KoudaK Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Sem šel na kouknout do kotla a pek se psem na dvůr a levej předek stojí na rafku... Po 8 letech za volantem to je můj 2 defekt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Původně zaslal: KoudaK Sem šel na kouknout do kotla a pek se psem na dvůr a levej předek stojí na rafku... Po 8 letech za volantem to je můj 2 defekt... No musím to zaklepat ale za 7 let co jezdim ani jeden defekt, naproti tomu muj táta má defekt tak 3x do roka. A jezdí normálně po silnicích 1. tř Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 No musím to taky zaklepat, ale za cca 10 let co jezdím jsem akorát jednou prorazil pneu na polní cestě, jinak nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Pokud vezmu jen jízdu z péčkem, tak loni v zimě jeden defekt. Jel jsem normálně ráno do práce a u nás mezi \"vesnicema\" (v uvozovkách proto, že teď už to vesnice moc nepřipomíná, je tam v každý 300 novejch baráků a lidí, jak sra*ek) proti jelo nějaký hovado s dálkovýma a ještě tak 120. Snažil jsem se vyhnout a při kraji byla díra, jak do pr..., takže to odnesl ráfek a díky tomu se vyfoukla i pneu. Takže jen tohle. Předtím se škodovkou bylo furth něco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertex Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Já za necelý čtyři roky ježdění píchnul jen jednou, a to jsem v garáži najel na spadlý prkýnko, ze kterýho čučel hřebík. Ale zejtra budu nadávat na to, že jsem vám to tu řekl, protože cestou z práce určitě píchnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 No já naposledy píchnul na Ochozi ..... :roll a může za to Vertex :D:aut:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Já za 6let ježdění jsem píchnul jen jednou.A to na silnici x třídy.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 posledni pichnuti bylo na dalnici cestou do francie, ktera skoncila sesrotovanim auta tamtez....asi znameni nebo co.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Za posledních 8 let, maximálně 2x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Původně zaslal: aka posledni pichnuti bylo na dalnici cestou do francie, ktera skoncila sesrotovanim auta tamtez....asi znameni nebo co.... z vas by meli ekologove radost, normalne se vraky do CR vozi, vy je vyvazite na zapad na jednom ze sluzbnich aut mi praskla prava predni... na sokolovske asi v padesatce, docela sranda udrzet auto a nikoho nenaborit u 309 se mi podarilo pri dofukovani kol povolit drobet ventilek a domu sem dojel na pul tlaku a na 306 jednou takhle jedu poklidne asfaltkou ke kravinu, a najednou dira kdo byl na sebetove, vi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Béďa Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 ja jsem mel takovou smulu ze hned prvni den co jsem si koupil 306ku tak sem vymetl diru a guma byla v prd... litak musel na opravu:roll [upravil dne 7/12/2006 Béďa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Původně zaslal: Vvitty z vas by meli ekologove radost, normalne se vraky do CR vozi, vy je vyvazite na zapad na jednom ze sluzbnich aut mi praskla prava predni... na sokolovske asi v padesatce, docela sranda udrzet auto a nikoho nenaborit u 309 se mi podarilo pri dofukovani kol povolit drobet ventilek a domu sem dojel na pul tlaku a na 306 jednou takhle jedu poklidne asfaltkou ke kravinu, a najednou dira kdo byl na sebetove, vi... jj, my delame radost komu muzem :D ad 306...to mas z toho, ze koukas po autech co jedou kolem a ne na cestu!!!:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Pred 4 rokama na dalnici v Nemecku, 180 km/h, pravy zadni kolo, zrovna to hnany na BMW bez samosvoru... Mel jsem dost bobky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 Teda takovej ohlas sem nečekal... :-))) Ale díky za ně.. No musím ted vzít kompresor a něco tam natlačit a tra dá za kamošem do pneuservisu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Tak za dobu co mám autíčka (cca 22 let), jsem měl tři defekty. Na Stovečce 2x, na favouši 1x. Na Pažoutkovi zatím defekt nebyl, ale někdo v ulici prořezal na pěti autech gumy - no a jedno z nich bylo moje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Původně zaslal: KoudaK Teda takovej ohlas sem nečekal... :-))) Ale díky za ně.. No musím ted vzít kompresor a něco tam natlačit a tra dá za kamošem do pneuservisu.... no, vis... vzadu v kufru je sroub, ktery povolis a zpod auta vypadne takova kulata vec.... stejne to kolo budes muset sundat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Janča205 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Tak za necelý 4 roky ježdění ani jeden defekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoudaK Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 Vvitty:no u kamoša v pneuservise vemu do ruk takohou tu pneumatickou pistoli a udělám hrk hrk hrk hrk a je povolený a nebudu muset ani vytahovet hever... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 no já měl s 306kou,co ji mám cca 0.75 roku defekt jednou.šli sme z nákupu a všiml sem si ze se mi něco blejská v plášti.když sem kouknul z blízka tak tam byly 2 špendlíky asi 1 cm od sebe.v pneuservisu mi řekli,že to nemůžou opravit kůli bezpečnosti-nemůžou dát dvě záplaty přez sebe.takže místo aby mě zalepily díru a jel sem za 0,5 hoďky domu,tak sem tam strávil 2.5 hod a nechal tam skoro 10 tis.za všechny 4 new gumy.stejně je bylo potřeba vyměnit,aspoň sem k tomu měl důvod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajdamek Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Za rok a půl ježdění 3 defekty, na Corole jsem s tím jezdil tejden a dofukoval, na starým péžu jsem jezdil s hřebíkem v kole asi 3 týdny (jednou týdně jsem dofukoval). Při posledním defektu jsem stačil dojet 500m domů a prázdno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts