Marcel505 Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Než si dám vyvážit kola, tak je omyju a pak z gum vydloubu kamínky, aby to nezkreslovalo vyvážení. Taky to má svojí výhodu v tom, že někdy tímto přijdu na defekt a rovnou ho nechám opravit. No tak jsem se do toho pustil opět u jedněch kol. To že v drážkách jedné gumy byl kus silnice, bych pochopil (fakt stopa asfaltu), ale to další ne. Nejdříve jsem si myslel, že v krajních drážkách pneu je nějaká tráva. Tak jsem to začal dloubat ven. Jenže to jsem se pěkně spletl, byli to nějaké KOKONY (nebo co) nějakých HOUSENEK !!! Takže z toho na mě vždy vylezla housenka. No pěkně nechutný, docela se toho štítím... Těch kokonů bylo nejméně 20, málem k poblití. Ještě ted' mi běhá mráz po zádech, na tuhle akci opravdu nezapomenu. Na fotce je pneu, kde byla jedna housenka ve střední drážce a napravo dole kokon v krajní drážce. A vlevo nahoře housenka čilá k světu... Citovat
Kurt Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Jak dlouho tam ty gumy máš, že se ti v nich ubytovali moučňáci? Citovat
Ferry Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 housenky jsou v pohode, kdybys je nedloubal, ony by vybehly samy nekde na silnici me na balkone nasrali do pneumatik holubi ( pneumatiky jsem tam odlozil asi na dve hodiny, ze je pak odvezu pryc a kdyz jsem se vratil, uz to tam bylo ... - velke kulove ) Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Původně zaslal: boltn 406 poozzzooor at te nezežerou:D:D:D nemas to gumy s kauflandu tam ty housenky byli taky:D:D:D Citovat
Dundee Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Ten vzorek je mi nějakej povědomej:mrk:D Citovat
Marcel505 Odesláno 28. srpen 2007 Autor Odesláno 28. srpen 2007 Původně zaslal: Kurt Jak dlouho tam ty gumy máš, že se ti v nich ubytovali moučňáci? To auto stálo asi rok, ale je zajímavé, že jen v jedné gumě... Původně zaslal: boltn 406 poozzzooor at te nezežerou:D:D:D No docela jsem se bál. Sice jsem si říkal, že by z toho mohl být motýl... No ale že by se to po polibku proměnilo v princeznu, tak tomu už vůbec nevěřím. Původně zaslal: Pe.Tr nemas to gumy s kauflandu tam ty housenky byli taky:D:D:D No odkud jsou přesně nevím, ale naposledy byli u Dundeeho na zahradě... ... ted' mě napadá, že Dundeeho chot' přestalo auto na zahradě bavit a taky ví, že se štítím pavouků apod... Dundee... Citovat
Dundee Odesláno 28. srpen 2007 Odesláno 28. srpen 2007 Původně zaslal: Marcel505 ... ted' mě napadá, že Dundeeho chot' přestalo auto na zahradě bavit a taky ví, že se štítím pavouků apod... Dundee... Hlavně ale Monika neni doma od 20. srpna, kdy jsem poprvé s kangem zahučel do zdí koupelny, tak nevim, kdy by tam ty housenky naaranžovala:myslim:D Citovat
Marcel505 Odesláno 28. srpen 2007 Autor Odesláno 28. srpen 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Marcel505 ... ted' mě napadá, že Dundeeho chot' přestalo auto na zahradě bavit a taky ví, že se štítím pavouků apod... Dundee... Hlavně ale Monika neni doma od 20. srpna, kdy jsem poprvé s kangem zahučel do zdí koupelny, tak nevim, kdy by tam ty housenky naaranžovala:myslim:D Třeba už dřív, stejně věděla, že si ty kola odvezu. A to pravé zadní - tam se dá dost dobře schovat. Ale ten asfalt si mohla odpustit! :D:D Citovat
Mila_S Odesláno 29. srpen 2007 Odesláno 29. srpen 2007 Jéžiš, já jsem si myslel o kdovíjaký gumy se jedná, titulek vypadal docela slibně, čék by řek, Marcel začal konečně s erotikou - a oni jsou to ňáký motýli ... :D:D:D Citovat
MatrixChose Odesláno 29. srpen 2007 Odesláno 29. srpen 2007 Bléééé, taky tohle nesnáším a v práci toho mám fakt plno a ještě v gumách bych to fakt nechtěl :-/ Citovat
Marcel505 Odesláno 29. srpen 2007 Autor Odesláno 29. srpen 2007 Původně zaslal: Fusion Třeba to kolo přejelo "bobek". Ne to ne, to bych cítil. Původně zaslal: Mila_S Jéžiš, já jsem si myslel o kdovíjaký gumy se jedná, titulek vypadal docela slibně, čék by řek, Marcel začal konečně s erotikou - a oni jsou to ňáký motýli ... :D:D:D Asi takhle, všechny moje akce vypadají slibně, ale pak je to docela i někdy nebezpečný a má to nečekané průběhy... S erotikou? Bych spíš řekl, že s tou jsem načas skončil... Ale to taky není žádná procházka rájem, to je taky někdy dřina... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.