Pata Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pata sir: vitej mezi "nami" (ja Te nemuzu plnohodnotne privitat, neb nemam Peugeotka, ovsem kdyz Te privitala Vendulka... vice snad rikat nemusim) :papa:papa No jo, jenže Vendulka je tá, no klubová, no vždyť víte :D:D:D Radkuuuu ten podpiiiiiis :mrk:mrk Citovat
sir Odesláno 4. září 2007 Autor Odesláno 4. září 2007 806 je moje šesté auto-první frantík ale je fakt,že u žádné předcházející automobilky nedržely lidi tak při sobě jako tady u "pažoutů",doufám,že auto bude ze mě-jako já s něj mít jen radost. Jo a Vendulu sice jednu znám,ale ta nemá pežouta,ale Harleje a dělá se mnou v práci. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Původně zaslal: sir 806 je moje šesté auto-první frantík ale je fakt,že u žádné předcházející automobilky nedržely lidi tak při sobě jako tady u "pažoutů",doufám,že auto bude ze mě-jako já s něj mít jen radost. Jo a Vendulu sice jednu znám,ale ta nemá pežouta,ale Harleje a dělá se mnou v práci. No my tu máme Vendulku a ta si říká Aka, přivítala tě mezi prvními;) Má plyšového lvíčka v Avataru a nemá Pežotka a ani jiné vozidlo, jezdí tramvají, no však ji poznáš Jinak všeobecne se dá říci že Peugeot dělá svým majitelum více radosti než starostí, tak doufám že to u teba nebude jinak;) Citovat
Petrásek Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Také tě vítám. Hezké přání k synkovi a ať dělá jen samé radosti. Pokud peugeotka vychytáš, také ti bude dělat jen radosti. Citovat
Pata Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: sir 806 je moje šesté auto-první frantík ale je fakt,že u žádné předcházející automobilky nedržely lidi tak při sobě jako tady u "pažoutů",doufám,že auto bude ze mě-jako já s něj mít jen radost. Jo a Vendulu sice jednu znám,ale ta nemá pežouta,ale Harleje a dělá se mnou v práci. no však ji poznáš No comment :papa:papa Citovat
Marlin Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Jinak všeobecne se dá říci že Peugeot dělá svým majitelum více radosti než starostí, no a co mi majitele baworaku? Nam ty auta taky delaji radost. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Radek Hurvajz Jinak všeobecne se dá říci že Peugeot dělá svým majitelum více radosti než starostí, no a co mi majitele baworaku? Nam ty auta taky delaji radost. mám teď taky bavoráka (třetího) , a manželka má "radost".:D:D Citovat
vix Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Marlin : ty aby sis nepřisadil ! Dneska jsem probíral s kamarádem chování řidičů a dospěli jsme k závěru, že zatímco u VW tě nutí jezdit co nejrychleji za co nejkratší dobu (bo sedačky nejsou o moc lepší, než v motorácích řady 810 ČD - ty, co jezdí do skoro každé zapadlé vísky), tak v Piškotech sedíš jako v křeslech v obýváku a spíše se ti z toho auta nechce ... a koukáš s otevřenou pusou na ty spěchající blázny Jinak, do Kostelce je to daleko (ale čas neva, sedím pohodlně jako v obejváku - s tím, že pojedu celé odpoledne a podvečer počítám, jen nevím, jestli dojedu ) Citovat
Marlin Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Radek Hurvajz Jinak všeobecne se dá říci že Peugeot dělá svým majitelum více radosti než starostí, no a co mi majitele baworaku? Nam ty auta taky delaji radost. mám teď taky bavoráka (třetího) , a manželka má "radost".:D:D no fuj, prase jedno :D me ten jeden staci, obzvlaste na mokru Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Radek Hurvajz Jinak všeobecne se dá říci že Peugeot dělá svým majitelum více radosti než starostí, no a co mi majitele baworaku? Nam ty auta taky delaji radost. mám teď taky bavoráka (třetího) , a manželka má "radost".:D:D no fuj, prase jedno :D me ten jeden staci, obzvlaste na mokru no ja to ted budu zřejmě driftovat až pujdu do ložnice:D Citovat
Pata Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Radek Hurvajz Jinak všeobecne se dá říci že Peugeot dělá svým majitelum více radosti než starostí, no a co mi majitele baworaku? Nam ty auta taky delaji radost. mám teď taky bavoráka (třetího) , a manželka má "radost".:D:D no fuj, prase jedno :D me ten jeden staci, obzvlaste na mokru no ja to ted budu zřejmě driftovat až pujdu do ložnice:D nebo az v loznici, co? :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Radek Hurvajz Jinak všeobecne se dá říci že Peugeot dělá svým majitelum více radosti než starostí, no a co mi majitele baworaku? Nam ty auta taky delaji radost. mám teď taky bavoráka (třetího) , a manželka má "radost".:D:D no fuj, prase jedno :D me ten jeden staci, obzvlaste na mokru no ja to ted budu zřejmě driftovat až pujdu do ložnice:D nebo az v loznici, co? :D:D tam už chcípnu!:D:D Citovat
P607Olda Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 Původně zaslal: vix Marlin : ty aby sis nepřisadil ! Dneska jsem probíral s kamarádem chování řidičů a dospěli jsme k závěru, že zatímco u VW tě nutí jezdit co nejrychleji za co nejkratší dobu (bo sedačky nejsou o moc lepší, než v motorácích řady 810 ČD - ty, co jezdí do skoro každé zapadlé vísky), tak v Piškotech sedíš jako v křeslech v obýváku a spíše se ti z toho auta nechce ... a koukáš s otevřenou pusou na ty spěchající blázny Jinak, do Kostelce je to daleko (ale čas neva, sedím pohodlně jako v obejváku - s tím, že pojedu celé odpoledne a podvečer počítám, jen nevím, jestli dojedu ) O tom pohodlí - přesně moje řeč, už jsem si to kolikrát myslel! Citovat
Zipík Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 Taky tě zdravím a přeji hodně ujetých pohodových kilometrů Citovat
Kdo Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 Původně zaslal: myryn Tož tě zdravím !!!!:papa:papa To chce klid, já osobně vždy když vo něco jde počítám z nejhorší variantou, když to nevyjde - tak jsem příjemně překvapen. :mrk Taky tě vítám mezi námi. A ať to šlape a jezdí. Ad myryn: tak to jsme dva. Já si říkám: "zklamání pesimisty jsou vždy radostná" Citovat
P607Olda Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 Původně zaslal: Ferry zivot je boj, vitej v klubu, ale tenhle prispevek mel byt v sekci Pokec presune to nekdo z adminu ? sire, z toho privitani si nic nedelej. Ferry je schopen cokoli najit a poradit, protoze ma v tom poradek. A admini to v pohode presunuli do spravne sekce. Citovat
Maverick Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 sir: Tak sic pozdě, ale přece Tě mezi náma vítám:super Citovat
robozv Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 Pozdrav zo Slovenska Vitam ta a prajem vela kilometrov bez nehody a zbytocnych starosti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.