Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

kdysi stát brigády nabízel a ve velkém množství.Jenže teď by už asi (určitě) nebyl zájem. :D

Předpokládám, že to bylo za komančů, kdy se stát staral i o to, co se starat neměl.

Odesláno

Chlape, ty nás tady varuješ před babama a sám se necháš okrást každej den a dokonce dvakrát! I když pokud v tý peněžence budu mít hov**, tak se taky nechám vykou**t a klidně i víckrát. :roker

Za to svezení to stojí....

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Původně zaslal: Petr 406 red

To pak raději ani jedno :D I když jsem zatím viděl u benzínek většinou pěkný holky co jsou tam na brigádě a mejou okna.

I když musím uznat, že holky umíívající okma na benínkách sou občas pěkný a občas kvůli dvacetikoruně ukážou vnady, u P605 a u Cadillacu není možný vyklopit stěrače jak u jiných aut.

Poprvé před pár rokama mě to bylo jedno ale dneska nenechám sebehezčí babu, aby mě urvala stěrače. Demokracie umožňuje *diky bohu* právo vlastnictví a tedy si vážím věcí, za který si zaplatím. Nedokázal bych ale dělat toto povolání "umývačky skel" bez základních znalostí této techniky.

To, že to v právním státě dělají bez možností vystavení dokladu, bez živnosti a pouze se souhlasem benzínky pod zástěrkou brigády je podle mě svým způsobem zvrácený, ale zase nejsem takovej blázen abych tam volal ČOIku.

Jednoduše řečeno: co je moje, na to ať nikdo nešahá, já zase nebudu šahat na cizí majetek.

V zahraničí (napr. NDR) to znamená i to, že tam kde je trávník tak tam prostě auto nepostavím a ani se po tom trávníku neprojdu pěšky. Dávám "bolševíkovi" 20 let, pak to možná bude platit i v ČR.

A nezdůvodňují to benzínky tím, že zlepšují službu zákazníkům?

Odesláno
Původně zaslal: OK406

A nezdůvodňují to benzínky tím, že zlepšují službu zákazníkům?

To sice možná jo, ale myslím si že jim na této službě až tak nezáleží. Podle mě benzínky ani tyhle brigáníky nehledají, ti to dělají z vlastní iniciativy.

Ostatně umývači oken se najdou i mimo benzínky. Na ty ale zvlášť dávat pozor.

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Stát neumí nabídnout brigádu? :myslim Nevím, ale tohle asi nebude státní záležitost.

Věděl bych o SUPER brigádě organizované státem - to takhle ráno přijde vysokoškolák na prázdninách do parlamentu, vyčíhne, který z poslanců má zrovna důležité utkání v golfu, zasedne na jeho místo, ujme se hlasovacího zařízení a hlasuje a hlasuje, chodí do parlamentní kantýny a po skončení "náročného" dne mu předseda partaje, které dotyčný mladík nahradil chybějícího člena, vyplatí poměrnou část poslaneckého platu.

Nevím jak kdo, ale já si jdu ve středu vybrat poslaneckou lavici.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...