Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: buml

tak plnim svuj slib a fotky jsou zde jedno baleni obsahuje jednu sadu uchyceni, takze na jeden koberec dva pytliky po 135,-Kc u Domanskyho. A je tam cudl do koberce auta s pojistnym protikusem a zamek do koberecku s pojistnym protikusem. Diry, pokud nejsou pripraveny tak si udela kazdy sam.

cuplik01.jpg

omlouvam se ze mi to trvalo tak dlouho, ale dostal sem se k tomu az ted a bohuzel sem neuspel. muj koberec je s tou penou po cely plose pevne spojen, takze tyhle tam urco nenarvu. budu koumat dal:(

• O 7 let později...
Odesláno

Nechcem zakladať novú tému.

Neviete niekto koľko si pýtajú v Peugeote za origo textilné koberčeky na 406 v podpise? Príp. aké s nimi máte skúsenosti? V aute podľa fotiek vyzerajú fakt pekne.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jako za koberce do P406 ??? Chteji jen 70Euro?

To snad trosku chrapou a koberce jim \"shnijou\" kapanek zapominaji ze je aktualne rada 508 predtim byla 407 a ona 406 je ac se nam nechce priznat urcena na \"zanik\" ....

Joo ti kluci dokazou obchodovat!! Pri aktualnim kurzu eura ..... :myslim

Odesláno

na service boxe sú dva druhy kobercov , tie čo stoja 70e a ešte jedny SÚPRAVA VPICHOVANÝCH PLYŠOVÝCH AUTOKOBERCOV VPREDU A VZADU 9664 Y9 tie stoja 31.50e .

[upravil dne 15/8/14 09:49 od HC MAREK]

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Kúpil som si nové koberčeky a chcel by som si ich prichytiť tými úchytkami, keďže vizuálne to je najlepšie riešenie. Úchytky v koberci nemám. Dorábal si ich niekto dodatočne?

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

No tak snad textil nebo galanterie, někdy maji i samolepící, ale myslim že tan na ty gumě moc držet nebude, já ho přilepil chemoprenem a je to dobrý, jinak se dá asi i přinýtovat;) [upravil dne 21/2/07 Radek Hurvajz]

Mám naprosto stejný koberce....prve jsem je chtěl vyměnit za klasický ale gumový mě nakonec přišly mnohem praktičtější na údržbu.

Upraveno uživatelem Nick406

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...