Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera těsně před 15:00 mezi Jablůnkou a Vsetínem jsem měl v zádech červenou 407 coupe. Myslím, že jsem na boku a na zadku zahlédl klubové samolepky. Někdo z klubu? :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes o 13:15 som stretol v Nitre na ceste od hydrocentrály striebornú 307 old model s takou potrhanou zástavkou na anténe a na zadnom okne mala pravdepodobne veľkú nálepku www.peugeot-club.com. Tipujem to na Sharka, či?

Mimochodom, kde zmyzlo vlákno kde ste koho, len tak stretli? od kapera?

[upravil dne 24/8/11 15:04 od marko306]

Odesláno

marko306: Vlákno zmizelo kvůli duplicitě s tímto vláknem. Nemá smysl tady mít 2 vlákna se stejným obsahem. ;) Nebo potřebuješ mít nutně i vlákno se Slovensky psanym textem? Jestli jo, tak věřim, že by šlo udělat toto vlákno \"univerzální\" s oběma názvy. ;)

Odesláno

Shark, tak potom nič :papa

Stifler, nie vôbec mi nejde o to, že či je tu písané česky alebo slovensky. Išlo mi skôr o to, že vlákno \"kde ste koho, len tak stretli\" bolo v podstate pre SK druhé \"potkal jsem klubáka\" pre CZ. Tým pádom som vedel, že nemusím otvárať zbytočne CZ vlákno ak ho niekto aktualizoval (do CZ nechodím) a otváral som iba SK vlákno. Chodím sem viac cez mobil ako cez PC, tak mi to vyhovovalo, lebo cez ten mobil to predsa dlhšie načítava. To je všetko, len som sa pýtal. Je to spojené a je to v porádečku.

Odesláno

marko306: Věřím, že by asi nebyl problém mít i 2 vlákna - jedno speciálně pro setkání v CZ a jedno pro SK krajinu. Věřím, že tuhle \"duplicitu\" by moderátoři zkousli. ;)

Odesláno

V tom případě by bylo rozumné rozdělení ve smyslu \"Potkal jsem klubáka v ČR\" a \"Potkal jsem klubáka na SK\" - prosím ale, aby se další sekce už neřešily. Mohlo by pak vzniknout vlákno Potkal jsem klubáka v Brně, Praze, na Brdech a už by se v tom nikdo neorientoval.

Guest Scratch
Odesláno

musel bych pak kontrolovat dve vlakna, co kdyby me nekdo potkal v Brne :D

Odesláno

nejčastěji na ulici Plzeňská směr na Mošnov...možná si budeš pamatovat dvě 405ky jedoucí za sebou..jedna bílá druhá světle modrá metla

Odesláno

hele to je docela možný..na zadní okno jsem se totiž nedíval..tak nevím či tam byla nálepka nebo ne. Tak příště koukat do zpětného na nálepku:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...