Péťa Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Ja to vim naprosto presne: NULA litru To by me zajimalo, kdo chlasta za me, Martinu a dvojcata... Citovat
zoby Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 já jsem to kdysi na střední ve čtvrťáku počítal a ten národní průměr jsem dal. a když se vezme v potaz že jsem nebyl výdělečně činný, tak to jako velký problém nevidím. ale poslední dobou už moc pivo nepiju. To Crack: třeba tě to přejmenovává proto, že na foru jsou filtry na sprostá a jiná slova, a ty filtry to nahrazují jemnějšímy výrazy a crack je označení drogy... Citovat
Kurt Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Původně zaslal: zoby To Crack: třeba tě to přejmenovává proto, že na foru jsou filtry na sprostá a jiná slova, a ty filtry to nahrazují jemnějšímy výrazy a crack je označení drogy... Ale ono už ho to přece nepřejmenovává - hele: crack, crack, crack Ale pořád mi neodpověděl, co myslel tou větou \"To už sem se zajmal,ale bohužel mě nikdo neodpověděl:bojim\" () a mne by to opravdu zajímalo, komu z nás tří, kteří spravujeme Forum vlastně Crack psal. Medvědovi? Jirkapovi? Kurtovi? Cracku, jestli ti někdo z těchhle 3 lidí neodpověděl, tak je důležitý, abys uvedl, kdo to byl - to proto, aby se podobná situace neopakovala. Pokud jsi však nepsal ani jednomu z nás tří, pak sorry, ale to je tvůj problém. A v tom případě tě důrazně žádám, aby ses pro příště podobných prohlášení zdržel, protože to vyvolává dojem, že lidi kolem fora nepracují tak, jak by měli - a to je lež. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Původně zaslal: Peta Ja to vim naprosto presne: NULA litru To by me zajimalo, kdo chlasta za me, Martinu a dvojcata... Já to za vás 4 klidně vezmu na sebe:D:D:D akorát mi to budeš muset vozit aby jsi z toho taky něco měl:D:aut Jen se bojím že při tom státním průměru se hned první den uchlastám:o:o [upravil dne 2/1/07 Radek Hurvajz] Citovat
Oliver Riedel Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Zdravi,takže průměrně tri piva týdně,nepočítám nealko v létě,kdy musim jezdit,kolik je to ročně...To nebudu počítat... Citovat
Vvitty Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 AKA: porad cekam, kdy tu zalozis ty dotazniky a budu moct odpovidat... a furt nic )) Citovat
aka Odesláno 2. leden 2007 Autor Odesláno 2. leden 2007 Původně zaslal: Vvitty AKA: porad cekam, kdy tu zalozis ty dotazniky a budu moct odpovidat... a furt nic )) za horlivost se kterou chces odpovidat jsem predem vdecna a doufam, ze Te neopusti, asi tedy opravdu budu muset vznest na Kurta dotaz o sekci dotazniky pro vvittyho i ostatni, protoze jinak se obavam hrozi vice nez zahlceni fora......ocislovane otazky v ramci jednoho tematu se soubornym nazvem Te asi neuspokoji, ze? Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Původně zaslal: Oliver Riedel Zdravi,takže průměrně tri piva týdně,nepočítám nealko v létě,kdy musim jezdit,kolik je to ročně...To nebudu počítat... 52 x 3 = ............. Citovat
aka Odesláno 2. leden 2007 Autor Odesláno 2. leden 2007 to je 156, ale otazka je, jestli v lete nealko nenahrazuje alko a neni teda treba neco odecist... Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Ty jsi ale rychly poctar A pokud Ti ta mytika tak jde, tak se ted uz musis cervenat, za to, co jsi napsala Kdyz prumerne 3 piva tydne, tak v tom jsou zapocitane i pripadne oodchylky od normalu. Kdyz snis cele kure a ja nic, kolik snime kazdy v prumeru? Citovat
aka Odesláno 2. leden 2007 Autor Odesláno 2. leden 2007 mno, to je jednoduchy, kdyby v tom to leto nehralo zadnou roli, vubec by ho nezminoval ne? cili nakej vliv to ma, treba na prumernou letni spotrebu mno a jestli ja snim na posezeni cely kure a ty nic? bude vysledek jasnej, me bude hrozne spatne a ty budes mit hlad. Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Je videt, ze budeme muset pockat na Oliverovo vysvetleni :D Citovat
aka Odesláno 2. leden 2007 Autor Odesláno 2. leden 2007 to asi jo, ale vykecala sem se z toho s dostupnyma informace moc pekne :D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Původně zaslal: aka to asi jo, ale vykecala sem se z toho s dostupnyma informace moc pekne :D:D:D No, nevykecala Ja jen nechtel ostatni nudit matematikou, ktera obvykle neni zrovna oblibene tema A dokud to Oliver nerozsekne, tak by to stejne byla nekonecna diskuse... PS: Chystas si prostor na jazykovou lekci? [upravil dne 2.1.07 Peta] Citovat
aka Odesláno 2. leden 2007 Autor Odesláno 2. leden 2007 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: aka to asi jo, ale vykecala sem se z toho s dostupnyma informace moc pekne :D:D:D No, nevykecala Ja jen nechtel ostatni nudit matematikou, ktera obvykle neni zrovna oblibene tema A dokud to Oliver nerozsekne, tak by to stejne byla nekonecna diskuse... Ty mi musis zkazit kazdou radost!!!! jdu se ucit matematiku, pozitri mam zkousku... Citovat
vix Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 tak já se přidám do vaší debaty o plzeňském pivu (je zozdíl mezi plzeňským pivem a Plzeňským pivem - ale to jen tak pro pořádek) Nechápu tradiční označení \"nealkoholické pivo\" .. ale co na to říkají odborníci ? protože - pivo Wikipedia - Pivo je kvašený, slabě alkoholický nápoj vyráběný v pivovaru z obilného sladu, vody a chmele pomocí pivovarských kvasinek. - vtip je v tom, že je alkoholický (sice slabě). Na druhou stranu \"nealkoholické pivo\" je podřízeno i vyhlášce o pivech - speciálně § 11 a 12 vyhlášky č. 335/1997 Sb. - takže by to mělo být pivo (je to ve vyhlášce, je to pivo) Doufám, že v tom máte alespoň vy, trochu jasno Citovat
Kurt Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 vixi, nějak nechápu, o čem ten tvůj příspěvek měl být, ale jestli tě to uklidní, tak i v \"Nealkoholickém\" pivu je jistá dávka alkoholu - pivo zcela bez alkoholu totiž vyrobit nelze. Citovat
vix Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 no, to měla být reakce na Oliverův dotaz, zda pitím nealka zvyšuje spotřebu piva v letních měsích, když jezdí... Jsem zjistil, že nealkoholické pivo je ve vyhlášce o chlastu, takže jo. Akorát jsem toho Olivera tam zapomněl napsat...(se stane, no ...) Ale stejně, pane řidiči, požil jste před jízdou alkoholické napoje? - no, nealkoholické pivo Hmm... (Gordický uzel hadr, ten šel roztít mečem - ale tady ani tuplák nepomůže !!!) Citovat
lukáš.t Odesláno 3. leden 2007 Odesláno 3. leden 2007 zubr to je pivo:potlesk:potlesk:potlesk P406 2,0 HDi Citovat
kujon106 Odesláno 3. leden 2007 Odesláno 3. leden 2007 2x týdně 3piva x 52 týdnů / 2 v litrech = 156 plus něco navíc o víkendu, atp. Já sem na svejch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.