Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Čím myjete a naleštujete svého peugeota?

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem zrovna leštil autí. Použíl jsem šampón od Sheronu a vosk Turtle Wax Plus PTFE. Vynikající autovosk. Krásně se s ním pracuje a lak na autě vypadá báječně.

Odesláno

Voda a houba, žádná myčka. Na okna utěrka z mikrovlákna. Po zimně nechám umýt spodek. Nyní výjimečně, když jsem potřeboval novou houbu, vyrazil jsem do Hypernovy a ceny byly dost nepříznivé (cca 60Kč za houbu) Proto jsem vzal nějaký autošampón s houbou dohromady za 65 :-)

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: OK406

Já mám houbu udělanou ze staré matrace ;);):super:super

To je ale pořádná houba, to jen přetáhneš tu matraci zpředu dozadu přes auto a máš hotovo:D:D:D:D:D

:D:D:D:D:D:D:D :potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

To je ale pořádná houba, to jen přetáhneš tu matraci zpředu dozadu přes auto a máš hotovo:D:D:D:D:D

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:aut

Odesláno

Musím souhlasit, polimerová leštěnka od želvy je super :super a kuličku se dělají i půl roku.

Průběžně Požoutka miju 1 x měsíc :mad:, pěkně kyblíček, šampónek, houbička :aut. Po namydlení a opláchnutí se voda laku nechytá, ale vždy to ještě stříknu politurou, vytřu do suchá(zaleštím) a je jako nový :D :D :D

Odesláno

TO víš a jak to ulehčí práci? Např. 106 či 205 stačí jednou přetáhnout a máš umyto:D:D:D:D:D

Samozřejmě, že si vyříznu z matrace tak velký kus, jak potřebuji. Koukal jsem na ceny auto hub a jsou to docela pálky:myslim

Odesláno

Kdysi na brigade jsme pouzivali na myti aut jeden pripravek, ktery velice dobre cistil usazeny a pripekly prach od brzd, dobre odstranoval asfalt z disku a z podbehu, dobre odmastoval. Stacilo dane misto rozprasovacem postrikat, nechat chvili pusobit a pak za pouziti houby a mirneho tlaku umyt. Bohuzel jsem zapomnel, co to bylo zac, vim jen ze cistic byl v plastovych, asi 10ti litrovych sudech. Tento pripravek se dal dat i do i do kbeliku s vodou, kde penil.

Pokud byste vedeli o necem podobnem, nebo mohli hodit nejaky tip, co by to mohlo byt, tak bych byl rad, momentalne se po necem takovem shanim.

Odesláno
Původně zaslal: franus

Kdysi na brigade jsme pouzivali na myti aut jeden pripravek, ktery velice dobre cistil usazeny a pripekly prach od brzd, dobre odstranoval asfalt z disku a z podbehu, dobre odmastoval. Stacilo dane misto rozprasovacem postrikat, nechat chvili pusobit a pak za pouziti houby a mirneho tlaku umyt. Bohuzel jsem zapomnel, co to bylo zac, vim jen ze cistic byl v plastovych, asi 10ti litrovych sudech. Tento pripravek se dal dat i do i do kbeliku s vodou, kde penil.

Pokud byste vedeli o necem podobnem, nebo mohli hodit nejaky tip, co by to mohlo byt, tak bych byl rad, momentalne se po necem takovem shanim.

Milit? :mrk:mrk:mrk

Odesláno

Já většinou tak jednou za měsíc umyji auto nějakým obyčejným šampónem.

A jednou za čtvrt roku ho ješte potom naleštím Tempem.

Příště určítě vyzkouším tu želvu nebo vosk od MaFra

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: franus

Milit? :mrk:mrk:mrk

Te nazev mi neco rika, ale nevim, odkud to muzu znat. Buhuzel na netu jsem vubec nenasel, jak vypada baleni a etiketa a taky tam neni, kde se to da koupit.

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...