Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V úterý spatřen kolem desáté ráno Gronholm na Plzeňské na Klamovce směr Motol :papa

Ano to jsem jel do práce :D ale tebe jsem vůbec nepostřehl. Příště budu víc koukat :D

Odesláno

Ano to jsem jel do práce :D ale tebe jsem vůbec nepostřehl. Příště budu víc koukat :D

Ta paní na tom přechodu už musela dávno ležet, pane příslušník :D

[upravil dne 23/6/11 08:31 Ferry]

Odesláno

Ja zase potkal v Kralupech stribrnou 206 a taky mel nalepku klubu,jestli nekdo vite kdo to je dejte vedet ;-)

Odesláno
V úterý spatřen kolem desáté ráno Gronholm na Plzeňské na Klamovce směr Motol :papa

No, ja jsem sel k autu po chodniku a prechod jsem jiz bezpecne prekonal :)

Odesláno
Včera navečer jsem cestou do práce jel chvilku za touto 206kou, která měla pod zadním stěračem samolepku klubu. Ale předpokládám, že nikdo z klubu to nebude, to bych asi věděl. Pravděpodobně tam nechal samolepku původní majitel auta. :myslim

P.S.: Omluvte kvalitu fotky, je to foceno mobilem a přes moje zas*raný čelní sklo. :roll

Tak dneska jsem tuto 206ku potkal znova, jela proti mě a opět u nás ve vesnici...ale furt nevim, kdo to je...

[upravil dne 23/6/2011 22:32 Béďa]

Odesláno

Tak dneska jsem tuto 206ku potkal znova, jela proti mě a opět u nás ve vesnici...ale furt nevim, kdo to je...

Blbá, ale velice jednoduchá rada - zkus tu 206ou trefit, hned budeš vědět, čí to je.

Odesláno

dneska kolem 8mé ráno jsem měla dojem, že jsem viděla na křižovatce u Pyramidy na břevnově gronholmma v jeho feldo-fávu, byls nebo nebyls to ty? :))

Odesláno

dneska asi ne, nebo nevím o tom že by moje auto bylo náměsíčné a jezdilo by samo za přítelkyní :D mě se dá teď už snadno poznat. Nad světlem a vzadu na kufru mám bílé klubové nálepky ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...