Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes, Kamenný Újezd u Rokycan, směrem do Rokycan, šedá 406 sedan s křídlem 4P*3619, bílá klub samolepka na víku kufru u pravého zadního světla. Jel jsem na kole, 406ka mě předjížděla a frčela směr Rokycany. Kdo to byl?

Odesláno
Před hodinou rychlý sčučment s Béďou v Pcích kvůli odvozu nákladu pro jiného klubáka do Prahy :papa

před 40 minutama jsem jel kolem :myslim

Odesláno
Dnes kolem poledne spatřena stříbrná 406break old model s ústeckejma značkama, dost divnou kapotou, koženým introšem a samolepkou klubu na pátejch dveřích. Byla zaparkovaná v Pardubicích na Bělobranským náměstí.

[upravil dne 28/4/14 17:21 od Dave_k]

[upravil dne 28/4/14 17:25 od Dave_k]

To je antik :papa

Odesláno
Před hodinou rychlý sčučment s Béďou v Pcích kvůli odvozu nákladu pro jiného klubáka do Prahy :papa

před 40 minutama jsem jel kolem :myslim

jedeš přes PCE a nestavíš se! :bacha:D

Odesláno

Měl jsem trochu na spěch... od Scratche jsem vyjížděl v 11:30 s tím, že pojedu zkratkou a budu ve 2 doma... a dopadlo to jak to dopadlo :myslim

Odesláno

Béďa: Někdy určitě ;)

Ale abych tady jen nespamoval, tak jsem v sobotu v Hradci Králové dával spicha s Harry-HK na Shellce od Pardubic :papa

Odesláno
Dnes kolem poledne spatřena stříbrná 406break old model s ústeckejma značkama, dost divnou kapotou, koženým introšem a samolepkou klubu na pátejch dveřích. Byla zaparkovaná v Pardubicích na Bělobranským náměstí.

Ano, jsem přestěhován a bydlím kousek za rohem, ale tam parkovat nesmím. Kapota má oloupaný lak a tak stále přemýšlím, zda ošoupat lak tim nejjemnějším šmirglem a přestříkat to novým lakem , nebo to jen ošoupat a nalepit stříbrnou karbon folii. Ale budu muset šmirglovat i na předním narazniku a stříkat lak tak asi proběhne renovace laku, který se mi loupe i na střeše. Vubec netuším proč to začalo.

Odesláno

ja takhle parkuju normalne ajeste krive aby si fakt vedle mne nikdo nestoupl.. po pár debilech tlustejch co neumí otevřít dveře to prdim :)

Odesláno
Včera ráno mezi 7:30 a 8:00 hodin jsem potkal v Úlibicích u kruháče MatrixArwen s mou bývalou 406kou, takže jsem rád, že stále jezdí, vypadá furt stejně a tímto zdravím kolegyni (já jel ve služební-civilní Octávce). :papa

civilni tmave modra?????

Odesláno
To jsem byl asi já:papa V čem jsi jel, že jsem Tě nepoznal? Po samolepkach poctivě koukám...

Bud rad, ze ne ve sluzebnim :D

Odesláno
Rejty - k čemu patří Tvá reakce?

parkovani ChouLu, my co mame radi svuj lak kolikrat stojime jako prasata aby nam to hovada, a vetsinou objemnejsi neodrela tim, ze otevrou dvere a prask do naseho auta.....

bohuzel sam jsem byl svedkem, kdy mi polak v nove pace dverma mrdnul do auta. Bohuzel, v aute sedela Adelka, tak polakovi pomerne razne odpovedela..........nicmene mel smulu, ve chvili kdy jsem se vracel s kosickem k autu, do ni strcil, a to nemel delat.........tim bych utnul pisemny prenos situace.....:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...