mifa Odesláno 14. únor 2007 Odesláno 14. únor 2007 Mám 406 2.0 hdi rok 00 a poškodil jsem oba dva,takže jsou tam dva,navazujou na sebe,jsou tam v plechu ty plíšky,co do nich jdou něco jako samořezy.Každý kus má 4 díry,ten první od čela auta má obdélníkový výřez ,tan druhý je bez výřezu.Pokud bys chtěl foto,bude to chvíli trvat,páč zítra odjíždím na 14 dní pryč,tak jedině někdy potom. Citovat
Alekk Odesláno 15. únor 2007 Odesláno 15. únor 2007 O ou, nějak jsem nestihnul vyfotit:( Dnes už ale! Citovat
Alekk Odesláno 16. únor 2007 Odesláno 16. únor 2007 Kde to nafotim( Už je o5 auto v servisu:papa Citovat
Ferry Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 no to je to co jsem si predstavoval ze jsem to nenasel v mym katalogu ND ? asi to bude tim ze jsem to tolik nehledal Dik Citovat
Keeper Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Zdarek borci, skuste http://www.krytypodmotor.sk/ myslim si , ze cena je OK. ozvite sa. Citovat
dzavel Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Hoj kluci nevíte někdo jaké je origo označení krytu pod motor pro 2,1TD? Jsou tam dva nebo jeden v kuse? V service boxu jsem našel jenom jeden, ale některé obchody mají dva s označením přední a zadní, což mi hlava nebere . Díky Citovat
enikybeniky Odesláno 3. červenec 2017 Odesláno 3. červenec 2017 Zdravím vás, trochu oživím mrtvolku Koukal jsem do serviceboxu, že podle VIN bych měl mít kryt pod motor (ten pro benzín), ale já ho tam nemám. Koupil bych ten z Kelly, jenom jsem se chtěl zeptat, zda mě tam může čekat nějaký překvapení, respektive servis. Jestli jsou u toho nějaký šrouby nebo úchyty nebo tak něco. Děkuji vám. Citovat
mjtwister Odesláno 4. červenec 2017 Odesláno 4. červenec 2017 (upraveno) Podle VIN jsem kryt na své 1.8 prodané v Dánsku od výroby neměl, ale po určitých problémech jsem ho koupil od nějakých poláků za asi 700kč. Šrouby u něho však nebyly. Asi by se to nechalo nějak dobastlit z domácích zásob šroubů a matiček, ale zašel jsem nakonec do Peugeotu a koupil přímo šrouby a matky na to určené. Stálo mě to asi 250kč. Stejně mi to však nešlo namontovat, protože jsem nevěděl, jak tam ty různé matky do kastle zachytit, tak jsem to nechal dvornímu mechanikovi a ten to namontoval. Říkal pak něco o tom, že musel předělat nějaké závity v kastli, že tam nebyly metrické závity, nebo tak něco... Pokud jsi ho tam od výroby měl, tak by tam teoreticky měly v kastli ty šrouby a matky být a pak už by jen stačilo nasadit kryt a našroubovat něčím, co se najde v každé dílně. Já ho od výroby neměl, takže jsem měl v kastli pouze prázdné otvory pro ty různé příchytky. Upraveno 4. červenec 2017 uživatelem mjtwister Citovat
enikybeniky Odesláno 4. červenec 2017 Odesláno 4. červenec 2017 (upraveno) Díky za odezvu. Holt se uvidí, vezmu ho a mechanik si snad poradí. Ty spony a matice k tomu v Peu vezmu. Upraveno 4. červenec 2017 uživatelem enikybeniky Citovat
rondob Odesláno 5. červenec 2017 Odesláno 5. červenec 2017 Chlapi, ja ho mám prichytený plastovými rychloutahovačkami a zatiaľ drží. Sem tam kontrola a je to v pohode Citovat
enikybeniky Odesláno 5. červenec 2017 Odesláno 5. červenec 2017 Dneska jsem ho vyzvedl v Kelly a v úterý budou všechny matice a spony z Peugeotu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.