Kata517 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Kdopak byl se stříbrnou 206 přes víkend na chatě u Berounky ve Zbečně ?? Kdopak se přizná :-D Citovat
Goldinka Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 My jsme dneska mezi 18 a 19 hodinou potkali vínovou 406 v sedan s nálepkou na skle a pravděpodobně budoucí majitel fotografie od policie (to vzkazuje vector ) jo a ještě bych mohla říct kde tak bylo to na Jižní spojce směr od Smíchova na pfff Zahradní město kousek za OMW s mekáčem hned za těma třema radarama... ) tak kdopak to byl? [upravil dne 3/12/12 21:27 od Goldinka] Citovat
Pepito Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Včera při návratu ze srazu mě před Hradcem Králové dojela a předjela MatrixArwen a pak zastavila a krátce jsme pokecali Tímto ji ještě jednou zdravím [upravil dne 10/12/12 09:13 od pepito] Citovat
Stifler Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Moje bývalá luciferka vypadá pořád k světu. Citovat
Veverka Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 No já nevím jak vy, ale v sobotu jsem viděl klubáků (jaxe 3... říká slušně?) - fůru! brzy zase Citovat
ChouLu Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Veverku jsem viděl na Černým mostě a pak až v Nový vsi .. ale prý jel předpisově :D Citovat
Veverka Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Jasně že předpisově, po dálnici podle GPS 135 km/hod., takže z důkazního hlediska zcela jistě předpisově Za průjezd Prahou ale úplně neručím, tam jsem možná trošičku ulít Citovat
ChouLu Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Po Praze se aplikovala kolonová rychlost ... Jen nám snad nepříjde ještě pohlednice před Vánocema Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Jasně že předpisově, po dálnici podle GPS 135 km/hod., takže z důkazního hlediska zcela jistě předpisově Za průjezd Prahou ale úplně neručím, tam jsem možná trošičku ulít Lvicek je svedek, ja vas stihal a po praze 150, na dalnici 190, a vy jste ve skutecnosti vyjeli az po me :blicismajlik:D:D taky se v nove vsi divili a ja take, ze jsem z prahy jediny :D:D:D jedno cigo a hle, kolona prijela :D:D:D [upravil dne 10/12/2012 23:28 od Scratch] Citovat
MatrixArwen Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Potvrzuji svou účast na trase Jičín - HK v 130km/h a klubákem Pepito v zádech...ale kdybych tě nepředjela, tak si mě třeba ani nevšimneš ...nejlepší bylo...\"já si říkal, kdo se mi to lepí na prdel\":D Stifler: má se ještě víc k světu než dřív:super Včera při návratu ze srazu mě před Hradcem Králové dojela a předjela MatrixArwen a pak zastavila a krátce jsme pokecali Tímto ji ještě jednou zdravím [upravil dne 12/12/12 23:15 od MatrixArwen] Citovat
Pepito Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Všimnul jsem si za mnou rychle se přibližující 406ku,tak jsem na to trochu šlápnul a trochu ujel ale pak jsem za obcí zvolnil a říkal si \"tak si jeď ať se podívám na pežoťáka\" a ona za volantem hezká mladá holka a rychlá tak jsme se po zastavení seznámili a snad se někdy uvidíme na nějakém srázku Potvrzuji svou účast na trase Jičín - HK v 130km/h a klubákem Pepito v zádech...ale kdybych tě nepředjela, tak si mě třeba ani nevšimneš ...nejlepší bylo...\"já si říkal, kdo se mi to lepí na prdel\":D Stifler: má se ještě víc k světu než dřív:super Včera při návratu ze srazu mě před Hradcem Králové dojela a předjela MatrixArwen a pak zastavila a krátce jsme pokecali Tímto ji ještě jednou zdravím [upravil dne 12/12/12 23:15 od MatrixArwen] Citovat
MatrixArwen Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Já jsem jela a hle klubák...jenže furt se nedalo nějak předjet, pak mi ujel. Já jsem si říkala, že na to kašlu, když je ta zima, že to nebudu hnát, ale pak jsem si řekla, že si nebudu dělat ostudu a ukážu mu, jak mi to jede ...A najednou tam bylo 130km/h a ty ses mě furt držel:papa Všimnul jsem si za mnou rychle se přibližující 406ku,tak jsem na to trochu šlápnul a trochu ujel ale pak jsem za obcí zvolnil a říkal si \"tak si jeď ať se podívám na pežoťáka\" a ona za volantem hezká mladá holka a rychlá tak jsme se po zastavení seznámili a snad se někdy uvidíme na nějakém srázku Citovat
radim.1008 Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 Včera před 16hodinou jsem opět potkal bývalé auto Vendelínka na tom samém místě v Žamberku v Hluboké ulici, jako před časem. Tentokrát v zákazu stání (který tam platí přes zimu). Malá změna proti této fotce je ta, že majitel již přehlásil na sebe. RZ 5H1 .... Citovat
Pepito Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 se to nezdá,ale i ta 1.4i 8V docela slušně jede Já jsem jela a hle klubák...jenže furt se nedalo nějak předjet, pak mi ujel. Já jsem si říkala, že na to kašlu, když je ta zima, že to nebudu hnát, ale pak jsem si řekla, že si nebudu dělat ostudu a ukážu mu, jak mi to jede ...A najednou tam bylo 130km/h a ty ses mě furt držel:papa Všimnul jsem si za mnou rychle se přibližující 406ku,tak jsem na to trochu šlápnul a trochu ujel ale pak jsem za obcí zvolnil a říkal si \"tak si jeď ať se podívám na pežoťáka\" a ona za volantem hezká mladá holka a rychlá tak jsme se po zastavení seznámili a snad se někdy uvidíme na nějakém srázku Citovat
Pepito Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Na prcka dobrý... Jj díky Taky pěkně jezdíš Překvapilo mě,že jsi za volantem byla Ty,čekal jsem nějakého \"závodníka\" a ona to byla \"závodnice\" Tak hodně šťastných kilometrů a hlavně bez nehod Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 pred 14 dny v patek kolem 17:00 v jicine na kruhaku jsem potkal 607 v modre barve s H SPZ, troubil jsem a blikal.... 19.12 v HoPo ve Zlibku jsem potkal stribnrou 406 s s www.peugeot-club.com na zadnich dverich. Taky troubim a nic. Lidicky koukejte Citovat
Háček Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 lidi koukaj a pak si řeknou co to je vola Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 tak asi je to divny, kdyz na ne blika a troubi jinej dost neprehlednutelnej pezot Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.