Přejít na obsah

franus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    193
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    zl
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

franus's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. franus

    Peugeot 106 GTI by MilanF1 - Prodáno

    Patri tam 5W-40
  2. franus

    Aktuálně o všem II.

    To je to co prodaval ted nekdo z te sve zavodni 106ky? Jake jsou kody na tech tlumicich? Zajimalo by me jestli ty predni B8 nebo B6, a zadni se B8 (se zkracenaou pistnici) nedelaji. Mam dojem, ze ani puvodni majitel presne nevedel co tam mel....
  3. franus

    Zajímavé koupě 106

    Mozna by jsi nam mohl vysvetlit jak to myslis, pripadne poucit jak se to ma delat...
  4. franus

    106 Rallye znaky?

    Tak ty nalepky, co sem dal vojta jsou tistene. Na stribrnem podklade jsou ty barevne fleky, kdyz ti to udela reklamka, tak predpokladam ze to budou dve folie na sobe a to uz jsi na jine tloustce a taky budou nachylnejsi na odloupnuti.
  5. franus

    Zajímavé koupě 106

    melo by to byt jak pises
  6. franus

    Zajímavé koupě 106

    Me budou stacit pneu a prevodovka.
  7. franus

    Zajímavé koupě 106

    tento motor je S1600, ten co je tam za tech 149tis, je asi \"jen\" nejaky Ačkový. Jinak mate tam jeste jeden motor s1600 za 295tis, pokud se chcete jeste vic divit .
  8. franus

    Aktuálně o všem II.

    Proste si zavolej na urad, odkud auto kupujes at ti reknou co k tomu potrebujes... Ja jsem auto prodaval na podzim a bez maleho technicaku me nechteli udelat prepis na noveho majitele. Takze jsem mu musel napsat, at mi jej posle postou, az pak jsem mohl udelat prepis. Shodou okolnosti, jsem se tam setkal s jednim chlapikem, ktery taky musel na urad znovu, kvuli tomu, ze nemel maly TP. Navic ve formulari o prepis musis uvest cislo maleho i velkeho TP. Ale je pravda, ze na kazdem urade to resi jinak.
  9. franus

    Aktuálně o všem II.

    Ted je to jinak, nedavno se to trochu menilo. Majitel si necha velky a maly TP bez ktereho auto nemuze odhlasit (ma na to asi tyden) a ty s autem pojedes normalne domu. V pripade silnicni kontroly ti poslouzi kupni smlouva. Jak to byvaly majitel odhlasi, tak ti posle papiry zpet a ty to zajdes prihlasit.
  10. Tak s16 jede v primce stejne jako mi16, ne-li lip. V zatackach na tom bude s16 lip, diky lepsimu a lepe citelnemu podvozku. A 205-ek s T16 moc neni a myslim ze v CR neni zadna.
  11. franus

    Jake ALU a ET

    et+- 15, snizeni +-30. Ale pocitej, ze 195/50 ti budou pri plnem rejdu skrtat o podbeh.
  12. franus

    Zajímavé koupě 106

    znas nejake podrobnosti o te S16? Jinak ty speedline SL434 mam na prodej
  13. franus

    Zajímavé koupě 106

    znate nekdo tento vuz? http://auto.bazos.cz/inzerat/22979519/Peugeot-106-GTi.php
  14. franus

    Zajímavé koupě 106

    Hosi, zalozte si nove vlakno. Jste tady uz 3 stranky OT. Vzdycky sem prijdu, ze uvidim zajimave zajimave 106ky na prodej a misto toho se tu resi uplne neco jineho.
  15. franus

    Zajímavé koupě 106

    Jenze to auto neni seriovka, ma to samosvor, zavodni podvozek, ram atd. navic je to auto, ktere podle vysledku dokaze jezdit na bednu. Udajne je to navic auto ex-Černý, takze i to muze mit pro nekoho hodnotu. Jenom zavodni doplnky a vybava na tom aute maji vetsi cenu nez za kterou by se prodala auta, vetsiny clenu, tady z fora.
×
×
  • Vytvořit...