Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Přijmeme zpět Komisar ?  

1. 1. Přijmeme zpět Komisar ?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Kdo: iniciativa není v žádném případě soukromá..

Takže svůj dotaz do fóra, zda přijmout Komisar zpět jsi s ním konzultoval a on s tím souhlasil? Tedy se chtěl vrátit. O to je podivnější jeho současná "zašpcnutost". Vo co go?? Tak chtěl zpět, nebo ne? Nakonec se v tom plácáš sám a vypadá to, že aby se mohl vrátit chceš ty a ne on.

[upravil dne 30.8.07 Kdo]

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Původně zaslal: OK406

Kdo: iniciativa není v žádném případě soukromá..

Takže svůj dotaz do fóra, zda přijmout Komisar zpět jsi s ním konzultoval a on s tím souhlasil? Tedy se chtěl vrátit. O to je podivnější jeho současná "zašpcnutost". Vo co go?? Tak chtěl zpět, nebo ne? Nakonec se v tom plácáš sám a vypadá to, že aby se mohl vrátit chceš ty a ne on.

Mrzí mě, že je to takto chápáno. Ano,je pravda že pomáhá mě ale i jiným, kdo se na něj obrátí a pokud je velký problém, tak se přijede ke mě do garáže a tam se vše řeší, dokut s dotyčním ten problém či závadu nevyřešíme, pokud je to v našich možností a silách. Přece se nebude daná věc řešit venku na sídlišti. Alespoň takto to chodí u nás na venkově. Ve městě je to jiné. Nejsou možnosti. Pokud bych chtěl jen já osobně, aby se vrátil, tak proč by jiní ho chtěli taky? Ale na druhé straně se ani mu nedivím, když vidí (čte), co vše se tady děje. Pokud někomu vadil a nebo vadím já, ať to vyjádří a je to. Už jsem psal své důvody, proč by se měl vrátit. Stačí si to jen přečíst. Pokud vadí to, že jsem udělal po domluvě s ostatními toto hlasování a pokud jsem tím porušil nějaké stanovy, tak to si nejsem vědom a je to v tomto případě neúmyslní. V žádném případě nechci porušit stanovy a dění klubu. Děláme to pro dobro nás všech. Je to vše psané slušnou formou a taky nikoho nenapadáme a neurážíme. Pouze píšeme svůj názor. Každý jsme nějaký a děláme chyby. Ale odpouštět je lidské. Je to jen na vedení. Ale to už jsem psal a nechci se opakovat.

[upravil dne 30.8.07 Kdo]

Odesláno

Návrat Komisaře určitě ano!!! Viz příspěvek OK406. ANO ANO ANO!!!

Změna fóra proběhla. mazat nelze! Proč nevpustit zadržené uživatele donového prostředí s novým "zákonem"??

Btw.: Opět sem se zasmál nad výroky některých zůčastněných. Je opravdu vidět jak pozorně čtou jednotlivé příspěvky, protože takové paskvily sem neviděl.. Pánové klobouk dolů tak sem se už dlouho nepobavil...

Btw2.: Jinak jak tak čtu tak v podstatě kromě voleb je vedení P-C nedotknutelné. Ano je to jako ve vládě počkejte do voleb a pak mě už nevolte. Já bych moc rád byl třeba ve vedení. Takové věci mě baví, ale při studiu a další výdělečné činnosti mi nezbývá než se vyjádřit přímo ze...

Odesláno

To není vůbec myšleno, že někdo porušil stanovy, jenom, že jste řádní členi, takže se podívete na svá práva, hlasující nejsou často ani obyčejní členi - pouze se registrují na fóru a pokud by Vám přišlo, že vedení nemá v zásadní věci pravdu, iniciujte schůzi.

Vůbec mi nevadíš, jenom si myslím, že jste trochu osobně ovlivnění-))

Odesláno

Sakra Oldo, já tě nijak nekritizuji, jen mi je líto, když čtu, jak za něj bojuješ "proti všem" a od něj jdou jen hlášky - nechci - končím - tabu. Proto jsem se ptal, jestli to byla jen tvoje iniciativa, nebo společná, nebo alespoň s jeho vědomím. Proto jsem taky psal, že by bylo férovější, kdyby sám napsal v tom smyslu, že ví, že se nezachoval dobře s mazáním příspěvků, ale žádá o vpuštění zpět do řad P-C. Ale takhle to fakt z odstupu vypadá, že on sám o to vlastně vůbec nestojí a pak tedy nevím, oč se jedná a k čemu celá tebou iniciovaná anketa. Nic ve zlém a proti tobě, jen mi prostě uniká smysl.

