Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A nemohl sis ty příspěvky smazat sám?? Mě už se to stalo!! Jeden z důvodů proč nezakládám vlákna. Druhý důvod radši čtu než píšu. No občas na něco reagovat chci. :)Medvědi jsou sice "bručouni" ( v pohádkách) :),ale hlavně jsou nesmírně pohodový. Za tu dobu co to tu čtu jesm si nevšiml ,že by se tu nějak mazalo pokud to nebyla výslovná a veřejná žádost zakladatele vlákna. Snad jen vyjímky provokatérů ,ketré i v hospodě přesadíš k jinýmu stolu, aby ti nekazily náladu ,když si přisedly jen omylem.

Odesláno
Původně zaslal: buml

Kurte mate samo moji plnou duveru, jde mi o to ze by se zamezilo temto dohadum co tam bylo a nebylo a tyhle dle me zbytecne diskuse by nebyly.

Byly by jiné, ještě o něco zbytečnější - jestli to či ono bylo na smazání, jestli je s*ačka sprosté slovo atd. Já taky nevím, co bylo v tomhle konkétním případě důvodem pro smazání, ale jsem na 100% přesvědčen o tom, že příspěvek proti pravidlům byl a rozhodnutí moderátora, který zasáhl, respektuji.

Odesláno

Nijake vulgarizmy som nepouzil,to nieje odomna,aby som tu nadaval.Ten prispevok bol uplne bezchybny.Ked som ho napisal prvykrat som bol upozorneny,ze som porusil pravidla v bode 4.hoci sa mi to aj tak nezdalo.Opravil som ho,bol dokonca mozno aj bez jedinej pravopisnej chybicky,no potom som ho nenasiel.Ako som pisal,problem nemohol byt v mojom "chybnom"prispevku ,ale niekde inde.

Odesláno

To já jsem ho smazal, porušení pravidla číslo 4. Branislava jsem na to upozorňoval, viz výpis U2U.

Admin: Porušuješ pravidla clubu, viz článek oprav ho nebo bude smazán!

Branislav: Tak akoze nechapem ake pravidla som porusil,mam taky pocit,ze si sa pomylil.

Admin: 4. Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis "pomoc" toho nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji.

Pak už odpověď ani náprava nebyla a příspěvek jsem druhý den smazal.

Těchto dotazů je v poslední době hodně, takže budu dál mazat… prostě jsou tady nějaké pravidla a budu je aplikovat.

Pokud se to někomu nelíbí, volby už tu brzo budou a může se ukázat!!

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

To já jsem ho smazal, porušení pravidla číslo 4. Branislava jsem na to upozorňoval, viz výpis U2U.

Admin: Porušuješ pravidla clubu, viz článek oprav ho nebo bude smazán!

Branislav: Tak akoze nechapem ake pravidla som porusil,mam taky pocit,ze si sa pomylil.

Admin: 4. Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis "pomoc" toho nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji.

Pak už odpověď ani náprava nebyla a příspěvek jsem druhý den smazal.

Těchto dotazů je v poslední době hodně, takže budu dál mazat… prostě jsou tady nějaké pravidla a budu je aplikovat.

Pokud se to někomu nelíbí, volby už tu brzo budou a může se ukázat!!

RESPECT:potlesk Naprostej souhlas:super

Odesláno

:D takže Kurtíku a Jirko, oba svléct do půli těla, nástup v 16,30 na Vinohradské, uděláme kontroluuuu :-)

Branislave už se nerozčiluj, prostě si ber poučení pro příště, na theme si tu dává bacha každý a snažíme se si moderátory uchovat v poklidném stavu, protože vzhledem k degeneraci celé evropské civilizace je riziko kardiovaskulárních a civilizačních chorob vyšší a my potřebujeme, aby vždy vydrželi min. na jedno funkční období v P-C :aut:aut:aut

Zde je pár tipů na příští názvy vláken:

