Přejít na obsah

KaspyT

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Votice
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    336377754

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

KaspyT's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Zdravím, Chystám se koupit 207 SW 1.6 HDi 66KW a četl jsem o problémech s mazáním a následném zadření turba. Chci se zeptat jestli stačí vyměnit šroub se sítkem č.5 viz. obrázek a propláchnout olejovou vanu od karbonu jako prevenci? Případně jestli je potřeba vyměnit i šroub č.6(je stejný jako č.5 ?). Předem díky Tomáš
  2. KaspyT

    Houpaní auta

    Nechal jsem si změřit sbíhavost přední a zadní části. Na předku vše v pořádku a na zadní je pravé kolo sbíhavé a levé rozbíhavé. Když projedu pravotočivou zatáčku, tak to nic neudělá. V případě levotočivé se auto lehce "podsmykne" je cítit jako když lehce ujede. Bylo mi řečeno, že jsem kolem musel trefit nějakou velkou díru. Nechce se mi kvůli tomu měnit celá náprava, když na ní nejsou žádné vůle.
  3. Zdravím, Nechal jsem si měnit pravou poloosu + oba čepy řízení a axiální táhla. Geometrii jsem si nechal pro jistotu udělat znovu. Nechal jsem si měnit ventil na pneu a teď jezdil na rezervě, která si trochu sedla, tak se kolo muselo vymlátit. Šlo o zadní pravé. Tak mě napadlo jestli při tom sundavání kola se nemohlo s něčím hnout. Auto se teď houpe a to hlavně v zatáčkách. Houpe to z celým autem. Repas zadní nápravy dělaný v lednu 2012 a na zadku jsou 2 měsíce nové tlumiče. Před opravou to nedělalo. Zadní pravé kolo je malinko vykloněné, ale nic hrozného. Budu moc vděčný za nějaké rady co s tím.
  4. KaspyT

    Pravá poloosa

    Pravá poloosa už je vyměněna a vibrace jsou pryč. Bouchání z pravé strany už je v podstatě nulový.
  5. KaspyT

    Pravá poloosa

    Díky za rady. Vezmu nějakou poloosu od badisaka.
  6. KaspyT

    Pravá poloosa

    Ramena jsem nedávno kupoval Meyle HD od badisaka. Tak radši koupím celou poloosu přeci jen už má skoro 200 tis. za sebou.
  7. Zdravím, Trápí mě vibrace auta kolem 70 až 80 km/h na 4 stupeň rychlostní a k tomu nejspíš vůle na poloose. Občas je slyšet bouchání od pravého kola pokud je hodně vytočené a jedu třeba přes dlažební kostky. Během normální jízdy v podstatě žádné bouchání není slyšet. Vzal jsem za poloosu v místě u hnací hřídele a šlo s ní hýbat. Levá poloosa je bez problému. Otázka je jestli je problém v celé poloose případně hnací hřídeli nebo nějakém ložisku. Mám 1.4 HDi [upravil dne 26/8/14 19:33 od KaspyT]
  8. KaspyT

    Příčný stabilizátor

    Tak 18 Torx vnější ořech a stabilizátor šel bez problému dolu.
  9. Zdravím, Chci se zeptat jakým typem a velikostí Torx povolím tento šroub. Díky
  10. KaspyT

    Problém s řízením

    Tak jsem se dostal s autem na zvedák a problém byl bočním plastu u motoru zespoda. V místě tlumiče, kde je uchycený stabilizátor, tak ten výčnělek dřel o ten plast při zatočení a pak to vydávalo to divné praskání.
  11. KaspyT

    Problém s řízením

    Díky za tip. Zítra to prověřím. Jinak pružiny i s ložiska jsem měnil cca před rokem.
  12. Zdravím, Pokud stočím kola na levou i pravou stranu na cca 3/4, tak se z levé části ozývá \"praskání\". Auto bylo v klidu nastartované v garáži. Před 2 měsíci jsem měnil ramena a stabilizační tyčky a vůle v řízení nebyla.
  13. Byl jsem na tom stejně jako ty. Konektor jsem propojil a světla šla, ale po nasazení na spínač to nešlo. Poslední možnost byla ta, že konektor špatně dosedá na piny spínače. Tak jsem přidal drátek na obě dosedací plochy konektoru a 2 roky už mě to šlape bez problému.
  14. Čau, Před časem jsem řešil stejnou věc a problém byl v kontaktu uvnitř konektoru. Vyřešil jsem to tak, že jsem do konektoru přidal tenký drátek, který jsem ohnul a tím se problém vyřešil.
  15. KaspyT

    Lanko spojky

    Díky. Tohle bude stačit.
×
×
  • Vytvořit...