Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsme potkali klubáka v Jindřichově Hradci kousek od Peugeot UNI AUTA. Bohužel nevím, kdo to byl :(  Modrá nová 406 kombi a na zadním skle bílá větší samolepka klubu :) 
Verča ho vyběhla pozdravit, ale zapomněla se zeptat na nick :D:aut 
Jinak myčka na TankOno za 39Kč??? A Traveller byl čistej? :o   Super :super 

• O 3 týdny později...
Odesláno

:D:D:D no já se teda dost divil, když mi tam ta pěkná servírka napočítala 9 velkých Plzní. Ou jeee

Odesláno

Mám bujnou fantazii. Z té vaší povedené trojky znám osobně jen @Scratch tak jsem je navést nemohl. A včera jsem odpoledne brázdil 202 což je Poliklinika Mazurská - OC Čakovice -Čakovice - Nádraží Kbely. A nevšimnul jsem si že by mi kdosi do vozu stěhoval vázu. Pár upravených jsem teda včera přepravoval ale byli jen lehce a chovali se únosně.

Odesláno

@Vena garážmistr   Jó to my odjížděli z hospy asi až po 23:00 .... A těch dvou nalitejch vidláků by sis všiml, kdybys řídil ten bus - uložili jsme se na čtyřsedačku hned u předních dveří :cool:

Odesláno

Asi som stretol clubáka, ale nie som si istý. Tmavá (asi modrá) 5008-mpv 3AH-spz a rámeček mal od Domanského. V Podbrezovej (SK) odbočoval na Čertovicu

• O 3 týdny později...
Guest Scratch
Odesláno

v pátek jsem se pracovně vyskytl opět v Havexu, ale tentokrát ve Vrchlabí, tak bylo povinností jet pozdravit organizátora srazu @minimaxa :) a dnes ráno jsme ještě vyměnili pár rychlých slov z okýnka do okýnka s @Klemoň 

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...