Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Zdeny

Původně zaslal: KIRRA

Brno by si mohlo udelat mensi spanilku smer Olomouc a dorazit spolecne...

Co vy na to Brnaci a spol z okoli???

Tommy306: se tesim...bo nocleh je zajisten :super

Spanilka z Brna může být. Kdo je další?:papa

No i kdybych jel tak od cesty na Šebetov 2006, kdy se mi nejmenovaný Bohoušův bratr 2x pokoušel vjet svou 309kou do 406 BREAKa - si jízdy v koloně nechávám utéct (mám prostě své auto příliš rád)

Hmm,cením si zkušeností spoluklubáků:myslimAsi na tom něco bude,ještě to asi zvážíme. Uvažuju,že bych si udělal výlet do Olomouce už brzo ráno,uvidíme...:papa

Odesláno

takže souřadnice toho plácku jsou: 49°36\'13.8\"N,17°16\'7.9\"E

můžete je normálně zadat do vyhledávání na mapy.cz, příp. do plánovače tras

a tady je mapka...průjezd Olomoucí ať si každý zvolí, jak se mu to bude hodit podle toho odkud pojede...

post-0-14109595281419_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

No i kdybych jel tak od cesty na Šebetov 2006, kdy se mi nejmenovaný Bohoušův bratr 2x pokoušel vjet svou 309kou do 406 BREAKa - si jízdy v koloně nechávám utéct (mám prostě své auto příliš rád)

Méďu naprosto chápu, ale zbytečně bych vás nestrašil ... Siry nejede :aut a spanilky jsou super a mimoto ... 309GTI16 nemá zase tak špatný brzdy ... :myslim:D

Odesláno

jaxem psal..stačí zkopírovat výše uvedené souřadnice..

přiblížená mapa je zde:

www.mapy.cz/?mapType=base&zoom=16&centerX=139645697&centerY=134305825&portWidth=676&portHeight=560&forceMapParams=1&query=49%C2%B036\'13.8%22N,17%C2%B016\'7.9%22E&page=1&searchPort=124474277_125814657_146625445_146065281

bohužel asi proto, že je to tak dlouhý, nefunguje mi to jako odkaz:myslim:grr:myslim

ačkoliv to tak z leteckého snímku nevypadá, tak je povrch asfaltový;)

[upravil dne 17/2/07 Tommy306]

post-0-14109595281748_thumb.jpg

Odesláno

Tommy306: čau Olomoučáku (už), prosím Tě ověř zda je to volné to parkoviště, tak týden před srazem. :myslim

Když to bude možné tak přijedu (skusím půjčit kužely). :roker:roker:roker

Jinak pěkné místo.

Odesláno

Júúúúúúúúúúúúú,

tak jsem se doslechl, že rodinná akcička bude v neděli 4.3. - tudíž v sobotu 3.3. mám volno (a pokud bych nejel v autě sám, tak i docela velkou šanci, že mě Helča za Vámi do Olmíka pustí). Hledám proto 3 nebo 4 osoby, které by naplnili můj vagón nejen svou přítomností, ale i humorem, zpěvy a příspěvkem na PHM (v mém případě naftu). Eventuelně hledám jiné vozidlo mířící tamtéž, jehož osádka by snesla mou přítomnost - rozumné podmínky akceptuji.

[upravil dne 17/2/2007 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

... ověř zda je to volné to parkoviště, tak týden před srazem...

volný to určitě bude..není to ani tak parkoviště, jako spíš jen taková volná asfaltová plocha..leda by se někdo během 2 týdnů rozhodl postavit tam supermarket:aut

snad jen kdyby nasněžilo by tam moh být trochu nával:D...přirovnal bych to zhruba k ploše na Džbáně

Medvěd: to zní dobře:super..že by přijela i delegace z Prahéé??:o:potlesk

Odesláno

Já bych se taky ráda přijela podívat,ale ještě nevím jestli by moje drahá polovička chtěla jet nebo jestli náhodou nebudu v Praze.To bych měla trošku z ruky.Zkusím se domluvit a pak napíšu jak to dopadlo.

Odesláno

Já určitě dorazím jenom bych chtěl ještě jenom tak trochu mimochodem, nevim kdo tam tudy pojede ale ja jo ;), Chomoutov je zavřenej až někdy do 2008 tak aby potom někdo nebloudil po olomouci protože ho objižďka navede na druhou stranu města a dal to neni značeny :super

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

Já určitě dorazím jenom bych chtěl ještě jenom tak trochu mimochodem, nevim kdo tam tudy pojede ale ja jo ;), Chomoutov je zavřenej až někdy do 2008 tak aby potom někdo nebloudil po olomouci protože ho objižďka navede na druhou stranu města a dal to neni značeny :super

Nemůžeš to s tím Chomoutovem upřesnit? kde to je zavřený?

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Původně zaslal: Escaper

Nemůžeš to s tím Chomoutovem upřesnit? kde to je zavřený?

Pokud přijedeš od Brna tak tam ani nepojedeš,je to z druhé strany Olomouce směrem od Uničova :papa

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

mě určitě, protože povezu rodinu do Štěpánova, takže i tam musím jet jinou cestou, natož zpátky. Díky za info

Tak to je super, to muzem jet ze Stepanova spolecne :super

Odesláno

Taky se budu snažit přijet. Bude to můj první sraz :potlesk(členský poplatek už jsem zaplatil :super). Nebudou tam náhodou k prodeji samolepky klubu?

Odesláno

Tak nejak sem se procital uskutecnenyma srazama a zjistil sem z etady na stredni morave se moc srazu nekona. Bylo by super zavyst neco pravidelnyho sem, nemyslim ted pravidelnost jednou rocne ale zase prehanet to taky nemusime :D zalezi kolik lidi se sejde

Odesláno
Původně zaslal: KIRRA

Brno by si mohlo udelat mensi spanilku smer Olomouc a dorazit spolecne...

Co vy na to Brnaci a spol z okoli???

Tommy306: se tesim...bo nocleh je zajisten :super

Ja jsem pro!! To bude mazec! Jen skoda, ze jeste nebudu mit nove kolca. :(

Bude se tam jen jeden den, nebo se bude prespavat???

A Brnaci kde udelame sraz?

No a uz jsem poresil i ten fotbalek. Mohlo by se zajit Spielu a parkovat u Billy. A do Drapala na pivo! - Tam maj asi nej pivo z celeho Holomoooca. :super

[upravil dne 24/2/07 f3Rd@]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...