Radek Hurvajz Odesláno 15. červenec 2007 Autor Odesláno 15. červenec 2007 Původně zaslal: aka hmmmmm, jmena sem asi nejak nezvladla....ale ja je poznam vscehny:D No já ještě tak dva srazy a pak taky:D:D:D Citovat
janča205 Odesláno 15. červenec 2007 Odesláno 15. červenec 2007 Tak fotečky jsou opravdu povedený. Aka: vždyť my víme,že nás všechny znáš! Citovat
Escaper Odesláno 15. červenec 2007 Odesláno 15. červenec 2007 Tady jsem si jeste dovolil udelat jednu panoramu, jestli jsem nekomu trochu maznul nebo ustruhnul auti tak se omlouvam, delal jsem to poprve [upravil dne 15-7-2007 Escaper] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. červenec 2007 Autor Odesláno 15. červenec 2007 Původně zaslal: Escaper Tady jsem si jeste dovolil udelat jednu panoramu, jestli jsem nekomu trochu maznul nebo ustruhnul auti tak se omlouvam, delal jsem to poprve [upravil dne 15-7-2007 Escaper] Pěkný, :super Citovat
Péťa Odesláno 15. červenec 2007 Odesláno 15. červenec 2007 Původně zaslal: Escaper Tady jsem si jeste dovolil udelat jednu panoramu, jestli jsem nekomu trochu maznul nebo ustruhnul auti tak se omlouvam, delal jsem to poprve Pekne! Moc pekne!! Citovat
KoudaK Odesláno 15. červenec 2007 Odesláno 15. červenec 2007 Původně zaslal: Netopýrka Hurvajzi, to je jednoznačně zatím nejroztomilejší fotka z celého srazu :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk No tééda.. :mad::mad::mad: Citovat
AKCZ Odesláno 15. červenec 2007 Odesláno 15. červenec 2007 Nebylo by preci jen lepsi ty fotky nechat nejakou chvili na FTP nez se smazou? Pro nektere (nebo aspon pro me) je mnohem rychlejsi a prijemnejsi si fotky prohlizet u sebe nez z clubove galerie.. Citovat
John Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 Původně zaslal: AKCZ Nebylo by preci jen lepsi ty fotky nechat nejakou chvili na FTP nez se smazou? Pro nektere (nebo aspon pro me) je mnohem rychlejsi a prijemnejsi si fotky prohlizet u sebe nez z clubove galerie.. Tak tak taky si je radši všechny stahnu pohodlně z FTP než k galerie.... ale naštěstí většinu už mám doma.... ;) Citovat
Blizzard Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 Původně zaslal: aka taky jsem prihodila...upozornuju na sbirku budoucnosti klubu a tehotneho blizzarda v ramci teto sekce téééda, to je pupek sem ani nevěděl že něco takovýho vlastnim. ... aspoň je ale vidět zě jsme hladem nestrádali Citovat
aka Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 moc hezkej vid? dej to dohromady s dodem, tomu nejak narostly prsa Citovat
Kurt Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 Stačí říct - chvíli je tam nechám. Citovat
John Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 Původně zaslal: Kurt Stačí říct - chvíli je tam nechám. Ok supr.. ja snad mám doufám zatím všechny ale myslím,že stačí je tam nechat od každýho alespoň jeden den a to by většina lidí měla stačit si je stáhnout.. a nebo všechny tak týden od srazu.. Citovat
Vvitty Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 johne jeden den je malo, ne kazdy ma cas prosedet kazdy vecer u kompu pokud to neni problem, tak aspon tyden. Citovat
Driver Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 Mě se líbí tahle fotka, dala by se nazvat..... všichni jsou blázni jenom tyhle dvě jsou letadlo :D Citovat
Netopýrka Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Kurt Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 Původně zaslal: Vvitty johne jeden den je malo, ne kazdy ma cas prosedet kazdy vecer u kompu pokud to neni problem, tak aspon tyden. Necháme je tam do nežsiadminivzpomenou, OK? V tuhle chvíli jsou tam od všech, kteří je během včerejška nebo dneška poslali. Citovat
Jirkap Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 Většinou tam jsou pořád... až když není místo, tak se smažou Citovat
KoudaK Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 No večer tam taky něco mrsknu... A některý stojí za to... Citovat
Netopýrka Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 :D:D:D:D:D:D panebože, umírající labuť byla jen pro Tebe Kouďáku, a ty na mě takhle :D Citovat
Netopýrka Odesláno 16. červenec 2007 Odesláno 16. červenec 2007 ....asi účast na dalších srazech přehodnotím, ty mediální výstupy se mi až tak moc nepozdávají :cool::cool: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.