vix Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Dress: to uz by se mu vyplatilo vzit si na tohle nejakou \"mechanicku\" Vyrizovala by telefony, varila kafe a ve chvilich volna by mohla delat www-cenik, ne ? Jinak na ten cenik ziram.. po kamosovi chteli 90,-/kolo... on k tomu druhymu servisu nerad jezdi, pac je podezira, ze mu nekdy pred 4 roky vymenili rezervu na S120, a ze ji ma ted ojetejsi... Citovat
Dress Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Napsán autorem vix Dress: to uz by se mu vyplatilo vzit si na tohle nejakou \"mechanicku\" Vyrizovala by telefony, varila kafe a ve chvilich volna by mohla delat www-cenik, ne ? Jinak na ten cenik ziram.. po kamosovi chteli 90,-/kolo... on k tomu druhymu servisu nerad jezdi, pac je podezira, ze mu nekdy pred 4 roky vymenili rezervu na S120, a ze ji ma ted ojetejsi... no pokud to měl \"perhuba\" bez dokladu pracovníkovy hezky rovnou do kapsy tak....ne vážně nevím třeba to není celorepublikový a nebo ten servis není origo barum servis ale má jen jejich reklamu na budově... já se v této oblasti nepohybuju, ale řekl bych že na cenu bude mít vliv i kvalita služeb např. když mají nějakou lepší vyvažovačku... ale to je na jinou debatu, která se do rubriky Auto Vašenda nehodí....Rebik sem dal na můj dotaz ceník, za to mu patří poděkování a už je na každém zda nabízenou službu využije či nikoliv Citovat
Marton Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 snad to Rebik vystavi ten cennik na web nie ? Inak aj v PH su pneuservisy kde ta prezuju za 400 - 600 (plechove disky) zalezi kde sidlis/byvas... poznam viacere .... Ale to su iba pneuservisy a nic ine nerobia... a Vasenda to ma ako doplnkovu sluzbu, kde sa to mozno stopi ak ti bude robit nieco ine.... ale urcite nechce iba prezuvat a lepit defekty takze tie ceny chapem Citovat
oddie Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Jen bych podotknul, že v té Rebikově ceně je i nový ventilek. Ten vám asi v cene v těch 60,- nedaj Nový ventilek dávám při přezouvání vždy, a lepší pneuservisy to dělaj tak nějak automaticky - a když to odmítnete, neručej za práci... Ty ceny jsou jinak skutečně trochu vyšší - asi zejména proto, aby tam lidi netahali ojeté gumy z bazarů, že je chtěj \"jen\" obout... Citovat
Petano Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Jenom k tem pneuservisum. Ja si nechal prezout gumy v tempo servisu (sice v Brne u M-palce ale ceny maji snad vsude stejny) a stalo me to neco malo pres 500,- a bylo to na pockani. Gumy jsem mel svoje Chtel jsem normalni pneuservis a bud me chteli objednat nebo me nechteli vzit pul hodiny pred zavrenim ze uz konci tak jsem vicemene nahodou narazil na ten temposervis kde maji az do 8-mi (velice sympaticke ) [Editován dne 18/5/04 Petano] Citovat
Luger Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Já jezdím do kladenskýho barumu a proti němu Rebikovi chválím super ceny... Myslím, že to vypočítal moc dobře... Kdo bude chtít udělat geometrii, přezout kola (taky tam koupit teda gumy) popř. to zkloubit z jinou opravou náprav, tak není co řešit a je to nabídka skvělého typu PS: V Barumu taky dělají všechno automaticky, myslím ventilky a tak... Citovat
Guest NiceOne Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Nevim jak v Praze ale kdyby si u nas ve meste nekdo nasadil takovy nechutny ceny,...tak by asi brzo zkrachoval. Nejdrazsi pneuservis je zde za 150(vc.DPH)/kolo (vcetne ventilku) (koupene gumy zdarma).. a naposled sem menil v jinem servisu svoje gumy za 100(vc.DPH)/ks (sice bez ventilku, ale zase bylo v cene umyti,...a byly teda pekne od blata:)) Citovat
Rebik Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 Co na to říct?? Ceny jsou stanovené cca 20% pod např. Šafránkem, ale to je špička - uznávám. Mají za cíl přesně to, co někteří odhadli - dohodnout se se stálými zákazníky na kompromisu - nové gumy či nějaká mechanická oprava = pneuservis zdarma a současne neplakat, když někdo přijede jenom na pneuservis - zouvačka + vyvažovačka stojí cca 120tKč bez DPH a ještě potřebujete hever, pneumatické nářadí, kompresor .... My to prostě pořídili kvůli našim klientům, abychom nemuseli jezdit s gumama v kufru k Šafránkovi a nestálo nás to čas a Vás ještě větší peníze, protože k nějakému garážistovi s ojetýma gumama jsme Vám to fakt nevozili. Takže z našeho pohledu jsme si ušetřili čas a zákazníci to mají levnější při doufám srovnatelné kvalitě. Citovat
