Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stěrače a zvuky na skle

Recommended Posts

Odesláno

a z jakyho supermarketu a kde prosim :D , jinak diky , a to neni nejak videt kdyz ho mas o dost kratsi? 4cm je dost ne?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

mne tiez obcas stierace vydavali rozne zvuky...kupil som pripravok Rain Off od Sheron a namazal sklo...ono to vytvori taky mastny povlak na okne a javi sa mi to ako vosk na sklo :) potom to vylestim suchou handrou a je to...okrem toho, ze za dazda to nevytvara na prednom skle vodny film, ale take kvapocky, ktore sa pri rychlejsej jazde same odfuknu, aj stierace sa lepsie klzu a nevrzgaju...a inak uz som aj v prietrzi mraciem, kedy lialo jak z konvy, isiel bez stieracov a pohoda...

Odesláno
Původně zaslal: reset_all

mne tiez obcas stierace vydavali rozne zvuky...kupil som pripravok Rain Off od Sheron a namazal sklo...ono to vytvori taky mastny povlak na okne a javi sa mi to ako vosk na sklo :) potom to vylestim suchou handrou a je to...okrem toho, ze za dazda to nevytvara na prednom skle vodny film, ale take kvapocky, ktore sa pri rychlejsej jazde same odfuknu, aj stierace sa lepsie klzu a nevrzgaju...a inak uz som aj v prietrzi mraciem, kedy lialo jak z konvy, isiel bez stieracov a pohoda...

JJ, o tom se tu už psalo asi 3 roky zpátky. Já to např. používám asi roky 4 :D Nevýhodou je to, že za stěračema zústává taková mlha a že ty kapičky opouští sklo až při vyšších rychlostech...

Odesláno

V tescu je maji taky. Dal sem je tam a bez problemu. Filson tuning line. Akorat mi na nich zacinaji malilnko reznout raminka.

Odesláno

Jezisi to ozaj treba tolko setrit na stieracoch ?

Ja si kupujem BOSCH stierace aj s aero pritlakom. Su drahsie, ale v zivote som s nimi nemal problem. A vydrzia minimalne 3 krat viacej ako nejake FILSONky s tesca. A srat sa s vymenou len gumiciek by sa mi tiez nechcelo.

Popripade ak chces usetrit kup nejake filsonky z grafitovymi gumickamy a mas postarane.

Odesláno

je to zvláštní ale za celou dobu co mám toto auto jsem stěrače použil tak 3 krát......

Možná to bude tim jestli jezdim jen když je hezky a navíc o vínekdu když nemám služebáka;)no a když lehce prší tak mi to klouže k kapičkách po skle-mám na tom nějakej sprej nastříkanej kterej to odvádí pryč...

• O 3 týdny později...
Odesláno

ty jsi koupil Boshc,ale mě se v zimě stalo,možna i ostanim,že si myslíš že je sklo dost rozmrzly a pustiš stěrače a trhnou se a je po nich.takže prachy v p..i.ja tam mam pro to obyčejny a nemam strach že je sku...m.a lepši taky někdy stoji za ho..o.a stejně ti je pak někdo ukradne!!!to je muj nazor.

Odesláno
Původně zaslal: EXI.60

ty jsi koupil Boshc,ale mě se v zimě stalo,možna i ostanim,že si myslíš že je sklo dost rozmrzly a pustiš stěrače a trhnou se a je po nich.takže prachy v p..i.ja tam mam pro to obyčejny a nemam strach že je sku...m.a lepši taky někdy stoji za ho..o.a stejně ti je pak někdo ukradne!!!to je muj nazor.

No tak to nevim jak ostatnim ale mě se netrhnou, já je před vyjetím uvolním, protože když se netrhnou tak spálíš motorek, a ten stojí podstatně víc než dobrý stěrače
  • O 7 měsíců později...
Odesláno

Já sem si teď koupil (páč se mě gumička u řidiče nějak začla rozpadat) tyhle

3239.jpg

a tak uvidím. Stály 50kč, v Globusu (Baumarktu). Občas zavržou, uvidíme, jestli si to nějak \"sedne\"...

Moje první zkušenost s výměnou stíratek :mad:

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: MMMMM

A co s tím? Jde to nějak namazat olejem :D:D:D

Namazat olejem :D:D:bacha. Dělá mi to taky. Koupil jsem ty Valeo Aera (jednolištový, co se dávaj na nový auta) a u řidiče to chroustá přesně jak se tu psalo, jakoby stěrač v určité části skla přeskakuje po 0,5cm kouscích místo toho, aby plynule jel :D. Koukal jsem na to a rameno stěrače by bylo potřeba trochu ohnout směrem nahoru, ale nechce se mi do toho, abych to nějak nepoškodil

Odesláno
Původně zaslal: -=Michal=-

Původně zaslal: MMMMM

A co s tím? Jde to nějak namazat olejem :D:D:D

Namazat olejem :D:D:bacha. Dělá mi to taky. Koupil jsem ty Valeo Aera (jednolištový, co se dávaj na nový auta) a u řidiče to chroustá přesně jak se tu psalo, jakoby stěrač v určité části skla přeskakuje po 0,5cm kouscích místo toho, aby plynule jel :D. Koukal jsem na to a rameno stěrače by bylo potřeba trochu ohnout směrem nahoru, ale nechce se mi do toho, abych to nějak nepoškodil

sorry, ty Silencia to nejsou. Prostě ty nový Aera s jednou lištou, bez konstrukce

Odesláno
Původně zaslal: BV406

muze mi nekdo vysvetlit, co si mam predstavit pod pojmem grafitovy brit sterace ???

to mi pripomina \"slavnou\" smes do ostrikovacu s nanotechnologii :D

Do kaučuku se přidávají jako plnidlo saze - a ostatně, sám kaučuk uhlík obsahuje.

Pravděpodobně mají v marketingovém oddělení bratrance Horsta Fuchse :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...