Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

My jsme dneska mezi 18 a 19 hodinou potkali vínovou 406 v sedan s nálepkou na skle a pravděpodobně budoucí majitel fotografie od policie (to vzkazuje vector :P )

jo a ještě bych mohla říct kde :D tak bylo to na Jižní spojce směr od Smíchova na pfff Zahradní město kousek za OMW s mekáčem hned za těma třema radarama... :))

tak kdopak to byl?

[upravil dne 3/12/12 21:27 od Goldinka]

Odesláno

Včera při návratu ze srazu mě před Hradcem Králové dojela a předjela MatrixArwen a pak zastavila a krátce jsme pokecali ;)

Tímto ji ještě jednou zdravím :papa

post-31252-1410962847575_thumb.jpg

[upravil dne 10/12/12 09:13 od pepito]

Odesláno

Jasně že předpisově, po dálnici podle GPS 135 km/hod., takže z důkazního hlediska zcela jistě předpisově :D Za průjezd Prahou ale úplně neručím, tam jsem možná trošičku ulít :D

Odesláno
Jasně že předpisově, po dálnici podle GPS 135 km/hod., takže z důkazního hlediska zcela jistě předpisově :D Za průjezd Prahou ale úplně neručím, tam jsem možná trošičku ulít :D

Lvicek je svedek, ja vas stihal a po praze 150, na dalnici 190, a vy jste ve skutecnosti vyjeli az po me :D:blicismajlik:blicismajlik:D:D

taky se v nove vsi divili a ja take, ze jsem z prahy jediny :D:D:D:D

jedno cigo a hle, kolona prijela :D:D:D:D

[upravil dne 10/12/2012 23:28 od Scratch]

Odesláno

Potvrzuji svou účast na trase Jičín - HK v 130km/h a klubákem Pepito v zádech...ale kdybych tě nepředjela, tak si mě třeba ani nevšimneš :D...nejlepší bylo...\"já si říkal, kdo se mi to lepí na prdel\":D

Stifler: má se ještě víc k světu než dřív:super

Včera při návratu ze srazu mě před Hradcem Králové dojela a předjela MatrixArwen a pak zastavila a krátce jsme pokecali ;)

[upravil dne 12/12/12 23:15 od MatrixArwen]

Odesláno

Všimnul jsem si za mnou rychle se přibližující 406ku,tak jsem na to trochu šlápnul a trochu ujel :D ale pak jsem za obcí zvolnil a říkal si \"tak si jeď ať se podívám na pežoťáka\" a ona za volantem hezká mladá holka :super a rychlá :D tak jsme se po zastavení seznámili a snad se někdy uvidíme na nějakém srázku ;):papa

Potvrzuji svou účast na trase Jičín - HK v 130km/h a klubákem Pepito v zádech...ale kdybych tě nepředjela, tak si mě třeba ani nevšimneš :D...nejlepší bylo...\"já si říkal, kdo se mi to lepí na prdel\":D

Stifler: má se ještě víc k světu než dřív:super

[upravil dne 12/12/12 23:15 od MatrixArwen]

Odesláno

Já jsem jela a hle klubák...jenže furt se nedalo nějak předjet, pak mi ujel. Já jsem si říkala, že na to kašlu, když je ta zima, že to nebudu hnát, ale pak jsem si řekla, že si nebudu dělat ostudu a ukážu mu, jak mi to jede :D...A najednou tam bylo 130km/h a ty ses mě furt držel:papa

Všimnul jsem si za mnou rychle se přibližující 406ku,tak jsem na to trochu šlápnul a trochu ujel :D ale pak jsem za obcí zvolnil a říkal si \"tak si jeď ať se podívám na pežoťáka\" a ona za volantem hezká mladá holka :super a rychlá :D tak jsme se po zastavení seznámili a snad se někdy uvidíme na nějakém srázku ;):papa
Odesláno

Včera před 16hodinou jsem opět potkal bývalé auto Vendelínka na tom samém místě v Žamberku v Hluboké ulici, jako před časem. Tentokrát v zákazu stání :D (který tam platí přes zimu). Malá změna proti této fotce je ta, že majitel již přehlásil na sebe. RZ 5H1 .... :)

post-39796-14109628595692_thumb.jpg

Odesláno

:D se to nezdá,ale i ta 1.4i 8V docela slušně jede :super:D:papa

Já jsem jela a hle klubák...jenže furt se nedalo nějak předjet, pak mi ujel. Já jsem si říkala, že na to kašlu, když je ta zima, že to nebudu hnát, ale pak jsem si řekla, že si nebudu dělat ostudu a ukážu mu, jak mi to jede :D...A najednou tam bylo 130km/h a ty ses mě furt držel:papa

Odesláno
Na prcka dobrý...;)

Jj díky ;)

Taky pěkně jezdíš :super Překvapilo mě,že jsi za volantem byla Ty,čekal jsem nějakého \"závodníka\" a ona to byla \"závodnice\" :D:super

Tak hodně šťastných kilometrů a hlavně bez nehod :papa

Odesláno

pred 14 dny v patek kolem 17:00 v jicine na kruhaku jsem potkal 607 v modre barve s H SPZ, troubil jsem a blikal....

19.12 v HoPo ve Zlibku jsem potkal stribnrou 406 s s www.peugeot-club.com na zadnich dverich. Taky troubim a nic.

Lidicky koukejte :D

Odesláno

tak asi je to divny, kdyz na ne blika a troubi jinej dost neprehlednutelnej pezot :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...