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

Změna fóra proběhla. mazat nelze! Proč nevpustit zadržené uživatele donového prostředí s novým "zákonem"??

Btw.: Opět sem se zasmál nad výroky některých zůčastněných. Je opravdu vidět jak pozorně čtou jednotlivé příspěvky, protože takové paskvily sem neviděl.. Pánové klobouk dolů tak sem se už dlouho nepobavil...

Btw2.: Jinak jak tak čtu tak v podstatě kromě voleb je vedení P-C nedotknutelné. Ano je to jako ve vládě počkejte do voleb a pak mě už nevolte. Já bych moc rád byl třeba ve vedení. Takové věci mě baví, ale při studiu a další výdělečné činnosti mi nezbývá než se vyjádřit přímo ze...

ad Btw2:

To, cos četl tady o vedení, je názor toho člena vedení, který svůj příspěvek psal.

Já jsem rovněž členem vedení, ale mám názor opačný (a nejsem sám) - tj. že je zapotřebí poslouchat, co si členové přejí a zabývat se tím. Takže já osobně (i jiní ve vedení) také v případě Komisaře Dixiho tak činím - toto vlákno čtu, a s ostatními členy vedení si vyměňujeme názory. Tak tolik jsem měl zapotřebí se ohradit proti výroku, že "kromě voleb je vedení nedotknutelné". O mně nikdo nemůže říci, že když se se mnou chtěl o něčem bavit, a že já bych odmítl.

Ovšem v případě Komisaře Dixiho se mi stále nedaří nalézt důvod, proč riskovat návrat člověka, který nás opakovaně úmyslně poškodil a nevyvíjí žádnou negociační aktivitu, aby svůj špatný obraz napravil, že "I used to be an animal but now I am OK" ("bejval jsem zvíře ale už jsem dobrej"). Jakkoli to OK406 zesměšňuje "a to má přinést papír od notáře". Komisař už je fakt velkej kluk a kdyby chtěl, určitě by vyjednávání zvládl. Osobně je mi taky dost a dost líto jeho rad, které už nejsou, protože pomohly spoustě lidí. Ale ty bys sedl do letadla s pilotem, kterej je sice fakt dobrej pilot, ale ví se o něm, že je schopen uprostřed letu vypnout motory, vyskočit a nechat tě tam?

Odesláno

jo, at se dotycny sam vyjadri, ma-li vubec zajem (nevypada to tak co jsem se zde docetl) a nasledne ma-li tedy vubec nejaky smysl se tim zabyvat. vznika tu "boure ve sklenici vody!" :xvul

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

ad Btw2:

To, cos četl tady o vedení, je názor toho člena vedení, který svůj příspěvek psal.

Já jsem rovněž členem vedení, ale mám názor opačný (a nejsem sám) - tj. že je zapotřebí poslouchat, co si členové přejí a zabývat se tím. Takže já osobně (i jiní ve vedení) také v případě Komisaře Dixiho tak činím - toto vlákno čtu, a s ostatními členy vedení si vyměňujeme názory. Tak tolik jsem měl zapotřebí se ohradit proti výroku, že "kromě voleb je vedení nedotknutelné". O mně nikdo nemůže říci, že když se se mnou chtěl o něčem bavit, a že já bych odmítl.

Ovšem v případě Komisaře Dixiho se mi stále nedaří nalézt důvod, proč riskovat návrat člověka, který nás opakovaně úmyslně poškodil a nevyvíjí žádnou negociační aktivitu, aby svůj špatný obraz napravil, že "I used to be an animal but now I am OK" ("bejval jsem zvíře ale už jsem dobrej"). Jakkoli to OK406 zesměšňuje "a to má přinést papír od notáře". Komisař už je fakt velkej kluk a kdyby chtěl, určitě by vyjednávání zvládl. Osobně je mi taky dost a dost líto jeho rad, které už nejsou, protože pomohly spoustě lidí. Ale ty bys sedl do letadla s pilotem, kterej je sice fakt dobrej pilot, ale ví se o něm, že je schopen uprostřed letu vypnout motory, vyskočit a nechat tě tam?

