Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no kravina na N tou ale e mail co tam je tak je tady z Brna z autostylu a pisou tam Vyškov, proste cele jakesi divne ale pokud by tam byla rozumna domluva a ten hnus se dal sundat tak bych se na nej sel mrknout

Odesláno

tak kdo byl dneska U Stranskych v N.Pace na obede nebo v reznictvi ;) ? sediva 407SW se znackou 4H2 a samolepkou klubu na levem prednim blatniku u bocniho blinkru?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim p. kolegove. Pred tydnem jsem se vratil z vyletu,z Parize.Na stara kolena jsemji chtel vydet a mimo pamatek,jako motorista jsem se taky dival po autech,a vite co me prekvapilo? Byly to P-405 co se tyce poctu,tech sme potkavali vice jak 406. Me z toho plyne jedna vec a to,kdyz kluci francouzky ty 405 stale pouzivaji,takze to byly dobre stroje. Jamam 406 rv 96. 1.9td ,mam ji 1 rok,celkem sem spokojeny,protoze jsem do oprav moc nevrazil,zatim drobnosti. Preji hodne stastnejch km. Frantisek

Odesláno

Dnes v 8:15 Florenc, na parkovišti u fortuny (výlez z metra směrem k odjezdu bus, je zezadu fortuna) jsem spatřil klubovou 206 (306) tmavě modrá, bíle liťáky, měl vlaječku klubu. Kdo to byl?? :myslim

Vím - Stibto :papa

[upravil dne 22/6/12 13:35 od Tango C8]

[upravil dne 22/6/12 15:14 od Tango C8]

Odesláno

Chtěl bych jen zpozdilkovi vzkázat, že v obci je maximální rychlost omezena na 50 km/h, předjíždět na Tovární v Chrudimi na přechodu, navíc když v protisměru jede auto, není dobrý nápad a při vyjíždění z kruhového objezdu dáváme signál o změně směru pravou směrovkou - a to všechno platí, i když má na zadním okně logo Peugeot-club.com a oranžové číslo 72 za srazu. :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...