Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

TAK JSME BOURALI 405 T16 :-( I S FOTKAMA A UŽ JE I ZNÁMÁ ŠKODA...... 125 000,- :-(((((((((

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: @re

musel jet jak hovado... a ještě když to TIčko má ten stavitelný podvozek či co... musí to být kumšt ho ustřelit ne? Zkoušel jsem ustřelit to moje coupé a dalo mi to práci než to uletělo... Je tam perfektní odezva od podvozku, takže se to dá krásně korigovat... To MI musí mít podvozek ještě lepší... Hold jel jak prase...

na opravu to není moc složité... odnesly to jen plechy... Byly už i 405tky pozink? jestli jo, tak to by mně sralo 2x tolik, prže těžko chtít po servise aby to zinkovali že? :D anebo jsou už koupené díly pozinkovane??? :myslim

Ano, 405 mají pozink. To je také jeden z důvodů, proč bych ty dveře, blatník a víko kufru kupoval co nejpěknější na vrakovišti, a ne úplně nové...

Odesláno

Ahoj Dodo ... soucítím s tebou ... je to škoda, ale neni to zase tak hrozný, jak jsem původně myslel. Vypadá to, že i sloupek by mohl být v pohode. Dveře, blatník a kapotu bych raději sehnal pěknou na vrakáči - je to lepší, než kupovat nový z Peugeotu, a u kelly, kde to nebude asi pozinkovaný ... Ani po opravárenský stránce to nebude pro servismana moc těžký opravit - holt si jenom zacvaká svou blbost ... která je zde dost jasná... Každopádně ať je auto brzo zdravý a ať to moc nebolí peněženku pana viníka ...

Nejhorší bude asi zadní čelo ....

Odesláno

Nechtěl bych teď bejt v kůži toho řidiče, vím jaký to je nabourat cizí auto a pak to oznamovat a nést za to zodpovědnost! Hlavně, že se nikomu nic nestalo.

Z těch fotek bych řek, že je to na výměnu dveří, blaťase a víka kufru, to si myslim, že je maličkost, problém bych viděl v tom zadnim čele, to se naprd dělá, je to zásah do kastle a pokud se to pořádně, ale fakt pořádně neopraví, je to na figu. Štěstí, že to aspoň neodnes zadní blatník.

Přeju brzké uzdravení.:grr:grr

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Ahoj Dodo ... soucítím s tebou ... je to škoda, ale neni to zase tak hrozný, jak jsem původně myslel. Vypadá to, že i sloupek by mohl být v pohode. Dveře, blatník a kapotu bych raději sehnal pěknou na vrakáči - je to lepší, než kupovat nový z Peugeotu, a u kelly, kde to nebude asi pozinkovaný ... Ani po opravárenský stránce to nebude pro servismana moc těžký opravit - holt si jenom zacvaká svou blbost ... která je zde dost jasná... Každopádně ať je auto brzo zdravý a ať to moc nebolí peněženku pana viníka ...

Nejhorší bude asi zadní čelo ....

No jó no, máš rychlejší prsty.

Odesláno

Je to smutne , taky jsem zazil jak se bezmocne divam na rozbitou 405 4x4 .

U nas se nemohl pracovat mechanik bez pojisteni , to byla jedna s podminek min pojisteni . Az na ten kufr to vypada celkem slusne .

Dily bych urcite kupoval nove original od Peugeot CR , ty jsou s pozinkem a je na ne zaruka .

Jednou se taky podarilo mechanikovi nacouvat autem od zakaznika do jineho auto , jednou zase odtahovka pribrala 2 nove auta ktere jeste nemeli TP a to byl u pojistovny problem .

[upravil dne 16/1/07 barenst]

post-0-14109595172548_thumb.jpg

Odesláno

no není to vůbec milej pohled na Turbínku, ale jestli není hnutej sloupek nebo náprava od obrubníku, tak to bude zase za pár týdnů supr autíčko..ale spíš by mě teda zajímal průběh tý nehody, že se tam dostal takhle zadkem..ještě štěstí, že to o ten sloup neomotal

holt 200 koní už není pro kdekoho..

[upravil dne 16/1/07 Tommy306]

Odesláno

Trocha humoru neuškodí...

