Kurt Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Tak já to shrnu. V sekci \"Nové forum\" se objevily 2 příspěvky uživatele Petr.M. Ačkoliv v podtitulu sekce je \"Chybí Vám zde nějaká diskuzní skupina? Napište jaká a já vám ji rád zřídím.\", ptal se tam na cosi o řepce a aditivech. Příspěvky jsem zamknul a uživateli poslal u2u tohoto znění: \"Ahoj! Piš své dotazy do příslušných sekcí - technické dotazy do sekce Nové forum NEPATŘÍ. Kurt - admin\". Na to reagoval tím, že do stejné sekce plácnul další dotaz - tentokrát na autokosmetiku. Také jsem jej zamknul. Další reakcí již je toto téma. Abych vysvětlil, proč byla témata zamknuta a nikoliv přesunuta - přesunu dotaz, který je ve špatné sekci omylem (někdo shání motor v Servisu, apod.). Někteří z tazatelů si svou chybu také hned uvědomí a pošlou mi u2u s žádostí o přesun do správné sekce. Ale témata, která autor píše opakovaně špatně, nemá cenu přesouvat - to by admini nedělali nic jiného, je třeba řešit příčinu. K pravidlům: jak zde již někteří podotkli - nejsou zde kvůli \"buzeraci\", ale kvůli přehlednosti. Forum je tu pro nás všechny, snažme se jej zachovat přehledným a užitečným. Pro mě osobně je tohle forum i po těch stovkách přečtených témat místem, kam se chodím pobavit a v případě potřeby hledat radu. Snad to alespoň někteří z vás cítí stejně. K tomuhle tématu: jsem rád, že jsem si mohl přečíst názor na to, co dělám - odezva od uživatelů je pro adminy důležitá. Díky všem P.S.: 106 1.1i má 44kW a není nejslabším peugeotem. Citovat
Neon Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 :xvulPetr.M: mně jenom fascinuje ten styl ... styl komunikace!! u nonverbální komunikace si každej troufne na kohokoli a cokoili, ale mluvil by jsi takhle s někým, i kdyby jsi mu stál tváří v tvář?? a nad tím je dobrý se zamyslet ... myslim, že ne! takhle napsat silácký řeči, když se ti něco nelíbí je srabárna!! a umí to každá slečinka ... a fakt nemám rád, když si někdo zvedá ego podle motoru, anebo posuzuje dalšího podle motoru atp. prostě každýho věc, co má a v čem si vozí zadek atd... a admin by mohl být i někdo, kdo jezdí na kolobrndě, nebo ve 105L ... Citovat
OK406 Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Původně zaslal: Neon :xvulPetr.M: mně jenom fascinuje ten styl ... styl komunikace!! u nonverbální komunikace si každej troufne na kohokoli a cokoili, ale mluvil by jsi takhle s někým, i kdyby jsi mu stál tváří v tvář?? a nad tím je dobrý se zamyslet ... myslim, že ne! takhle napsat silácký řeči, když se ti něco nelíbí je srabárna!! a umí to každá slečinka ... a fakt nemám rád, když si někdo zvedá ego podle motoru, anebo posuzuje dalšího podle motoru atp. prostě každýho věc, co má a v čem si vozí zadek atd... a admin by mohl být i někdo, kdo jezdí na kolobrndě, nebo ve 105L ... Neon: nech ho být.Je mladý a všechno zná a umí!! Zřejmě chodí do hospody a tam po pár pivech je king. To víš, že by to do očí neřekl, ale když ví, že se mu nic nestane, tak je drzý a provokuje. S tím nic nenaděláme a snad poznal, že se tady v P-C svým jednáním a vyjadřováním neuchytí. A jestli mu jeho jednání \"žerou\" mladý holky, tak ať je s nimi a neotravuje členům P-C příjemné chvíle na fóru. Citovat
Oliver Riedel Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Je krásný sledovat,jaký slova tady padají jen kvůli smazanému dotazu.Pokud někdo nepochopí,že otázka týkající se servisu patří do servisu apod.,tak je zbytečné mu něco vysvětlovat. Citovat
Vvitty Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Původně zaslal: Petr.M třeba proto, že je úplně jedno jestli se někdo zeptá na něco v tý nebo oný sekci, důležitá je odpověď a dobrá rada, ale bazýrovat na dodržování všech pravidel je zbytečná buzerace a né komunikace...snad chápeš co tím myslím... jojo, mas pravdu, je to uplne jedno... vcera mi v zelenine prodavac vysvetloval vyhody novych rad LCD panelu, minuly tyden jsem naproti v zelezarstvi uspesne vyresil problem se zasekavajici se televizi... jen pekar me se*e, uz mesic mi nechce rict, proc porad jeste nema olej do motoru Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Původně zaslal: Neon a admin by mohl být i někdo, kdo jezdí na kolobrndě, nebo ve 105L ... Ale v tý 105ce by mohl admin našeho klubu jezdit jenom kvůli té nule uprostřed :myslim:myslim Citovat
Devilstorm306 Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Nejsem zrovna nejstarší, ale je s podivem, jak ta omladina někdy píše. Voprsklý je to jak nádražní vrabec, slovník to má jak dlaždič a úctu žádnou. I když tento má určitou šanci k nápravě, když dokázal uznat svoji chybu... Citovat
aka Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Původně zaslal: OK406 ... A jestli mu jeho jednání \"žerou\" mladý holky, tak ať je s nimi a neotravuje členům P-C příjemné chvíle na fóru. Ja se k nim radim......a nezeru:D:D Citovat
