simas Odesláno 12. prosinec 2006 Odesláno 12. prosinec 2006 uz je vse ok, asi nejaky muj error. Citovat
Kurt Odesláno 12. prosinec 2006 Autor Odesláno 12. prosinec 2006 Původně zaslal: Emiš Vite uz jakym zpusobem forum nabourali? Nejaka chyba v XMB nexus? Zneužili heslo SuperAdmina. Zdá se, že se k němu dostali přes U2U - poslali podvrženou zprávu, která obsahovala potřebný skript (kdo ví co je cookie stealer, chápe, o čem píšu). Ještě se na to podívám. Citovat
raspa Odesláno 12. prosinec 2006 Odesláno 12. prosinec 2006 Mě přišo na email od Peugeot Clubu toto : PEUGEOT-CLUB forum] NO GOD EXCEPT ALMIGHTY ALLAH AND MOHAMMED (PBUH) RASOOLALLAH IS THE MESSANGER OF ALMIGHTY ALLAH Hi !!!! Every Body !!!!!!!!!! How R U ? We are Egyptian Islamic Hauchers, we have hauched your web site to let you know, that Islam is a peace full religion for those who respect our Islam, and our Islam can teach a lesson to those who play with Islam or exploite with muslims world sentiments without any reason. a teď jsem si všim že už to řešíte i jindne , omlouvám se [upravil dne 12/12/2006 raspa] Citovat
mifa Odesláno 13. prosinec 2006 Odesláno 13. prosinec 2006 Zdravím.Poraďte prosím.Přihlásím se v pohodě na hlavní stánku,pak dám diskuzy a najednou se mi vše změní na angličtinu.A moje znalost tohoto světového jazyka je chabá a radši bych,aby to se mnou komunikovalo v rodném jazyce.Také při čtení tam nejsou háčky a čárky.Děkuji:myslim Citovat
Kurt Odesláno 13. prosinec 2006 Autor Odesláno 13. prosinec 2006 Původně zaslal: mifa Zdravím.Poraďte prosím.Přihlásím se v pohodě na hlavní stánku,pak dám diskuzy a najednou se mi vše změní na angličtinu.A moje znalost tohoto světového jazyka je chabá a radši bych,aby to se mnou komunikovalo v rodném jazyce.Také při čtení tam nejsou háčky a čárky.Děkuji:myslim Klíč k úspěchu tkví v nastavení jazyka fora. Nastavit si jej každý uživatel může sám pod odkazem Uživ. panel / nastavení - Změnit profil - Jazyk. Již jsem změnu provedl. Citovat
ajven Odesláno 13. prosinec 2006 Odesláno 13. prosinec 2006 ďakujem všetkým za obnovenie. klobúk dole za Vašu prácu. Ja som to zistil tiež až na vlastnej koži. A tak som bol prekvapený prečo nemám avatara, prečo mi už nezobrazuje v Silver XP obraze celú stránku. Ale už som to obnovil. Najskôr som si myslel, že keď i prišiel mail do pracovného PC od arabov, že je to nejaká sranda. Ale potom som sa chcel prihlásiť z pracovného PC a už to nešlo. Ozaj neviete mi poradiť prečo mi to nešlo doteraz. Ak som posielal z práce odpoveď v nejakej téme tak som tam musel vždy písať login aj password. Z domu to nemusím robiť, raz sa prihlásim a hotovo. Z pracovného PC mi to tak nejde. A už sa ma ani nepýta systém či chcem uložiť heslo. Možno budete vedieť, čafte. Citovat
Medvěd Odesláno 13. prosinec 2006 Odesláno 13. prosinec 2006 Nevím, Ajvene, jsem PC neználek, ale - slyšel jsem, že každý PC odesílá jakýsi kód (adresu IP?????), no a vzhledem k tomu, že ses asi poprvé nalogoval doma, pak Tvůj domácí počítač a jeho adresa IP???? je přiřazen k Tvým heslům - a v práci si je tedy musíš zadávat znovu a znovu, protože Tvůj pracovní stroj NENÍ ten správný počítač, který má náš server rád. Citovat