Emiš Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Koukam ze prezouvani kol je pekne mastny to jsem teda necekal ze to stoji tolik. Vzdy prezouvam zadara u strejce, timto diky za to Citovat
Medvěd Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Asi předběhnu Rebika, možná i Oddieho, ale to se tu už mockrát řešilo, takže: přinesený matroš = možné následné problémy (není to přesně to správné ložisko, ale auto už je rozvrtané na heveru a pak se shání jiný kus, zatímco au?ák blokuje dílnu) = zbytečné riziko možných dohadů s klientem v případě možné následné reklamace (když si doneseš do hospody maso, taky nečekáš, že ti z něj uvaří guláš, že jo!!!) Citovat
Luger Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Ten příspěvek jsem smáznul, abych neházel špínu adresně, ale už si ho koukám někdo stačil přečíst, čili - díky za vysvětlení. Je to zcela akceptovatelné. Něco takového jsem potřeboval slyšet. Každopádně - se zárukou bych to pochopitelně nechtěl. ad Vašenda - příště to nechám celé na Vás, kucí Pro ty, kdo si ten příspěvek nestačili přečíst - ptal jsem se Rebika, proč mi odmítl vyměnit mnou přivezené ložisko. Vyřešeno, vysvětleno, dík moc... Citovat
Luger Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Mimochodem Rebiku, nemůžu najít odkaz na ten ceník, co jsi sem kdysi dával... můžeš to sem někam hodit, pls? Ď. Citovat
Henry Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 Je mi líto, ale s přístupem servisu k řešení problému (nekvalitně provedená oprava) jsem hrubě nespokojen, takže - no more!!! Citovat
Rebik Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 Děkujeme za výkřik-)) Když jsi se už zaregistroval, nestálo by za námahu rozvést to?? Citovat
Medvěd Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 Henry, opravdu by to chtělo poněkud více informací, co, kdy, jak, proč atp., jinak sorry, ale je to jen plácnutí do vody Citovat
MJSytic Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 A to já jsem zase hrubě spokojen !!! Nechápu sice, jak je možný, že když jsme dávali mladý 106 na kontrolu předních a zadních brzd, že ruční brzda nebrzdí, ani když je páka u stropu:nevim ... ale zase přední kotouče a destičky jsou vyměněný a auto brzdí jak WRC Navíc to dokazuje, že se na to opravdu koukali a asi to měli rozebraný. Pak jen prostě zapomněli ručku zkontrolovat-nastavit... Což není věc, kterou doma nezvládnu udělat;) A to, jak se zachovali při mé reklamaci brzd, nebudu popisovat, páááč už to tady napsaný je! Za to mají 1*, protože na to, jaký jsem měl bobky, že se budu muset hádat se vše vyřešilo k mojí 100000% spokojenosti! Citovat
Guest brusho Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Přidám taky svoji trošku do téhle diskuze k tomuto super servisu. Před čtrnácti dny mi na mém bílém miláčkovi dost něšťastně přeskočil rozvoďák. Auto k mé nemilosti zůstalo v centru Prahy ve středu v noci. Ve čtvrtek odpoledne jsem volal k Vašendovi co by jsme s tím provedli, ještě ten den jsem jim dal klíčky auto asi v pátek ráno odtáhli. V pátek odpoledne telefon, že jsou všechny ventily ohnuté,..... Auto mělo být opraveno ve středu následující týden s cenou kolem 10tis. v pondělí k mému úžasu telefon p. Vašenda mi hlásí že moje bílá 405 je už zase zdravá oprava se lehce prodražila na 13tis. ale bylo tam opravdu hromada práce, včetně odtahu který byl grátis v ceně!!! Byl jsem tak ohromen až jsem si zapomněl říct o slevičku pro řádného člena, ptž. jsem neměl kartičku, ale vůbec mi to nevadí. Ještě jsme doladili nějaké mušky ohledně otáček a až bude chvilka sjedu tak ještě s ručkou na kterou jsme zapomněli (utrhl jsem lanko). Takže max. spokojenost o mnohokrát dík jak klukům ze servisu tak i oddiemu, který servis doporučil. Jsem původem z Moravy tak si většinu oprav snažím dělat sám když jsem na Moravě, ale v Praze jsem bezmocný a proto jsem rád že máme servis na který se dá spolehnout a nebát se že mu na autě povyměňují součástky, tak jako se mi to stalo v jednom servisu v Havířově. Vašendům zdar :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.