Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Pochlubte se počtem defektů..

KoudaK

Recommended Posts

Původně zaslal: KoudaK

Sem šel na kouknout do kotla a pek se psem na dvůr a levej předek stojí na rafku... Po 8 letech za volantem to je můj 2 defekt...

No musím to zaklepat ale za 7 let co jezdim ani jeden defekt, naproti tomu muj táta má defekt tak 3x do roka. A jezdí normálně po silnicích 1. tř:myslim

Pokud vezmu jen jízdu z péčkem, tak loni v zimě jeden defekt. Jel jsem normálně ráno do práce a u nás mezi \"vesnicema\" (v uvozovkách proto, že teď už to vesnice moc nepřipomíná, je tam v každý 300 novejch baráků a lidí, jak sra*ek) proti jelo nějaký hovado s dálkovýma a ještě tak 120. Snažil jsem se vyhnout a při kraji byla díra, jak do pr..., takže to odnesl ráfek a díky tomu se vyfoukla i pneu. Takže jen tohle. Předtím se škodovkou bylo furth něco :D

Já za necelý čtyři roky ježdění píchnul jen jednou, a to jsem v garáži najel na spadlý prkýnko, ze kterýho čučel hřebík. Ale zejtra budu nadávat na to, že jsem vám to tu řekl, protože cestou z práce určitě píchnu :D

Původně zaslal: aka

posledni pichnuti bylo na dalnici cestou do francie, ktera skoncila sesrotovanim auta tamtez....asi znameni nebo co....

z vas by meli ekologove radost, normalne se vraky do CR vozi, vy je vyvazite na zapad :)

na jednom ze sluzbnich aut mi praskla prava predni... na sokolovske asi v padesatce, docela sranda udrzet auto a nikoho nenaborit

u 309 se mi podarilo pri dofukovani kol povolit drobet ventilek a domu sem dojel na pul tlaku :)

a na 306 jednou takhle jedu poklidne asfaltkou ke kravinu, a najednou dira :) kdo byl na sebetove, vi...

Původně zaslal: Vvitty

z vas by meli ekologove radost, normalne se vraky do CR vozi, vy je vyvazite na zapad :)

na jednom ze sluzbnich aut mi praskla prava predni... na sokolovske asi v padesatce, docela sranda udrzet auto a nikoho nenaborit

u 309 se mi podarilo pri dofukovani kol povolit drobet ventilek a domu sem dojel na pul tlaku :)

a na 306 jednou takhle jedu poklidne asfaltkou ke kravinu, a najednou dira :) kdo byl na sebetove, vi...

jj, my delame radost komu muzem :D:D

ad 306...to mas z toho, ze koukas po autech co jedou kolem a ne na cestu!!!:D:aut

Původně zaslal: KoudaK

Teda takovej ohlas sem nečekal... :-))) Ale díky za ně.. No musím ted vzít kompresor a něco tam natlačit a tra dá za kamošem do pneuservisu....

no, vis... vzadu v kufru je sroub, ktery povolis a zpod auta vypadne takova kulata vec.... ;)

stejne to kolo budes muset sundat...

no já měl s 306kou,co ji mám cca 0.75 roku defekt jednou.šli sme z nákupu a všiml sem si ze se mi něco blejská v plášti.když sem kouknul z blízka tak tam byly 2 špendlíky asi 1 cm od sebe.v pneuservisu mi řekli,že to nemůžou opravit kůli bezpečnosti-nemůžou dát dvě záplaty přez sebe.takže místo aby mě zalepily díru a jel sem za 0,5 hoďky domu,tak sem tam strávil 2.5 hod a nechal tam skoro 10 tis.za všechny 4 new gumy.stejně je bylo potřeba vyměnit,aspoň sem k tomu měl důvod