Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj ty folie s UV a infracervenym filtrem mam taky v planu, jeste ale nemam vybrano jakou znacku, musim prosurfovat web, kdybyste meli tip tak sem s nim

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Dotaz trošku, ale jen trošku mimo mísu - dá se předělat buď ve 406 a nebo v 307 manuální klima na automatickou?

Tenkrát mě to taky zajímalo a výsledek...finančně nerentabilní :(

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

tak mě napadlo když nemáš klimu,je to trochu mimo tema,nepotřebuješ klínový řemen? Mám tu jeden navíc,protože potřebuju ten delší ,resp. na 406 s klimou.Nemáš zájem ?origo zabaleny p.c. 389,- teď za 250,- od fa DAYCO

Ahoj, já bych ho vzal. Jsem z Měšic, tak bych pro něj v poho sjel. Teda, jestli ho ještě máš a půjde na mojí 406 ... ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jen tak pro predstavu co je asi zhruba potreba k dodelani klimy :

takze pokud je jen jeden vetrak pred chladicem, tak vymenit za dva vetraky a prekopat jejich rizeni a elektroinstalaci ( pridat ridici jednotku pro vetraky ) a vetsinou vymenit i chladic a lehce predelat potrubi k nemu, pridat chladic klimy, vymenit olejovou vanu, vymenit trubky k posilovaci rizeni, dat jinou napinaci kladku remenu, pridat kompresor klimy a vsechny tlakovy trubky v motoru.

V interieru : vyndat celou palubku z auta ven, vymenit cely rozvod vzduchu pod palubkou, pridat vyparnik, vsechny spoje trubek klimy utesnit aby neutikala a natahat kompletni elektriku, to jest asi 30 dratu u manualni verze a jeste vic u automaticky, pak to cely naplnit chladivem a modlit se aby to neuteklo a aby to vubec fungovalo :D I kdyz nebudu pocitat tu praci tak naklady na takovouhle prestavbu se ti stejne nebudou libit, i kdyz budes kupovat vsechno z vrakace

no asi sem mel stesti ale presne to co popisujes sem absolvoval a vyslo me to za stejny prachy jako kdybych si ji koupil za priplatek ...

delal to primo peugeot, zaruka na praci je dle klasickych pravidel . darce byla 1.4HDi z anglie rok 9/2003 najeto 30 tisic mil takze jeste mene nez moje auto :roker

a jako bonus mam hlinikove vicko nadrze a hezky kryt motoru :-)

tak co na to reknes:-)?

post-0-14109595857137_thumb.jpg

Odesláno

dily jsem si sehnal, stalo to 32000 komplet ale mohlo to byt za 30000 kdybych ne to nespechal a koupil celo sahary na vrakaci a nebo v elitu a ne za 3000 v peugeotu ...

Odesláno

muzu mit jen takovej dotaz? Doted jsem to nejak nestudoval, ale vzpomel jsem si, ze ma na svoji 406 dva chladice hned za sebou q klimu nemam. Na co je ten druhej chladic?

Odesláno
Původně zaslal: kveton

muzu mit jen takovej dotaz? Doted jsem to nejak nestudoval, ale vzpomel jsem si, ze ma na svoji 406 dva chladice hned za sebou q klimu nemam. Na co je ten druhej chladic?

neni to intercooler pro vzduch z turba ?

Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

No a mě by zajímalo také jakto že mám autoklimu a mám jen jeden chladič a jeden větrák?

neni to taky nejaka dodelavka? podle katalogu ND maji 406ky s originalni klimou vzdycky dva vetraky

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: kveton

neni to intercooler pro vzduch z turba ?

mozne to je ;)

podivam se, kam vedou trubky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...