POMOC - ta naše ZLOBIVÁ 107ka se zase ROZBILA: teče olej, jezdím max. na 3ku, za jízdy se mi otvírají zadní dveře

nebo

POMOC - 107ka, r.v. 2007: 3 závažné vady (nestartuje, zlomená přední náprava, do poruchy spotřeba 100 l/100 km)

nebo

POMOC - zamiloval jsem se do Netopýrky a Aky a žádná si mě nechce vzít za muže

....no, a pak ti do těch dvou prvních vláken stejně nikdo nic nenapíše a v tom třetím budeš mít cca 865 příspěvků za den, samé zaručené tipy a rady ...jo, a pro případ poruch tu máme i v jednom vlákně prima kuchařku, kde najdeš rady skoro na všechno :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

PRO TVÉ MODRÉ OČI OPRAVENO, JIŘÍKU!!!

Vidíš Branislave, TAKHLE SE TO DĚLÁ! Šéfík vycenil zoubky a členka promptně splní jeho přání! :D

[upravil dne 27/6/07 Netopýrka]

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D takže Kurtíku a Jirko, oba svléct do půli těla, nástup v 16,30 na Vinohradské, uděláme kontroluuuu :-)

Branislave už se nerozčiluj, prostě si ber poučení pro příště, na theme si tu dává bacha každý a snažíme se si moderátory uchovat v poklidném stavu, protože vzhledem k degeneraci celé evropské civilizace je riziko kardiovaskulárních a civilizačních chorob vyšší a my potřebujeme, aby vždy vydrželi min. na jedno funkční období v P-C :aut:aut:aut

Zde je pár tipů na příští názvy vláken:

POMOC - ta naše **** 107ka se zase *****: teče olej, jezdím max. na 3ku, za jízdy se mi otvírají zadní dveře

nebo

POMOC - 107ka, r.v. 2007: 3 závažné vady (nestartuje, zlomená přední náprava, do poruchy spotřeba 100 l/100 km)

nebo

POMOC - zamiloval jsem se do Netopýrky a Aky a žádná si mě nechce vzít za muže

....no, a pak ti do těch dvou prvních vláken stejně nikdo nic nenapíše a v tom třetím budeš mít cca 865 příspěvků za den, samé zaručené tipy a rady ...jo, a pro případ poruch tu máme i v jednom vlákně prima kuchyřku, kde najdeš rady skoro na všechno :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Příklady jsou v pohodě, kromě toho prvního ;) ale nemusí tam být už to slovíčko POMOC. To je přece každému jasné :aut:D

[upravil dne 27.6.2007 Jirkap]

Odesláno

tak a je po zahade vse vysvetleno, doufejme ze si z toho dotycny vezme ponauceni a my ostatni víme ze adminy ani moderatory nestihla ptaci chripka:-) a delaji to co maji

Odesláno

Jirkap, kôli nadpisu si ho zmazovat nemusel,pretoze prispevok bol napisany dost podrobne,lebo som ho prerabal a nehovor ze nie.Pochopil by ho aj maly chlapec.Nazov som neprerabal.Co ja viem co som mal dat do nazvu,ked ani v servise nemohli prist nato co mu vlastne je?To auto malo tyzden,preto som napisal /problemy s novym autom/ vsetko ostatne bolo napisane podrobne dnu v prispevku

Odesláno

Pokud si chceš na auto jen a pouze stěžovat, nadávat na servisy a zastoupení, a ne řešit nějaký konkrétní technický problém, a k tomu to téma nazveš "čítajte všetci", tak takové téma v sekci "Servis" vskutku dělá jen bordel, a mít k tomu práva, tak ti jej promptně smáznu taky. Jinak obecně se tu maže a upravuje zatraceně málo, na můj vkus by se mohlo klidně 10x víc a vůbec by to neuškodilo, a co se týče nějakého hodnocení úrovně? Ty jsi ten pravej, kdo má co hodnotit, a jestli se ti zdejší úroveň nelíbí, tak sem nelez. Tohle fórum velice dobře dobře funguje už pěkných pár let, a členská základna se neustále utěšeně rozrůstá, takže když ubyde jeden prudič, jen dobře.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...