Péťa Odesláno 7. únor 2007 Autor Odesláno 7. únor 2007 Původně zaslal: minimaxa Tak jsem Petovi sliboval, že se to beze mne neobejde, ale přátelé, bude muset, vzhledem k tomu, že 1.9. zmizím na 14dní do španěl. Je mi to moc líto, ale změnit to nemohu :( Tak to je skoda, zase budeme bez Multiply a hlavne inventare, ktery ke kosteleckemu srazu neodmyslitelne patri. [upravil dne 7.2.07 Peta] Citovat
Péťa Odesláno 17. únor 2007 Autor Odesláno 17. únor 2007 Původně zaslal: Oliver Riedel Dotaz-není to kousek od Hronova? 8km Citovat
Oliver Riedel Odesláno 18. únor 2007 Odesláno 18. únor 2007 Tak tam sem byl v úterý na výletě.Super,tak to už vím kudy se tam jede:D Citovat
Péťa Odesláno 18. únor 2007 Autor Odesláno 18. únor 2007 Původně zaslal: Oliver Riedel Tak tam sem byl v úterý na výletě.Super,tak to už vím kudy se tam jede:D Tak to jsi měl použít Bellův vynález a zavolat \"Péťo, jsem v Hronově, nepůjdem někam na kávu?\" Citovat
Medvěd Odesláno 18. únor 2007 Odesláno 18. únor 2007 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Oliver Riedel Tak tam sem byl v úterý na výletě.Super,tak to už vím kudy se tam jede:D Tak to jsi měl použít Bellův vynález a zavolat \"Péťo, jsem v Hronově, nepůjdem někam na kávu?\" Olivere, Olivere - teď mám pocit, žes něco prokec a že to bude v září tvrdě vymáháno Citovat
Oliver Riedel Odesláno 18. únor 2007 Odesláno 18. únor 2007 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Oliver Riedel Tak tam sem byl v úterý na výletě.Super,tak to už vím kudy se tam jede:D Tak to jsi měl použít Bellův vynález a zavolat \"Péťo, jsem v Hronově, nepůjdem někam na kávu?\" Hronov je super město,takových modelů Peuget není ani v Lounech,letos sem se konečně vyfotil u pana Jiráska,v pátek sem chtěl jít na hokej a nějak mi to už časově nevyšlo.Tak tu kávu dáme v září Citovat
janča205 Odesláno 2. březen 2007 Odesláno 2. březen 2007 Jestli se nestane něco neočekávanýho tak dorazím! Citovat
Péťa Odesláno 4. březen 2007 Autor Odesláno 4. březen 2007 POZOR, POZOR, POZOR !!! Opravte si v kalendářích termín srazu. Kurta prosím o opravu názvu sekce. Citovat
Kurt Odesláno 4. březen 2007 Odesláno 4. březen 2007 Původně zaslal: Peta POZOR, POZOR, POZOR !!! Opravte si v kalendářích termín srazu. Kurta prosím o opravu názvu sekce. Název sekce změněn, téma si přejmenuj sám. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 5. březen 2007 Odesláno 5. březen 2007 Loni jsem nedojel,ale letos si to utýct nenechám. Budu se na to moc a moc těšit..... Citovat
KoudaK Odesláno 5. březen 2007 Odesláno 5. březen 2007 Taky bych se tam rád podíval,ale je to dost daleko. Tak jestli někdo pojede z Brna a bude mít volnej flek,tak za příspěvěk na PHM bych se rád s ním svezl... :-)) Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. březen 2007 Odesláno 6. březen 2007 Původně zaslal: Peta POZOR, POZOR, POZOR !!! Opravte si v kalendářích termín srazu. Kurta prosím o opravu názvu sekce. pokud to pujde takhle dál a šoupneš to ještě o týden, tak dorazím taky nicméně spolupráci na přípravách se jako každoročně nebráním, i když se nakonec nezúčastním Citovat
aka Odesláno 6. březen 2007 Odesláno 6. březen 2007 Mini: pokud by to slo dal stejnym tempem, byl by sraz nekdy v listopadu:D:D Citovat
Péťa Odesláno 6. březen 2007 Autor Odesláno 6. březen 2007 Nebojte se ničeho, tohle by měl být definitivní (=neměnný) termín Citovat
aka Odesláno 6. březen 2007 Odesláno 6. březen 2007 ja se toho prave bojim a cekam, jestli si to nerozmyslis.... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 Původně zaslal: Peta Nebojte se ničeho, tohle by měl být definitivní (=neměnný) termín hmm, to je škoda :bojim Citovat
Jepík Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 Já taky dorazím,no pokud mě nepřekvapí smrtka nebo něco podobného. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.