Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja blikám jak blb na kazdyho peugeota :D a nikdo zatim pozdrav neopetoval :( ........ ani v sobtou ferry a to sem blikal asi tak 50 metru dopredu co jsem spozoroval 4 ocko na mlhovkach :)

PS: pro ty co se pohybujete po Praze 9 a okolí .. jakmile potkate modrou 406 sedan old bez club. nalepky tak si zablikejte ja budu rad :D:papa

Odesláno

cau, hele hod tam nalepku, nerad bych blikal jak blb na nekoho jineho :)

Kubik: jo nejaky BMW si pamatuju :)

[upravil dne 3/6/2013 14:09 od Scratch]

Odesláno
ani v sobtou ferry a to sem blikal asi tak 50 metru dopredu co jsem spozoroval 4 ocko na mlhovkach :)

Aha, takže to kvůli tobě jel potom Ferry celou dobu padesátkou, protože si myslel, že tam měřej ... :aut:D:D

Odesláno
ja blikám jak blb na kazdyho peugeota :D a nikdo zatim pozdrav neopetoval :( ........ ani v sobtou ferry a to sem blikal asi tak 50 metru dopredu co jsem spozoroval 4 ocko na mlhovkach :)

PS: pro ty co se pohybujete po Praze 9 a okolí .. jakmile potkate modrou 406 sedan old bez club. nalepky tak si zablikejte ja budu rad :D:papa

Kdybych měl blikat na každou modrou 406ku v oldu, kterou v Praze potkám, tak budu mít za chvíli na palci mozol

tzn. chceš.li, abych zablikal, označ se.

[upravil dne 3/6/2013 18:43 od Medvěd]

Guest servisman
Odesláno

přesně tak pokud nic není vidět nemá cenu blikat.Já zablikal jednou a stálo mne to 200 Kč

Odesláno

neboj, prijel bych rad, ale popravde se nejak nedostava casu... denni studium+prace je zabijacka kombinace :D....

Ale az mi skonci zkouskove(zacatek cervence) a bude trochu pocasi, tak se rad nejake akce klidne zucastnim :papa

Odesláno

Tak v sobotu jsem potkal auto Radima 1008 v Žamberku, bohužel majitel se někde flákal.. :D:D:papa

post-12336-14109631618151_thumb.jpg

Dále jsem se měl pak zastavit za Hurvajzem, bohužel Wroclaw byla dál než jsem počítal, a hlavně je to strašná cesta :bacha:(

Odesláno
:) Podezříval jsem tebe nebo kámoše, taky jeho oblíbená forma pozdravu :D Nemá kdo vyběhnout, sousedé jsou přátelští. Max nějaký lovecký hafan by se našel. :D
Odesláno

Dneska kolem osmý ráno na Praze - Lhotce tmavě modrá (fialová?) třídvéřová 306 se samolepkou klubu na pátých dveřích :papa kdopak to byl? Já byl bohužel maskován v MHD :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...