Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Auto Praha 2007

Driver

Recommended Posts

Proboha co tam dělala ŠLka???

http://deepstar.sweb.cz/thumbnails/tnP1010047.JPG

ŠLka bylo meziměstské (linkové) provedení autobusu z Karosy

http://galerie.vystrihovanky.cz/albums/userpics/karosa_sm11/normal_FIMG_2960.JPG

ŠMka bylo provedení městské

nejluxusnější bylo dálkové (zájezdové) ŠDčko

http://www.csadkladno.cz/img/galerie_bokorysu/gal_bok01/SD11T.BMP

Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Driver

O tomto víkendu jsem vyrazil s děvčaty z P-Clubu na každoroční výstavu Auto Praha (už se z toho asi stala tradice :). A jak to dopadlo se můžete podívat na fotkách.... ODKAZ TADY

juuuuuuuu,ja nebyl ani nepamatuju ,snad 2005

Hej a zobral si so sebou aj celkom pekné objekty:D:D:D:D

Fajn fotky. Keby sa dievčatá aj nahodili tak by mohli pri autách stáť tak, že by im bolo za to aj zaplatené. :D:D:D:D

Inak fajn tuningy. Nezabudnuteľný "vysávač= Wartburg" vyzeral super. :D

:papa

[upravil dne 22.4.07 ajven]

RTOčka byly nejlepší busy - jezdil jsem s nima coby mladý vodák na závody a úplně skvělý bylo, že když se uvnitř nadělal binec, tak se jen vzala hadice, celej autobus se vystříkal, bordel se vymetl a byl klid (týkalo se modrých linkových s koženkovýma sedačkama, zájezďáky LUX měly už čalouněný sedačky, Ta se nesměly namočit, to pak šoféři nadávali jak špačci - ale převlíkej se z mokrých hadrů, když je venku +5 a prší, to prostě nejde)

Byly dokonce tak úspěšný, že je po zahájení výroby ŠLek převzali poláci (busy se pak lišily jinýma kolama a blinkrama a dokonce za ně začali vyrábět i přívěsy, ta jízda v nich byla nezapomenutelná)

[upravil dne 22/4/2007 Medvěd]

Jéé sme se tam museli nějáko minout, pááč na fotkách 26 a 27 je vyfocenej kolega z práce (ten co stojí z boku za tím bávem), co tam byl s námi:D

Jééé a teď do konce koukám, že tam jsem vyfocený spolu na fotce 24 v levo :D

[upravil dne 22.4.07 MJSytic]

Medvěd: přívěsy pamatuji. A pamatuješ, že se dával špalíček dřeva k plynu, aby se lépe obsluhoval???;) A v provedení LUX byli myslím zelené okna a nad hlavou další obdélníkové okno. Nastupovalo se ve předu a procházelo se vpravo okolo motoru (deklu). To byli časy. To už dnešní mládež ani nepamatuje. Když není v zájezďáku klimatizace a další vymoženosti, tak nikam nechtějí jet. RTO na ně!!!!!!!!!!! ;);):super:super:super:super

Původně zaslal: Netopýrka

:potlesk hezkýýýý

MJSytic: hehe, ses měl přihlášit, kolem Pežotlů jsme dělaly trochu ostudu, to bys nás snadno analyzoval....:D :D :D

JJ, u "péček" jsem hodil řeč s pánem vystavovatelem a shodli jsme se na tom, že 407 je prostě pro malý lidi a pro nás normální je jenom 607. Kupodivu jsem se ale krásně vešel i do 207. Prostě jak to má vysoko palubku, tak je to pohoda ... :super