mifa Odesláno 14. prosinec 2006 Odesláno 14. prosinec 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: mifa Zdravím.Poraďte prosím.Přihlásím se v pohodě na hlavní stánku,pak dám diskuzy a najednou se mi vše změní na angličtinu.A moje znalost tohoto světového jazyka je chabá a radši bych,aby to se mnou komunikovalo v rodném jazyce.Také při čtení tam nejsou háčky a čárky.Děkuji:myslim Klíč k úspěchu tkví v nastavení jazyka fora. Nastavit si jej každý uživatel může sám pod odkazem Uživ. panel / nastavení - Změnit profil - Jazyk. Již jsem změnu provedl. Děkuji za radu,ale opravilo se to samo ani nevím jak,nic jsem nenastavoval,mám totiž zazračný pc,který žije vlastním životem a laškuje se mnou. Citovat
mifa Odesláno 14. prosinec 2006 Odesláno 14. prosinec 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: mifa Zdravím.Poraďte prosím.Přihlásím se v pohodě na hlavní stánku,pak dám diskuzy a najednou se mi vše změní na angličtinu.A moje znalost tohoto světového jazyka je chabá a radši bych,aby to se mnou komunikovalo v rodném jazyce.Také při čtení tam nejsou háčky a čárky.Děkuji:myslim Klíč k úspěchu tkví v nastavení jazyka fora. Nastavit si jej každý uživatel může sám pod odkazem Uživ. panel / nastavení - Změnit profil - Jazyk. Již jsem změnu provedl. Děkuji za radu,ale opravilo se to samo ani nevím jak,nic jsem nenastavoval,mám totiž zazračný pc,který žije vlastním životem a laškuje se mnou. Citovat
Jirkap Odesláno 15. prosinec 2006 Odesláno 15. prosinec 2006 Původně zaslal: mifa Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: mifa Zdravím.Poraďte prosím.Přihlásím se v pohodě na hlavní stánku,pak dám diskuzy a najednou se mi vše změní na angličtinu.A moje znalost tohoto světového jazyka je chabá a radši bych,aby to se mnou komunikovalo v rodném jazyce.Také při čtení tam nejsou háčky a čárky.Děkuji:myslim Klíč k úspěchu tkví v nastavení jazyka fora. Nastavit si jej každý uživatel může sám pod odkazem Uživ. panel / nastavení - Změnit profil - Jazyk. Již jsem změnu provedl. Děkuji za radu,ale opravilo se to samo ani nevím jak,nic jsem nenastavoval,mám totiž zazračný pc,který žije vlastním životem a laškuje se mnou. Jinak nakaženou zprávu jsem dostal od tebe... označenou jako platba... Citovat
mifa Odesláno 15. prosinec 2006 Odesláno 15. prosinec 2006 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: mifa Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: mifa Zdravím.Poraďte prosím.Přihlásím se v pohodě na hlavní stánku,pak dám diskuzy a najednou se mi vše změní na angličtinu.A moje znalost tohoto světového jazyka je chabá a radši bych,aby to se mnou komunikovalo v rodném jazyce.Také při čtení tam nejsou háčky a čárky.Děkuji:myslim Klíč k úspěchu tkví v nastavení jazyka fora. Nastavit si jej každý uživatel může sám pod odkazem Uživ. panel / nastavení - Změnit profil - Jazyk. Již jsem změnu provedl. Děkuji za radu,ale opravilo se to samo ani nevím jak,nic jsem nenastavoval,mám totiž zazračný pc,který žije vlastním životem a laškuje se mnou. Jinak nakaženou zprávu jsem dostal od tebe... označenou jako platba... To mě zaráží Avast nainstalovaný a pravidelně aktualizovaný,tak nevím kde by mohla být chyba,rozhodně jsem tobě žádnou zprávu neposílal,ale jak říkám pc žije vlastní život Citovat
