Ferry Odesláno 17. duben 2007 Odesláno 17. duben 2007 jj ty folie s UV a infracervenym filtrem mam taky v planu, jeste ale nemam vybrano jakou znacku, musim prosurfovat web, kdybyste meli tip tak sem s nim Citovat
Api Odesláno 17. duben 2007 Odesláno 17. duben 2007 Původně zaslal: Trundik Dotaz trošku, ale jen trošku mimo mísu - dá se předělat buď ve 406 a nebo v 307 manuální klima na automatickou? Tenkrát mě to taky zajímalo a výsledek...finančně nerentabilní Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Původně zaslal: purkmistr tak ro je teda pí**vina:roll:roll:roll no a teď jsem si náhodou vzpomněl,když jsem to viděl na netu,že to není až taková pi..vina tak tady je fotka Citovat
pavel.happy Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Klima bych nedodělával, je tady na foru spousta článků na toto téma, zkus hledat. Jeden (skoro tragický) máš tady: Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Původně zaslal: Escaper A na jakym principu to funguje??? naleješ tam vodu,čím studenější tím líp Citovat
MJSytic Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr tak mě napadlo když nemáš klimu,je to trochu mimo tema,nepotřebuješ klínový řemen? Mám tu jeden navíc,protože potřebuju ten delší ,resp. na 406 s klimou.Nemáš zájem ?origo zabaleny p.c. 389,- teď za 250,- od fa DAYCO Ahoj, já bych ho vzal. Jsem z Měšic, tak bych pro něj v poho sjel. Teda, jestli ho ještě máš a půjde na mojí 406 ... Citovat
ajsik Odesláno 17. červen 2007 Odesláno 17. červen 2007 Původně zaslal: Ferry jen tak pro predstavu co je asi zhruba potreba k dodelani klimy : takze pokud je jen jeden vetrak pred chladicem, tak vymenit za dva vetraky a prekopat jejich rizeni a elektroinstalaci ( pridat ridici jednotku pro vetraky ) a vetsinou vymenit i chladic a lehce predelat potrubi k nemu, pridat chladic klimy, vymenit olejovou vanu, vymenit trubky k posilovaci rizeni, dat jinou napinaci kladku remenu, pridat kompresor klimy a vsechny tlakovy trubky v motoru. V interieru : vyndat celou palubku z auta ven, vymenit cely rozvod vzduchu pod palubkou, pridat vyparnik, vsechny spoje trubek klimy utesnit aby neutikala a natahat kompletni elektriku, to jest asi 30 dratu u manualni verze a jeste vic u automaticky, pak to cely naplnit chladivem a modlit se aby to neuteklo a aby to vubec fungovalo I kdyz nebudu pocitat tu praci tak naklady na takovouhle prestavbu se ti stejne nebudou libit, i kdyz budes kupovat vsechno z vrakace no asi sem mel stesti ale presne to co popisujes sem absolvoval a vyslo me to za stejny prachy jako kdybych si ji koupil za priplatek ... delal to primo peugeot, zaruka na praci je dle klasickych pravidel . darce byla 1.4HDi z anglie rok 9/2003 najeto 30 tisic mil takze jeste mene nez moje auto a jako bonus mam hlinikove vicko nadrze a hezky kryt motoru :-) tak co na to reknes:-)? Citovat
Michal.B Odesláno 17. červen 2007 Autor Odesláno 17. červen 2007 ajsik: ty díli sis sehnal sam nebo ti to sehnali v Peugeotu,a kolik tě to teda stalo Citovat
ajsik Odesláno 17. červen 2007 Odesláno 17. červen 2007 dily jsem si sehnal, stalo to 32000 komplet ale mohlo to byt za 30000 kdybych ne to nespechal a koupil celo sahary na vrakaci a nebo v elitu a ne za 3000 v peugeotu ... Citovat
kveton Odesláno 17. červen 2007 Odesláno 17. červen 2007 muzu mit jen takovej dotaz? Doted jsem to nejak nestudoval, ale vzpomel jsem si, ze ma na svoji 406 dva chladice hned za sebou q klimu nemam. Na co je ten druhej chladic? Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 No a mě by zajímalo také jakto že mám autoklimu a mám jen jeden chladič a jeden větrák? Citovat
Ferry Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Původně zaslal: kveton muzu mit jen takovej dotaz? Doted jsem to nejak nestudoval, ale vzpomel jsem si, ze ma na svoji 406 dva chladice hned za sebou q klimu nemam. Na co je ten druhej chladic? neni to intercooler pro vzduch z turba ? Citovat
Ferry Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Původně zaslal: Georginho_cz406 No a mě by zajímalo také jakto že mám autoklimu a mám jen jeden chladič a jeden větrák? neni to taky nejaka dodelavka? podle katalogu ND maji 406ky s originalni klimou vzdycky dva vetraky Citovat
kveton Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: kveton muzu mit jen takovej dotaz? Doted jsem to nejak nestudoval, ale vzpomel jsem si, ze ma na svoji 406 dva chladice hned za sebou q klimu nemam. Na co je ten druhej chladic? neni to intercooler pro vzduch z turba ? mozne to je podivam se, kam vedou trubky Citovat
vinco321bi Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 ja mam tiez jeden chladic mam novy model jeden chladic jedna vrtula klima sa chladi na ten isty chladic ako je aj chladena voda.mam auto klimu Citovat
Vlastyk Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 Já mám nový model s autoklimou a mám 2 chladiče a 1 vrtuli:myslim Citovat
vinco321bi Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 a tie dva chladice su ako za sebou alebo vedla seba ked vedla tak ten druhy je intercooler Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 18. červen 2007 Odesláno 18. červen 2007 jj....dnes jsem šel po trubkách. Mám na novějším modelu 1 chladič a 1 vrtuli. Chladič je dělený. Půlka u řidiče pro chlazení vody, půlka před spolujezdcem pro medium! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.