Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

Klucí kdo v pondělí cca kolem 19:45 hod na dálnicí mezi Olomoucí a Vyškovem zdravil a mával na moji přítelkyni?Prý to bylo vysoký a stříbrný,kdo to byl?:D teda doufám,že to byl někdo odtud :D

Odesláno

Tak to je dobře :) Protože mu to na Déčku házelo nouzak, než dojel ke mě, tak v poho.. a odjel a u Jihlavy zase nouzák... ale známe chybu :)

Odesláno

potvrzuju, ja jse i videl, stali jste na parkovisti pod stromem u Lidlu :)

jinak jsem dojel a jak jsem sjel na jizni spojku, zastavil na pumpe, tak to zase jelo :D. No uvidime, az bude sluzebak, tak to pujde tak na mesic do servisu, at se v tom vrtaj a daj do kupy vsechno :D

Odesláno

Dneska ráno bílá 307 1AF 7***, podložka pod značkou vzadu, z Knížecí až na Jiráskův most jela předemnou, akorát jsem seděl ve Felicii celou dobu přímo za nim, tak jsem neblikal. Příště možná vylezu z auta v té koloně. :D

Čas 9:50 - 9:57

Odesláno
Stále ve Frenu potkávám 406 v kombíku, stříbrná a na zadním skle má nálepku odkazující na stránky klubu,...... :myslim

to jsem ja voe ... :D :D

já si to myslel :D :D

Odesláno
Včera kolem druhé hodiny u Lídlu v Brandýse spatřen Milan F1 . Stál sem tam s Manem s vrtnou soupravou. P.R.
¨

Hezký, ale žádného Mana si nevybavuji :(

A hned po výjezdu od Lidlu jsme na sebe mávali s Pe.Trem, jak jsem psal výše. Hned dvojitá dávka klubáků. :)

Odesláno

Včera v modřanech stříbrnej 406 Break s klubovou samolepkou i podložkou pod SPZ vzadu a nálepkou \"Starej Kaktus\" :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...