákem.

V té koloně jsem stál já... :D

Tak to jo už jsem myslel že to nikdo z fora nabude když se nikdo nehlásil

Odesláno

Dnes jsem v Brně potkal červené coupé 406 s pražskou poznávací značkou.Blikal jsem mával,ale řidič se díval někam jinam.Bylo v Brně-Slatina,jel směrem na dálnici,nebyl to někdo z klubu?:myslim

Odesláno

Já byl dneska za přítelkyní v Mostě a potkal jsem opět člena Peugeot_22 s jeho 607 a projela kolem mě červená 206 s nenalakovanejma nárazníkama a bílou samolepkou klubu na zadních vratech :myslim

Odesláno

dneska stříbrná 406 kombajn s klubouvou podlozkou SPZ a nalepkou na okne, a zpuchrela zadní chromova lista. Brno krizovatka Sokolova Hněvkovského. řek bych že to byl odee a pěkně se na mě šklebil do zrcátka :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...