Jednou jsem s klempířem stál u podobně rozbitýho auta a on řek:postavte bednení ja to dohážu kytem...

Odesláno

Cítím stebou,nelozbte se ale mě by asi v první chvíli napadlo jen jedno,někoho pěkně zrubat:xvul,boože taková škoda T16 a stejně už to nebude nikdy jako origoš....:roll:(

Tak přeju pený nervy s tim servisem a ať brzo zase jezdíš...:papa

Odesláno

Zítra jedu zase do servisu.... Poptám se, jaký díly na to budou používat. Budu samozřejmě chtít pozinkovaný.

Jinak budu mít z průběhu té havárky i video.... Mají tu příjezdovou cestu hlídanou kamerou.... Jinak jel jak hovado. Najel rychle do zatáčky a tam mu usřelil zadek a začal se motat po silnici. Ty hodiny udělal na úseku asi 60 m a pak se vcelku energicky dobrzdil o bok a zadek auta. Do teď jsou tam vidět stopy od pneumatik, jak je dřel. Bylo obrovský štěstí, že tam nikdo zrovna nejel, protože přelítl přes protisměr..... Na podvozku se zatím nic nenašlo. Ale pořádně to budou prohlížet až zítra. To dojde pojišťovák to vyfotit.... Určitě dám vědět, co a jak je novýho.

Jinak klempíř a lakýrník je objednanej a díly taky. Slíbili, že to ohlídají, aby to bylo opravený tak, aby to nebylo nijak poznat. Jsem na to zvědavej.:(

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Zítra jedu zase do servisu.... Poptám se, jaký díly na to budou používat. Budu samozřejmě chtít pozinkovaný.

Jinak budu mít z průběhu té havárky i video.... Mají tu příjezdovou cestu hlídanou kamerou.... Jinak jel jak hovado. Najel rychle do zatáčky a tam mu usřelil zadek a začal se motat po silnici. Ty hodiny udělal na úseku asi 60 m a pak se vcelku energicky dobrzdil o bok a zadek auta. Do teď jsou tam vidět stopy od pneumatik, jak je dřel. Bylo obrovský štěstí, že tam nikdo zrovna nejel, protože přelítl přes protisměr..... Na podvozku se zatím nic nenašlo. Ale pořádně to budou prohlížet až zítra. To dojde pojišťovák to vyfotit.... Určitě dám vědět, co a jak je novýho.

Jinak klempíř a lakýrník je objednanej a díly taky. Slíbili, že to ohlídají, aby to bylo opravený tak, aby to nebylo nijak poznat. Jsem na to zvědavej.:(

no to stoji za to to ohlidat...tohle auto bude cim dal tim vzacnejsi a vzacnejsi, az jednou bude uplne nejvzacnejsi ze vsech vzacnych aut co vzacne mohou byti jen :))

Odesláno

No, žádná sláva :(, myslel, jsem, že to nebude takový s tim bokem, jinak kufr jsem čekal o něco málo horší. Ale až ti to dají do kupy, bude to :super. Moje auto bylo taky bořený (něco podobnýho jako dával foto barenst, ale kufr byl o něco kratší), ale opravený to bylo narychlo, aby šlo auto ze servisu k novýmu majiteli, proto to teď dávám postupně do kupy :super

Odesláno
Původně zaslal: @re

musel jet jak hovado... a ještě když to TIčko má ten stavitelný podvozek či co... musí to být kumšt ho ustřelit ne? Zkoušel jsem ustřelit to moje coupé a dalo mi to práci než to uletělo... Je tam perfektní odezva od podvozku, takže se to dá krásně korigovat... To MI musí mít podvozek ještě lepší... Hold jel jak prase...

na opravu to není moc složité... odnesly to jen plechy... Byly už i 405tky pozink? jestli jo, tak to by mně sralo 2x tolik, prže těžko chtít po servise aby to zinkovali že? :D anebo jsou už koupené díly pozinkovane??? :myslim

na 405 uz pozink byl, pokud se tam daj origo dily tak po 2 zimach mas puchyre - zkratka, co je opravovany (plech, lak) uz stoji za hownow, u toho si clovek polepsi pokud ma nejakou shnilotinu.....no skoda, ve vetsine servisech ti mechanici jezdi z autama zakazniku na obedy, a tak dlouho se se dzbanem......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...