Jirkap Odesláno 15. prosinec 2006 Odesláno 15. prosinec 2006 Původně zaslal: mifa Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: mifa Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: mifa Zdravím.Poraďte prosím.Přihlásím se v pohodě na hlavní stánku,pak dám diskuzy a najednou se mi vše změní na angličtinu.A moje znalost tohoto světového jazyka je chabá a radši bych,aby to se mnou komunikovalo v rodném jazyce.Také při čtení tam nejsou háčky a čárky.Děkuji:myslim Klíč k úspěchu tkví v nastavení jazyka fora. Nastavit si jej každý uživatel může sám pod odkazem Uživ. panel / nastavení - Změnit profil - Jazyk. Již jsem změnu provedl. Děkuji za radu,ale opravilo se to samo ani nevím jak,nic jsem nenastavoval,mám totiž zazračný pc,který žije vlastním životem a laškuje se mnou. Jinak nakaženou zprávu jsem dostal od tebe... označenou jako platba... To mě zaráží Avast nainstalovaný a pravidelně aktualizovaný,tak nevím kde by mohla být chyba,rozhodně jsem tobě žádnou zprávu neposílal,ale jak říkám pc žije vlastní život Tak udělej pořádnou kontrolu PC... nejlépe formát a pak všechno nainstalovat znovu Už vím, že když mi něco od tebe přijde... tak to nemám otvírat Citovat
mifa Odesláno 15. prosinec 2006 Odesláno 15. prosinec 2006 Již jsem kontaktoval svého pc údržbáře,ale tobě jsem na tuti nic neposílal.Uvidím co s tím provede.Jinak díky za upozornění,ještě dotaz,kdy ti došla ta zpráva ode mě,jestli bys mohl sdělit.Díky Citovat
Jirkap Odesláno 15. prosinec 2006 Odesláno 15. prosinec 2006 Nevím už jsem to smazal... ale jedna byla 10.12.06 a druhá 11.12.06 cca 7 hod. Citovat
LaHab Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 Zdravím, po přihlášení se mi zobrazuje akorát čas příspěvku, bez uvedení datumu, ať už při pohledu na jednotlivé příspěvty, tak i při pohledu na poslední aktualizaci v daném fóru. Díky. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 Původně zaslal: LaHab Zdravím, po přihlášení se mi zobrazuje akorát čas příspěvku, bez uvedení datumu, ať už při pohledu na jednotlivé příspěvty, tak i při pohledu na poslední aktualizaci v daném fóru. Díky. Koukni se do nastavení (uživ. panel/ nastavení) vpravo nahoře, jestli máš dobře nastavený formát data. Měl by si tam mít dd/mm/yy nebo podobně, možnosti jsou tam vypsaný Citovat
LaHab Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: LaHab Zdravím, po přihlášení se mi zobrazuje akorát čas příspěvku, bez uvedení datumu, ať už při pohledu na jednotlivé příspěvty, tak i při pohledu na poslední aktualizaci v daném fóru. Díky. Koukni se do nastavení (uživ. panel/ nastavení) vpravo nahoře, jestli máš dobře nastavený formát data. Měl by si tam mít dd/mm/yy nebo podobně, možnosti jsou tam vypsaný Díky, už to funguje. Citovat
Marcel505 Odesláno 26. prosinec 2006 Odesláno 26. prosinec 2006 Chyba: Když jsem si dříve prohlížel fórum nepřihlášený, šlo dát \"quote\", a napsat k tomu něco ale samozřejmě napsat přihlašující údaje, a pak jsem byl přihlášený. Teď to \"quote\" nevidím... Citovat
Kurt Odesláno 28. prosinec 2006 Autor Odesláno 28. prosinec 2006 Původně zaslal: Marcel505 Chyba: Když jsem si dříve prohlížel fórum nepřihlášený, šlo dát \"quote\", a napsat k tomu něco ale samozřejmě napsat přihlašující údaje, a pak jsem byl přihlášený. Teď to \"quote\" nevidím... Máš pravdu, v porovnání s dřívějším stavem je to opravdu \"chyba\". V této verzi totiž je zcela nový způsob přidělování práv uživatelům pro čtení/psaní do Fora. Bohužel, dřívější postup již opravdu nefunguje a je třeba se nejprve přihlásit a potom teprve přispívat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.