p406b Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 to jako: s barvou mi pomohla nastenka-mladi ma zelenou? nedej se odradit,ruzova je moc hezka,uz se tesime Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Původně zaslal: p406b to jako: s barvou mi pomohla nastenka-mladi ma zelenou? nedej se odradit,ruzova je moc hezka,uz se tesime Hehe, kam běžíš zelený mužíku, oblečený do švestkáčů, neviděl jsi někde Frantu:D:D:D:D [upravil dne 6/6/07 Radek Hurvajz] Citovat
TOTIK Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 decentnejsia farba resp. originalny vzhlad je lepsi ale take pevne nervy a odvahu pustit sa do toho obdivujem a hlavne ze sa to tebe paci Citovat
Guest RiderVFR Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 No,doufám,že se neurazíš,ale vypadá to jako v hračkářství. Ale jestli se Ti to tak líbí - proti gustu ... . Citovat
petko309 Odesláno 6. červen 2007 Autor Odesláno 6. červen 2007 robite st zo mna srandu co. dnes som s tym zacal davat auto do povodneho stavu a uz to chyta tie oryginalne crty Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Původně zaslal: petko309 robite st zo mna srandu co. dnes som s tym zacal davat auto do povodneho stavu a uz to chyta tie oryginalne crty Tak srandu si asi nikdo nedělá, jen je to o tom že co se líbi jednomu nemusí se líbit druhýmu. Co člověk to názor, no a trochu legrace se vždycky snese ne? Citovat
liborius Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Musim řict,že po prvni fotce jsem se zlek a po všech mně otřepalo.Spiš se to hodi na nějakej malej sportak.406 -ka chce decentnost.Ale musim ti vyseknout poklonu za to,jak sis stim vyhral. Je vidět,že jseš hračička.Ale jak se řika"proti gustu žadny dišputat" Citovat
Marcel505 Odesláno 6. červen 2007 Odesláno 6. červen 2007 Tohle bych čekal třeba u 309 nebo 306, ale u téhle barvy 406 ani tak moc ne. Jako je to hezká prácička a dávat to do původního stavu je naprosto zbytečné. Jedině kvůli prodeji, ale té práce zas... Jinak je to fakt působivé asi proto, že má oblíbená barva je modrá. Ale jak píše Medvěd - aby se nepotlačila praktičnost auta, tedy ovládání (to řízení a brždění). To je to hlavní co by nemělo být ovlivněno ničím (zimou, deštěm, horkem). Citovat
Yantschi Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 A co poviete na toto? Silne nad tym spekulujem. Citovat
benik1984 Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Ale jenom ty plastové lemy okolo.. jinak vše origo... Citovat
genzer Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 mam na prodej volant ze starsi 406 coupe,kuze,je s bagem,kdyby byl zajem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Původně zaslal: komisar holt každý má jiný vkus třeba i tohle Jééé to je dobrej Mutant. To jezdí kolem JETE???:D:D:D:D [upravil dne 7/6/07 Radek Hurvajz] Citovat
buml Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 to by me zajimalo kdo tomu da technickou:D Citovat
boltn 406 Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Původně zaslal: komisar holt každý má jiný vkus třeba i tohle tak to je brutus paráda:potlesk:potlesk Citovat
petko309 Odesláno 7. červen 2007 Autor Odesláno 7. červen 2007 zas som o nieco postupil a ked to vsetko bude dam tu foto s novym interirom a pravda je ze oryginal je oryginal. chcel by som sa spytat ci sa da dat do 406tky 2,1 td motor HDI 2001 bude tento motor 100% pracovat? Citovat
Parc Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 petko: vsetko sa da ale prekopavat td na hdi znamena vymenit polku auta : ) doslova.... ked uz nic ine tak komplet elektriku, rj a pod... nehovoriac o tom ze na papiere to nikdy nepostavis..... ak chces predam ti svojho tatosa hned co vyriesim spojku bude na predaj..... Citovat
urdemala Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 mě tohle auto připomíná design počů a softu apple vs. pc (microsoft) - jednoduchá dokonalost vs. nesourodá přeplácanost. když je člověk zvyklej sedět denně u jabka a pak najednou přesedně k windousům, tak nechápe, kam až je lidová tvořivost schopná dojít Citovat
Quiddo1 Odesláno 7. červen 2007 Odesláno 7. červen 2007 Původně zaslal: Parc petko: vsetko sa da ale prekopavat td na hdi znamena vymenit polku auta : ) doslova.... ked uz nic ine tak komplet elektriku, rj a pod... nehovoriac o tom ze na papiere to nikdy nepostavis..... ak chces predam ti svojho tatosa hned co vyriesim spojku bude na predaj..... ??máš auto na prodej tak sem dej fotky já zrovna scháním novou 406 break tu moji mám po šrotaci:papa Citovat
petko309 Odesláno 7. červen 2007 Autor Odesláno 7. červen 2007 videl som tvoje foto peugeota break dost znicene. ja mam 2,1 td 1997 najazdene 134000 km modra meteliza je tu aj foto mojho leva ale v starom interieri kde mi to vsetci s buzerovali tak teraz ma novy original peugeotacky interier ale neviem ci ho chcem predat aj ked mam inzerat na predaj na autobazar.eu teraz si kupuje kamos HDI 2001 fool okrem koze plus komplet motor so spojkou kde je najazdene 12 tisic km trochu mu zavidim tu masinu je super. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.