Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

V sobotu ráno jsem vlastně pod Barandovským mostem potkal bordovou 406 Break s platem pod RZ www.autoservisNONSTOP.cz :super

No čoveče, tak to jsem byl asi já. Mám dojem, že jsem jel směrem na Dobříš. Jojo autoservisnonstop alias pp205 - můj vrchní a jediný autodoktor :)

Odesláno

Tak dnes se stal zázrak. Stříbrná 406 sedan se samolepkou klubu na kufru zhruba před půlhodinkou kousek za mostem Barikádníků směrem na sever. Předjel jsem ji kousek za radarem v táhlém kopci. Zdraví tmavě modrá 206. ;)

[upravil dne 8/5/10 peugeot09]

Odesláno

Tak dnes při jízdě přes Brno \"Žabiny\"kolem 12:15 koukáme s Aluškou na jednu pěknou, černou 106S16 a za volantem byl rozpoznán Kujón. Byli jsem též pozdraveni. :D:papa

P.S. a před 14ti dny jsme potkali Šaldu na cestě z Písárek do Bohunic.

Odesláno

Dnesk asme potkal v ostrave Zlute 306 Cabrio... na spolujezdcovich dverich mala nalepka klubuuuu..... Chtel sem pozdravit, ale ocividne spechal.. napsal bcyh ulici... ale za A. chcalo jak prase nebylo nic videt a za B. Nemam poneti kde sem byl GPS navigovala... ostravu absolutne neznam...

Ale mnel nejakou tusim S kovou znacku...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zhruba před půl hodinkou jsem potkal někoho z tmavě modrým P407SW, jak vyjížděl z pumpy Shell v Limuzské ulici. Jel jsem ve stříbrné Fábii RS, takže jsem ani nezdravil :mad::papa

Odesláno

dnes ráno okolo 6:10 som siel z Dražoviec do Nitry za tmavomodrou 306 cabrio s BN značkou, myslím, že to bol satan1984.

Blikal som trúbil som, ale asi ma nespoznal alebo som sa ja sekol :D

Odesláno

No ja som minuly tyzden stretol Peugeot GTI6, na zeleznicnom priecesti, on vchadzal do TT, a ja som vychadzal smerom na Selpice, Boleraz ... Ale neviem ci si ma vsimol :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...