Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
v sobotu 3.8 jsem u \"Skřítka\" viděl projíždět Pepita v CCčku, střecha dole, pohodička..:D

Jj jen už nevím jestli jsem jel do nebo z Šumperka :myslim

Škoda že jsem o Tobě nevěděl,určitě bych zastavil.. ;):papa

Odesláno
... a 10.8 u Metra v HB jsem potkal černou 407SW začínající myslim na 4J3... s klubovou nálepkou na zadních vratech, asi neznám, kdopak to byl? :)

Že by Davidekcz? :myslim

Odesláno
tak ja jsem dneska v Ceskych Budejovicich potkal jenom policajty, kdyz me sebrali za odboceni pres dvojtou plnou.... stali 3 auta za mnou :(

edit: opravil jsem si hrubku :)

[upravil dne 14/8/2013 19:08 od Scratch]

Škoda, že si se neozval. Jinak přes dvě plné čáry se opravdu nejezdí:D.

Guest Scratch
Odesláno

ja vetsinou ted nejezdim sam ale mam s sebou vedeni z polska. takze to neni uplne nejlepsi.

Odesláno
v sobotu 3.8 jsem u \"Skřítka\" viděl projíždět Pepita v CCčku, střecha dole, pohodička..:D a 10.8 u Metra v HB jsem potkal černou 407SW začínající myslim na 4J3... s klubovou nálepkou na zadních vratech, asi neznám, kdopak to byl? :)

No to jsem musel být já :aut:aut

v kolik jsi mě tam viděl??

Guest Scratch
Odesláno

hele ja byl nedavno v chlumci ale obchudek uz tam neni tak jsem pokracoval :(

Odesláno
Včera okolo půl deváté večerní jsem pouštěl na přechodě na Masarykově náměstí v Žamberku Vojtu AKCZ. :D Řekl bych, že si mě ani nevšiml. :papa

Vsiml ale az kdyz si projizdel a odjizdel od prechodu :)

Guest servisman
Odesláno

jj jel jsem za dcerou do Mrkvanova :D jedinný tm modrý break s adresou Peugeot clubu na zadním okně :papa

[upravil dne 19/8/13 20:41 od servisman]

Odesláno

tak me uz asi nepoznate :-) , odstranil jsem vsechny napadne znaky z auta a hlavne velkou zadni samolepku peugeot klubu tak, abych nebyl lehce identifikovan ...

Odesláno

Včera sem potkal v Brně žlutou 406 coupe a s řidičem, co vypadal jak Kamil Střihavka, je to někdo od nás? Jedinej detail co sem si na autě stihl všimnout byly vrtaný-drážkovaný kotouče na všech kolech...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...