aka Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Původně zaslal: Vvitty jojo, mas pravdu, je to uplne jedno... vcera mi v zelenine prodavac vysvetloval vyhody novych rad LCD panelu, minuly tyden jsem naproti v zelezarstvi uspesne vyresil problem se zasekavajici se televizi... jen pekar me se*e, uz mesic mi nechce rict, proc porad jeste nema olej do motoru :D:super:super:super:super:super dej mu do zubu pekari jednomu voprsklymu!!! Citovat
BobyD Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 ????????????????? hele to bude asi fakt tema vanocema taky uz mam hrabicky. Ale kdyz uz to tady nekdo rozjel tak je pravda ze na kazdem foru a ted pouziju retoriku zdejsiho noveho prudice,se najde par idiotu kterych argumenty misto dotazu jsou jdete do pr.. ,stoji to tu za ho.... . No co na to rict jedine SKOC DO ZDI ..LE A NEVOTRAVUJ TAM KDE O TEBE NIKDO NESOTJI.Toje asi naka nova moda zrejma kazde forum potrebuje sveho mistniho blba:roll Citovat
Dakaros Odesláno 22. prosinec 2006 Odesláno 22. prosinec 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr.M takových členů co je to tady moc nezaujalo bylo a bude...to je život. Ale to je dobre, vetsinou pak skoncili na ruznych tuning klubech nebo tak a je jim tam dobre stejne jako nam tady bez nich, ale nevidim jedinej duvod, proc se z toho duvodu, ze si s nekym nemam co rict, do nej zacnu navazet..... Vsadim se, že kdyby Kurt měl na autě křídlo, laďák a kola, co se tam sotva vejdou, tak si do něj taky rejpnete, nebo aspoň člověku kterej si do něj rejpne ratleskáte! :potlesk:potlesk Upozorňuju, že tady je Kurt v právu, to chápu! A s tuning forama máš pravdu, je tam pohoda a nikdo tam nebuzeruje:-) (zatim) Občas mi přijde, že jsou tu někteří Pežot rasisti:( Citovat
MJSytic Odesláno 22. prosinec 2006 Odesláno 22. prosinec 2006 Cha cha cha cha ... to jsem se zase jednou nasmál Chytrej, jak \"noha wod stolu\" a kvůli něčemu, co nepochopil, se musel hned navést do admina, jak je už typické pro pisatele do diskuzí k článkům na \"novinkách\" apod., když dojde ke smazání jejich nevhodných příspěvků. Místo toho, aby jako každý normální člověk šel s dotazem přímo na admina: \"Proč se tomu stalo, a jak to udělat příště správně?\" \"Nejhorší je srážka s blbcem\" Něco na tom bude ... Citovat
aka Odesláno 22. prosinec 2006 Odesláno 22. prosinec 2006 Původně zaslal: Dakaros Vsadim se, že kdyby Kurt měl na autě křídlo, laďák a kola, co se tam sotva vejdou, tak si do něj taky rejpnete, nebo aspoň člověku kterej si do něj rejpne ratleskáte! :potlesk:potlesk Upozorňuju, že tady je Kurt v právu, to chápu! A s tuning forama máš pravdu, je tam pohoda a nikdo tam nebuzeruje:-) (zatim) Občas mi přijde, že jsou tu někteří Pežot rasisti:( Nepochybuju, ze by to tak bylo, jen ted me napada nekolik takovejch, ale porad bych podle toho nesoudila co je za cloveka...ale zatleskala bych mu uplne stejne, kdyby se pak on pustil do nekoho jinyho(chapes doufam rozdil mezi pustil a pustil:) ) Nebudu se tu pausalne nekoho zastavat a nekoho hanit, zkusim pouzit mozek a podle toho tu na ostatni pustim naky pismenka... me treba nenapada co bych na tuning foru delala, ale at si tam je spokojenej kdo chce:) Citovat
Guest Petr.M Odesláno 22. prosinec 2006 Odesláno 22. prosinec 2006 Jen poznámka, u nás je dost kopcovitých silnic a líný auta co dělají v kopcích kolony, protože jedou mimo obec na silnici I. třídy do kopce maximálně 70km/hod je neštěstí pro ostatní řidiče co jedou na čtvrt plynu 90 a musí v koloně trpět. V kombinaci s Avií nebo přetíženým náklaďákem co se plazí čtyřicítkou je to fakt hrůza. Nenechají mezery a rozestupy a snad to dělají schválně, aby je silnější auta nepředjely, nebo nevím čím to je. Citovat
John Odesláno 22. prosinec 2006 Odesláno 22. prosinec 2006 Tuhle diskuzi jsem nějak přehlídl a řeknu jen jedno když se tu nekdo povyšuje na admina,že má 106 s 1.1 motorem tak to vypovídá hodně o jeho inteligenci.... Co má co dělat auto s tím jaky je Kurt admin???? To by mě vážně zajímalo..... Fakt občas se nestačím divit.... :grr :grr a souhlasím s mnoha taky že je jedno v čem jezdí.... když tu někdy dost obtížnou práci admina tohodle fóra dělá tak dobře jak dělá... S tím nemá níc společnýho jaký má auto.... Citovat
Oliver Riedel Odesláno 22. prosinec 2006 Odesláno 22. prosinec 2006 Původně zaslal: Devilstorm306 Nejsem zrovna nejstarší, ale je s podivem, jak ta omladina někdy píše. Voprsklý je to jak nádražní vrabec, slovník to má jak dlaždič a úctu žádnou. I když tento má určitou šanci k nápravě, když dokázal uznat svoji chybu... Všichni nejsme stejný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.