Jen k těm volbám.. nebylo to zase myšleno tak. Je to vytržené z kontextu ten tvůj citát. To je jedno. Jen bych rád uvedl, že plně chápu rozhodnutí vedení P-C co se týče potrestání za opakované mazání. Mě jde o to pokud opravdu Komisař chce, a já jsem si jist, že chce, vpustit ho zpět jako uživatele z důvodu ne toho jestli je to kamarád nebo ne (pro mě je to cizí člověk co mi vždy poradil), ale z důvodu toho, že mazání příspěvků je zabráněno! Tudíž odpadá varianta a hrozba poškození. Tím apeluji na vedení i co se týče ostatních potrestaných v této souvislosti pokud někdo takový je.. Tento problém je vyřešen. S editací problém nevidím to bych povolil...

Odesláno
Původně zaslal: petr307

jo, at se dotycny sam vyjadri, ma-li vubec zajem (nevypada to tak co jsem se zde docetl) a nasledne ma-li tedy vubec nejaky smysl se tim zabyvat. vznika tu "boure ve sklenici vody!" :xvul

Off Topic to vážně není! Ale nebylo by od věci názor přímo od něj.. s tím souhlasím. Ale mám stejný problém. Drtit mě někde nekdo na foru takovou dobu taky by se mi nechtělo nic psát a hlásil bych, že už na to kašlu a že už mi fórum nezajímá.. Je to zkušenost už se mi něco podobného stalo a to nebylo nic úmyslného. 500lidí mě odsoudilo a trvalo mi 5měsíců abych se byl schopen vyjádřit..

To je příspěvek za mě a mou psychiku.. proto ho chápu..

Odesláno

Zabránění mazání a editace: Bohužel se tím teď musíme znovu zabývat, tenhle stav není udržitelný. Nejdou mazat neaktuální inzeráty, nejde změnit např. nadpis "Pomoc svítí mi kontrolka XY" na "Pomoc svítí mi kontrolka XY - už vyřešeno", aby to nemátlo atd. Takže v nějaké podobě se budeme muset k možnosti mazání a editace vrátit, což předpokládá, že tu už nikdo nebude řádit jak utrženej Komisař.

Odesláno

Off Topic to vážně není! Ale nebylo by od věci názor přímo od něj.. s tím souhlasím. Ale mám stejný problém. Drtit mě někde nekdo na foru takovou dobu taky by se mi nechtělo nic psát a hlásil bych, že už na to kašlu a že už mi fórum nezajímá.. Je to zkušenost už se mi něco podobného stalo a to nebylo nic úmyslného. 500lidí mě odsoudilo a trvalo mi 5měsíců abych se byl schopen vyjádřit..

Přesně tak, Stalmiku. To už je život a velký kluk by se s tím měl umět poprat. A život našeho fóra je zas takový, že si psychicky nevyrovnané jedince nemůže dovolit.

Odesláno

Zabránění mazání a editace: Bohužel se tím teď musíme znovu zabývat, tenhle stav není udržitelný. Nejdou mazat neaktuální inzeráty, nejde změnit např. nadpis "Pomoc svítí mi kontrolka XY" na "Pomoc svítí mi kontrolka XY - už vyřešeno", aby to nemátlo atd. Takže v nějaké podobě se budeme muset k možnosti mazání a editace vrátit, což předpokládá, že tu už nikdo nebude řádit jak utrženej Komisař.

To uznávám, že tohle je trošku problém, ale zase v dnešním IT světě snad jde vymyslet vše.. Nejsem zkušený programátor, ale myslím že s editací problém nebude a nějak povolit mazání pouze v sekci inzeráty? A nebo popřípadě zabránit mazaní těm uživatelům co již mají prohřešek? Je to dobré téma na vyřešení. A mezi námi si myslím, že to stejně byla nutnost a dřív nebo později by se k takovému opatření stejně došlo..

