Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: p406b

to jako: s barvou mi pomohla nastenka-mladi ma zelenou? :aut nedej se odradit,ruzova je moc hezka,uz se tesime :D

Hehe, kam běžíš zelený mužíku, oblečený do švestkáčů, neviděl jsi někde Frantu:D:D:D:D

[upravil dne 6/6/07 Radek Hurvajz]

Guest RiderVFR
Odesláno

No,doufám,že se neurazíš,ale vypadá to jako v hračkářství. Ale jestli se Ti to tak líbí - proti gustu ... .

Odesláno
Původně zaslal: petko309

robite st zo mna srandu co. dnes som s tym zacal davat auto do povodneho stavu a uz to chyta tie oryginalne crty

Tak srandu si asi nikdo nedělá, jen je to o tom že co se líbi jednomu nemusí se líbit druhýmu. Co člověk to názor, no a trochu legrace se vždycky snese ne?;):D
Odesláno

Musim řict,že po prvni fotce jsem se zlek a po všech mně otřepalo.Spiš se to hodi na nějakej malej sportak.406 -ka chce decentnost.Ale musim ti vyseknout poklonu za to,jak sis stim vyhral. Je vidět,že jseš hračička.Ale jak se řika"proti gustu žadny dišputat"

Odesláno

Tohle bych čekal třeba u 309 nebo 306, ale u téhle barvy 406 ani tak moc ne. Jako je to hezká prácička a dávat to do původního stavu je naprosto zbytečné. Jedině kvůli prodeji, ale té práce zas...

Jinak je to fakt působivé asi proto, že má oblíbená barva je modrá. Ale jak píše Medvěd - aby se nepotlačila praktičnost auta, tedy ovládání (to řízení a brždění). To je to hlavní co by nemělo být ovlivněno ničím (zimou, deštěm, horkem).

Odesláno

zas som o nieco postupil a ked to vsetko bude dam tu foto s novym interirom a pravda je ze oryginal je oryginal. chcel by som sa spytat ci sa da dat do 406tky 2,1 td motor HDI 2001 bude tento motor 100% pracovat?

Odesláno

petko: vsetko sa da ale prekopavat td na hdi znamena vymenit polku auta : ) doslova.... ked uz nic ine tak komplet elektriku, rj a pod... nehovoriac o tom ze na papiere to nikdy nepostavis..... ak chces predam ti svojho tatosa :) hned co vyriesim spojku bude na predaj.....

Odesláno

mě tohle auto připomíná design počů a softu apple vs. pc (microsoft) - jednoduchá dokonalost vs. nesourodá přeplácanost. když je člověk zvyklej sedět denně u jabka a pak najednou přesedně k windousům, tak nechápe, kam až je lidová tvořivost schopná dojít :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Parc

petko: vsetko sa da ale prekopavat td na hdi znamena vymenit polku auta : ) doslova.... ked uz nic ine tak komplet elektriku, rj a pod... nehovoriac o tom ze na papiere to nikdy nepostavis..... ak chces predam ti svojho tatosa :) hned co vyriesim spojku bude na predaj.....

??máš auto na prodej tak sem dej fotky já zrovna scháním novou 406 break tu moji mám po šrotaci:papa

Odesláno

videl som tvoje foto peugeota break dost znicene. ja mam 2,1 td 1997 najazdene 134000 km modra meteliza je tu aj foto mojho leva ale v starom interieri kde mi to vsetci s buzerovali tak teraz ma novy original peugeotacky interier ale neviem ci ho chcem predat aj ked mam inzerat na predaj na autobazar.eu teraz si kupuje kamos HDI 2001 fool okrem koze plus komplet motor so spojkou kde je najazdene 12 tisic km trochu mu zavidim tu masinu je super.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...