Veverka Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Před hodinou rychlý sčučment s Béďou v Pcích kvůli odvozu nákladu pro jiného klubáka do Prahy Citovat
Butrus Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Dnes, Kamenný Újezd u Rokycan, směrem do Rokycan, šedá 406 sedan s křídlem 4P*3619, bílá klub samolepka na víku kufru u pravého zadního světla. Jel jsem na kole, 406ka mě předjížděla a frčela směr Rokycany. Kdo to byl? Citovat
ChouLu Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Před hodinou rychlý sčučment s Béďou v Pcích kvůli odvozu nákladu pro jiného klubáka do Prahy před 40 minutama jsem jel kolem Citovat
Cinci Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Dneska jsem v Českém Těšíně potkal člena MACI. Citovat
gronholmm Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Dnes kolem poledne spatřena stříbrná 406break old model s ústeckejma značkama, dost divnou kapotou, koženým introšem a samolepkou klubu na pátejch dveřích. Byla zaparkovaná v Pardubicích na Bělobranským náměstí. [upravil dne 28/4/14 17:21 od Dave_k] [upravil dne 28/4/14 17:25 od Dave_k] To je antik Citovat
brixtr Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 dneska v Milovicich u tesca. Někdo z klubu? [upravil dne 4/5/14 21:11 od brixtr] Citovat
Béďa Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Před hodinou rychlý sčučment s Béďou v Pcích kvůli odvozu nákladu pro jiného klubáka do Prahy před 40 minutama jsem jel kolem jedeš přes PCE a nestavíš se! Citovat
Medvěd Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Béďo - Ty jsi z Chotěboře přesídlil do Perníkova? Tuhle jsem tam byl celej víkend, taky jsme mohli zajít na pivko ... Citovat
ChouLu Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Měl jsem trochu na spěch... od Scratche jsem vyjížděl v 11:30 s tím, že pojedu zkratkou a budu ve 2 doma... a dopadlo to jak to dopadlo Citovat
Béďa Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Medvěd: jj, už asi dva roky ale netrávím tu všechny víkendy, takže bys musel dát předem vědět.. ChouLu: budiš, tak třeba příště.. Citovat
ChouLu Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 Béďa: Někdy určitě Ale abych tady jen nespamoval, tak jsem v sobotu v Hradci Králové dával spicha s Harry-HK na Shellce od Pardubic Citovat
antik Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 Dnes kolem poledne spatřena stříbrná 406break old model s ústeckejma značkama, dost divnou kapotou, koženým introšem a samolepkou klubu na pátejch dveřích. Byla zaparkovaná v Pardubicích na Bělobranským náměstí. Ano, jsem přestěhován a bydlím kousek za rohem, ale tam parkovat nesmím. Kapota má oloupaný lak a tak stále přemýšlím, zda ošoupat lak tim nejjemnějším šmirglem a přestříkat to novým lakem , nebo to jen ošoupat a nalepit stříbrnou karbon folii. Ale budu muset šmirglovat i na předním narazniku a stříkat lak tak asi proběhne renovace laku, který se mi loupe i na střeše. Vubec netuším proč to začalo. Citovat
Rejty Odesláno 5. květen 2014 Odesláno 5. květen 2014 ja takhle parkuju normalne ajeste krive aby si fakt vedle mne nikdo nestoupl.. po pár debilech tlustejch co neumí otevřít dveře to prdim Citovat
cechic Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 potkal jsem uhlobarona [upravil dne 22/4/14 14:54 od 222johny222] Ja ti dam uhlobarona Citovat
Veverka Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 oddie dnes večer i s vozem u nás v ulici a garáži - židlička předána Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Včera ráno mezi 7:30 a 8:00 hodin jsem potkal v Úlibicích u kruháče MatrixArwen s mou bývalou 406kou, takže jsem rád, že stále jezdí, vypadá furt stejně a tímto zdravím kolegyni (já jel ve služební-civilní Octávce). civilni tmave modra????? Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 To jsem byl asi já V čem jsi jel, že jsem Tě nepoznal? Po samolepkach poctivě koukám... Bud rad, ze ne ve sluzebnim Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Rejty - k čemu patří Tvá reakce? parkovani ChouLu, my co mame radi svuj lak kolikrat stojime jako prasata aby nam to hovada, a vetsinou objemnejsi neodrela tim, ze otevrou dvere a prask do naseho auta..... bohuzel sam jsem byl svedkem, kdy mi polak v nove pace dverma mrdnul do auta. Bohuzel, v aute sedela Adelka, tak polakovi pomerne razne odpovedela..........nicmene mel smulu, ve chvili kdy jsem se vracel s kosickem k autu, do ni strcil, a to nemel delat.........tim bych utnul pisemny prenos situace.....:bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
OK406 Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Použil si znakovou řeč, jelikož pán byl hluchý? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.