Odesláno

Pokud by Komisar chtěl tak by tady byl, a neřikej že ne, sám jsem mu psal asi 25 SZ po tom co se tu přihlásil pod nickem NULA, tahal jsem ho zpět, neměl zájem, pořád říkal svoje "končim, končim, jste mi ukradený" pak se možná trochu sebral a co vím tak komunikoval s Oldou a s Medvědem. Ted mě to už přestává uplně zajímat, je to pořád dokola, KOMISAR, NULA, DIXI, co bude další? Kolikrát ještě skončí? Je divný že tenkrát se za něj někteří bili, ale ne tak silně jako teď s odstupem času.

[upravil dne 30/8/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

Přesně tak, Stalmiku. To už je život a velký kluk by se s tím měl umět poprat. A život našeho fóra je zas takový, že si psychicky nevyrovnané jedince nemůže dovolit.

Víš na druhou stranu zase vím, že podpora okolí udělá opravdu hodně byť je to jen hrstka (a není) aktivních uživatelů..

Odesláno

Zase víš jak to je. Představ si ty "magory" co učí na vysokých školách i přes to že mají 4 tituly a kdo ví co.. Taky to sou lidi co ses nima dá mluvit jen někdy.. To je zase příklad. Na obhajobu si vymyslíš spoustu dalších jen zkrátka vim jaké toje.

TO Radek: Přesně jak říkáš NULA, DIXI, KOMISAR.. co bude dál? Byl bych rád aby znovu napravený Komisar. Už jenom ty přezdívky NULA a DIXI jsou důkazem toho, že tu byl. Z toho jsem trošku nepochopil proč říkáš, že tu nebyl když tu byl..

Teď trochu :xvul Doufam, že se budu moci někdy na srazu mrknout na tvojí káru je fakt v bombaa stavu..

Jo a 25SZ je opravdu hodně a cením si toho, že jsi bojoval. Vetšinou se takové věci řečí s odstupem času s chladnou hlavou a myslím, že to není až tak od věci. Pral bych se i za jiné, kteří mi byly a jsou ku prospěchu se svými radami.

Odesláno

Jo tak ty ses tak dlouho nepobavil nad příspěvky druhých, jo? To je naprosto úžasné, když tak hodnotíš příspěvky druhých, protože ty tvoje nejsou k smíchu, ale k pláči.

A pozor, "já bych kdybych". Oni totiž všichni členové vedení jsou jen notoričtí nicnedělající flákači, popřípadně rentiéři, co nemají v životě na starost nic jiného než Peugeot-club, že? A chudáci pracující by sice strašně "rádi", ale nemají na to "čas". Prostě sám nejsi ochoten ani hnout prstem, zato lacině kritizovat, to je jednoduché, že? Na rozdíl od ostatních na tebe mám názor velice vyhraněný, za ty ubohé kecy.

Odesláno

Fajn, tak až se díky této pomoci sebere, bude to jen ke prospěchu věci, nezbývá než mu držet palce.

Chápu to tak, že pokud projeví zájem a uzná chybu a slíbí, že se bude chovat jako slušný uživatel lze alespoň znovu projednat jeho případ??

Jsou nové podmínky a myslím, že zablokování z důvodu mazání už je zbytečné, protože se stejně tento problém na základě tohoto problému řeší a vyřeší.

vše špatné je opět k něčemu dobré :)

Odesláno

Jsou nové podmínky a myslím, že zablokování z důvodu mazání už je zbytečné, protože se stejně tento problém na základě tohoto problému řeší a vyřeší.

jo tak, takze ty bys asi chtel aby jsme mu podekovali za to ze nam ukazal kde je dira v systemu jo??.. hmm pekny..:roker

Odesláno

Fajn, tak až se díky této pomoci sebere, bude to jen ke prospěchu věci, nezbývá než mu držet palce.

Chápu to tak, že pokud projeví zájem a uzná chybu a slíbí, že se bude chovat jako slušný uživatel lze alespoň znovu projednat jeho případ??

Viz Garfieldův příspěvek v tomto vlákně z 29. 8. 2007, 15.55. A Medvědův ze 17.37.

[upravil dne 30/8/07 Garfield]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...