Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bych rekl ze je tady vic lidi kteri nikoho nepotkali nez naopak. :-) Pritom ja cumim doprava doleva po pazoutech az jsem toho sveho vcera na Radlicke malem rozstrelil. :) To je pomalu vetsi sance vyhrat ve sportce Jackpot :)

Kveton: Bydlim tu uz pres dvacet let ale o tom ze na rohu narozni a bucharovy je pizzerka slysim poprve. :myslim

Odesláno
dneska jsem viděl zaparkovanou modrou 206SW na sídlišti u Bucharový ulice na Praze 5, samolepka zboku kufru

Tuhle 206SW jsem v Butovicích viděl parkovat na Běhounkovi ulici loni v létě. Takže asi někdo místní.

Odesláno
Bych rekl ze je tady vic lidi kteri nikoho nepotkali nez naopak. :-) Pritom ja cumim doprava doleva po pazoutech az jsem toho sveho vcera na Radlicke malem rozstrelil. :) To je pomalu vetsi sance vyhrat ve sportce Jackpot :)

Kveton: Bydlim tu uz pres dvacet let ale o tom ze na rohu narozni a bucharovy je pizzerka slysim poprve. :myslim

ne roh Nárožní a Bucharový, je to průchod z Nárožní ze zastávky Bucharova pešo skrz tu zeď do Běhounkový, tam hned stál

Odesláno
Včera som videl na prarkovisku pred Krnovom pred jednou reštauráciou bielu 5008 a tmavo šedú 207. Čie to bolo ?? :papa

[upravil dne 22/3/12 20:16 od Martinsk]

A ta splašená Alhambra s vzíkem byl kdo?:D:papa

To som bol ja. A ty sa priznaj tiež ... :D

Odesláno

Dnes jsem viděl někoho u Káček v Šenově, jak pulíroval 306, ale nikde jsem si nevšiml nálepky, možná jsem ji přehlédl, byla tuším stříbrná, kdo to byl. Dnes okolo 10,30 :D

Odesláno

Dnes jsem se potkal s nekym v 807kovem autobuse :) poprve kousek od opatova na kruhaci ( pardon ze jsem nezamaval, ale nejak nez jsem si uvedomil kdo co chce... :D ) a podruhe v Jesenici.

Guest Scratch
Odesláno
Včera jsem potkal na nájezdu na D1 u Chodova Scratche ale neviděl mě byl jsem maskovanej ve služebním autě :D valil si to v modrým sedanu :)

valil jsem to do Pruhonic na poradu :), v cem jsi jel? :)

Guest Scratch
Odesláno
Dneska jsem projizdel pocernicema sluzebakem a najendou koukam v ulicic zaparkovana 406ka JardaMoj ten duplex vypada fakt luxusne :-))

Prej nejhezci duplex na klubu jsem mel ja, tak at se jarda moj ukaze :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...