BobyD Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Tak mam po delsi dobe drobny technicky problem prestali svitit brzdy zarovky jsou ok pojistka taky kde hledat dal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 u spinace brzdovych svetel-na telese pedálu brzdy........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobyD Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 du se na to mrknout hmm draty k tomu vedou vypada ok no nic budu to muset v sobotu rozebrat:roll [upravil dne 6.11.2006 BobyD] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medion Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 zkus ten spínač vyndat a zkusit jestli fakčí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel505 Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Původně zaslal: Medion zkus ten spínač vyndat a zkusit jestli fakčí A taky jestli nejsou kabely kousek od toho spínače nějak přiskřípnuté, či nalomené. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommys Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 A nezkoušíš náhodou brzdy bez zaplnutýho klíčku, alespoň u svý 205 jsem to hledal hroznou dobu, zvyklej ze škodárny že brzdy svítěj i když není klíček v zámku, pak jsem jezdil v domění že mi auto nesvítí když zabrzdím a ejhle v odrazu skla jsem si všiml že svítím. A nevím jak ostatním 205, ale mě brzdoví světla svítěj až je klíček v poloze před startem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.doubravsky Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Původně zaslal: Tommys A nezkoušíš náhodou brzdy bez zaplnutýho klíčku, alespoň u svý 205 jsem to hledal hroznou dobu, zvyklej ze škodárny že brzdy svítěj i když není klíček v zámku, pak jsem jezdil v domění že mi auto nesvítí když zabrzdím a ejhle v odrazu skla jsem si všiml že svítím. A nevím jak ostatním 205, ale mě brzdoví světla svítěj až je klíček v poloze před startem Mně taky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Myslim že vsechny verze řady 05 maji brzdova svetla zapojena přes spinaci skřiňku..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobyD Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 Vetsinou zkousim kdyz mam nastartovano vypada to naten spinac achjo zase prace:grr ale dik za tipy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pája Rybišár Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 No je to pracička,je tam taky k tomu přistup jak k penězům. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajven Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Původně zaslal: Pája Rybišár u spinace brzdovych svetel-na telese pedálu brzdy........ Skús ten spínač obísť klasickým spôsobom t.j. len tie dva kábliky spoj nejakými kliešťami alebo šrobovákom,/ klasický skrat / ak to bude svietiť budeš vedieť, že je chyba v spínači. Jednoduché nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobyD Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 jojo jednoduchy ale dostat se k tomu to abyche mel nakyho trpajzlika Paja ma pravdu:roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoby Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 pokud sundáš ten spodní kryt palubky dá se tam dostat celkem lehce. jsem ten spínač nedávno měnil, protože jsem měl opačný problém, světla mi občas svítila i když jsem nestál na brzdě. taky záleží na nastavení toho spínače. pokud je posunutý příliš k pedálu tak se nesepne. jsou tam 2 kontramatky a těmi se to seřizuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobyD Posted November 8, 2006 Author Share Posted November 8, 2006 Aspon ze tak o vikendu se na to vrhnu dik:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts