Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to jsem si Tě všimnul ;) .

Moc pěknou 306ku máš :super .

Klubovou samolepku na cabriu nemám, a zatìm ji dávat nebubu. Mozná až na podzim na zadnì sklo.

Až bubu ve VM déle, tak Ti předem pìsnu, a dáme srazìk, ok?

Odesláno

Ja jsem potkal v patek 8.5. odpoledne kolem 15.hodiny za Bechovicema na Lukoilu stribrnou 406 break s klubovou lepkou a nasledne jeste smerem na cesky brod na nejakem odpocivadle. Troubil jsem..... a pak v Hradci u Stribrne Skalice jsem parkoval a nejaka tmaave modra 406 combi ktera projizdela okolo tak pribrzdila a mavli jsme si. Ale kdo to byl, nevim :)

Odesláno

Vcera (nedele10.5.) jsem potkal ve Velke Bitesi kolem 18:30 luxusni cerny 406 coupe, cerny skla, podvozek dost dole, zlaty kola, pekne brucelo a melo slovenskou spz... Nevi nekdo co to je zac?

Odesláno

dneska jsem kolem 12. hodiny na cernem moste u Mekace v Mc drivu narazil na zlatou 307 ktera byla o dodavku predemnou, mela klubovy podlozky novyho typu a spz si uz nepamatuju, mohla to byt H, E, J...... Bohuzel diky prekazejici dodavce jsme se nepotkali :D

Odesláno (upraveno)

Vcera kolem 21:00 me predjela krasna 206(spz 6Txxxxx) smer Děčín.bila barva zadni vyfuk uprostred.lehky tuning.nevite komu patri?

Zvuk nadhernej palec nahoru

Upraveno uživatelem velkybanan
Odesláno

Tak to tady trochu přiživíme. :D

Ale nejdřív hezky popořadě:

Včera kolem půl jedný na Javorníku na parkovišti najduta Medvěda 306ka.

post-35961-1431924644,1332_thumb.jpg

A teď ať se přizná ten, kdo na mě, Zůzu a AKCZ troubil kolem půl šestý v Žamberku u Benziny se stříbrnou 406kou v sedanu s H na značce a vozíkem za sebou? Na zadním okně byla nějaká samolepka. :myslim

Odesláno (upraveno)

dnes ráno 6:51 v Jiřicích spatřen MilanF1 . . . asi pospíchal do práce. . . dával jsem mu přednost z vedlejší . . . byl jsem maskován helmou a hadrama(byl jsem na skutru). . . nevím zda mě registroval,ale zdalo se mi,že přemejšlí na něčím a moc mě asi nevnímal(třeba kdybych mu přednost nedal tak by mě zaregistroval)

edit: to by ale asi bolelo [emoji14] :D

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Upraveno uživatelem Gabriel 307

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...