Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já jsem to kdysi na střední ve čtvrťáku počítal a ten národní průměr jsem dal. a když se vezme v potaz že jsem nebyl výdělečně činný, tak to jako velký problém nevidím.

ale poslední dobou už moc pivo nepiju.

To Crack: třeba tě to přejmenovává proto, že na foru jsou filtry na sprostá a jiná slova, a ty filtry to nahrazují jemnějšímy výrazy a crack je označení drogy...

Odesláno
Původně zaslal: zoby

To Crack: třeba tě to přejmenovává proto, že na foru jsou filtry na sprostá a jiná slova, a ty filtry to nahrazují jemnějšímy výrazy a crack je označení drogy...

Ale ono už ho to přece nepřejmenovává - hele: crack, crack, crack ;)

Ale pořád mi neodpověděl, co myslel tou větou \"To už sem se zajmal,ale bohužel mě nikdo neodpověděl:bojim\" ()

a mne by to opravdu zajímalo, komu z nás tří, kteří spravujeme Forum vlastně Crack psal. Medvědovi? Jirkapovi? Kurtovi?

Cracku, jestli ti někdo z těchhle 3 lidí neodpověděl, tak je důležitý, abys uvedl, kdo to byl - to proto, aby se podobná situace neopakovala. Pokud jsi však nepsal ani jednomu z nás tří, pak sorry, ale to je tvůj problém. A v tom případě tě důrazně žádám, aby ses pro příště podobných prohlášení zdržel, protože to vyvolává dojem, že lidi kolem fora nepracují tak, jak by měli - a to je lež.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Ja to vim naprosto presne: NULA litru :D

To by me zajimalo, kdo chlasta za me, Martinu a dvojcata...

Já to za vás 4 klidně vezmu na sebe:D:D:D

akorát mi to budeš muset vozit aby jsi z toho taky něco měl:D:aut

Jen se bojím že při tom státním průměru se hned první den uchlastám:o:o

[upravil dne 2/1/07 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

AKA: porad cekam, kdy tu zalozis ty dotazniky a budu moct odpovidat... a furt nic :)))

za horlivost se kterou chces odpovidat jsem predem vdecna a doufam, ze Te neopusti, asi tedy opravdu budu muset vznest na Kurta dotaz o sekci dotazniky pro vvittyho i ostatni, protoze jinak se obavam hrozi vice nez zahlceni fora......ocislovane otazky v ramci jednoho tematu se soubornym nazvem Te asi neuspokoji, ze?

Odesláno
Původně zaslal: Oliver Riedel

Zdravi,takže průměrně tri piva týdně,nepočítám nealko v létě,kdy musim jezdit,kolik je to ročně...To nebudu počítat...:aut

52 x 3 = .............

Odesláno

Ty jsi ale rychly poctar :D A pokud Ti ta mytika tak jde, tak se ted uz musis cervenat, za to, co jsi napsala :D:aut Kdyz prumerne 3 piva tydne, tak v tom jsou zapocitane i pripadne oodchylky od normalu. Kdyz snis cele kure a ja nic, kolik snime kazdy v prumeru?

Odesláno

mno, to je jednoduchy, kdyby v tom to leto nehralo zadnou roli, vubec by ho nezminoval ne? cili nakej vliv to ma, treba na prumernou letni spotrebu :)

mno a jestli ja snim na posezeni cely kure a ty nic? bude vysledek jasnej, me bude hrozne spatne a ty budes mit hlad.

Odesláno
Původně zaslal: aka

to asi jo, ale vykecala sem se z toho s dostupnyma informace moc pekne :D:D:D:D

No, nevykecala :roker Ja jen nechtel ostatni nudit matematikou, ktera obvykle neni zrovna oblibene tema :D

A dokud to Oliver nerozsekne, tak by to stejne byla nekonecna diskuse... :P

PS: Chystas si prostor na jazykovou lekci?

[upravil dne 2.1.07 Peta]

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: aka

to asi jo, ale vykecala sem se z toho s dostupnyma informace moc pekne :D:D:D:D

No, nevykecala :roker Ja jen nechtel ostatni nudit matematikou, ktera obvykle neni zrovna oblibene tema :D

A dokud to Oliver nerozsekne, tak by to stejne byla nekonecna diskuse... :P

Ty mi musis zkazit kazdou radost!!!! jdu se ucit matematiku, pozitri mam zkousku...:(

Odesláno

tak já se přidám do vaší debaty o plzeňském pivu (je zozdíl mezi plzeňským pivem a Plzeňským pivem - ale to jen tak pro pořádek)

Nechápu tradiční označení \"nealkoholické pivo\" .. ale co na to říkají odborníci ?

protože - pivo Wikipedia - Pivo je kvašený, slabě alkoholický nápoj vyráběný v pivovaru z obilného sladu, vody a chmele pomocí pivovarských kvasinek. - vtip je v tom, že je alkoholický (sice slabě).

Na druhou stranu \"nealkoholické pivo\" je podřízeno i vyhlášce o pivech - speciálně § 11 a 12 vyhlášky č. 335/1997 Sb. - takže by to mělo být pivo (je to ve vyhlášce, je to pivo)

Doufám, že v tom máte alespoň vy, trochu jasno :myslim

Odesláno

vixi, nějak nechápu, o čem ten tvůj příspěvek měl být, ale jestli tě to uklidní, tak i v \"Nealkoholickém\" pivu je jistá dávka alkoholu - pivo zcela bez alkoholu totiž vyrobit nelze.

Odesláno

no, to měla být reakce na Oliverův dotaz, zda pitím nealka zvyšuje spotřebu piva v letních měsích, když jezdí...

Jsem zjistil, že nealkoholické pivo je ve vyhlášce o chlastu, takže jo.

Akorát jsem toho Olivera tam zapomněl napsat...(se stane, no ...)

Ale stejně, pane řidiči, požil jste před jízdou alkoholické napoje?

- no, nealkoholické pivo

Hmm...

(Gordický uzel hadr, ten šel roztít mečem - ale tady ani tuplák nepomůže !!!)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...