Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koho jsem to pristihl cpat si bricho na Apetit festivalu v Pardubicich? :aut

4vvw.th.jpg

Moral3z: 406 stojici podel silnice? nebylo to nahodou 3E9? :D... nejspis ja...

[upravil dne 30/6/13 01:06 od h4wk3y]

Odesláno

tak jsem měl dneska přecijen štěstí. Sice ne v Kolíně, kde je šance větší, ale přímo v Kutné Hoře okolo policejního okresáku v ulici Na Námti projížděla 206ka SW v červené lucifer a byla polepená klubovými samolepkami, ale mávat jsem nestíhal. :) Bylo to ve 13:08 hodin. :super

Okolo 17. hodiny jsem parkoval v kolínském Futuru vedle 206ky hatchback, která byla celá přestříkaná na zlatou metlu, tak jsem je s mým čmelákem vyblejsknul :)

Odesláno
Koho jsem to pristihl cpat si bricho na Apetit festivalu v Pardubicich? :aut

4vvw.th.jpg

Moral3z: 406 stojici podel silnice? nebylo to nahodou 3E9? :D... nejspis ja...

[upravil dne 30/6/13 01:06 od h4wk3y]

hele moje auto :D sem si váš tam ani nevšim :)

Odesláno

::: \"Stifler\" nojo, to fakt daleko není. A když vezmu v úvahu, že tam párkrát za rok jezdím, Páč sem se tam narodil a 30 járů jsem tam žil, tak se určitě můžem někde srazit... :myslim:roker

Odesláno

Tak s kým jsem se to dneska naháněl na teplický směrem Praha centrum ? červená 206 v 5dv. co mi nestačila :D... Kluk s holkou a nestačili mi :D ujížděl jsem v žlutý 106 sport :aut

Odesláno

dneska na nachodsky v 7:55 jsem potkal zelenou 306 hezky udelanou se zlutym??? lvem na boku a potom v nemocnicni jsem potkal 206 s napisem na zadnim okne.... tak kdo to byl?

Odesláno

A koho jsem to asi dnes problikával v Benešove nad Ploučnicí okolo půl 12-té? Stříbrný kombík 306 s klubovou nálepkou na 5-tých dveřích vlevo dole... Jel jsem za ním asi 300 m, než před hlavní silnicí na Děčín odbočil vpravo ... :)

Odesláno
Pipistrel s polovickou a Cinicman boli videni v Senci na jazerach od Reci minuly tyzden tak navecer.Pokial ma oci neklamali.

Dlho ste sa ale nezdrzali.:)

Tymto samozrejme pozdravujem. :)

:o

Boli sme sa zmočiť v bačorine... :D

Já Bič Mjukenen z téhož dne od môjho dvorného fotografa Pata:

1040899_4446139606544_914925804_o.jpg

[upravil dne 7/4/2013 12:00 od Cinicman]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...