Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes v pět odpo na náměstí v neratovicích tmavé modrý sedan s bílou samolepkou klubu na viku kufru 406 černé okna v zadu . 7S.... Vypadalo to jako bejvalka neona.

Odesláno

Ja potkal dnes nejakého clena ve 406 sedan old v Měšicích bud lucifer nebo ta druha cervena :D mel nalepku clubu na pravyých zadních dverích na tom malém okýnku a napis peugeot-club.com v té malé lince v zadním víku kufru spz: 6S5 3205 :D jinak jel jsem za ním maskován ve fabii combi :D

Guest servisman
Odesláno

nevím , ženská je ráda že v takovém děšti kouká dopředu a ne kdo na ní bliká houká ;)

Odesláno

skuci ja te dneska potak kdyz si sjízdej ze spojky na bechovice :) sem stál u hyundai pac mi nesel zaradit kvalt kdyz sem jel ke strejdovi na vymenu spojky :D

Odesláno

Sobota 12.10. asi 9:15 predjizdena na D1 nekde za sjezdem na 112km na Jihlavu (mozna i pred) cerna 306ka s napisem P-C na zadnim okne. Frceli jsme Svejkovou cervenou 406c na sraz do Kunstatu. Tipuju na Czechice ale jistej si nejsem.

Guest servisman
Odesláno

Dnes odpoledne jsem narazil na tuto 406 se čtyřočkem tak jsem to viděl i naživo ,kapota karbonová fólie. Foceno Č.Budějovice

Odesláno
aha :D tak v tom prípade jsou 2 508 v tve barve s cernejma kolama a jojo lvem ;)

nemyslel jsem tim, že já jsem to nebyl, ale že já si tě nevšimnul... ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...