Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čaute fšetci dríči.

Mam jednu otazku: kde sa daju urobit lacnejsie nhradne kluce do 406 rv 2000 hdi?

Ja som bol aj v Ziline tam to robia za 2000 SK. Dobra cena len nemaju taky kluc s cipom ako ja potrebujem. Uz mi poradili len Pazouta ale tam sa mi nechce ist. Ak si dobre pamatam tak v Trencine mi povedali cenu do 4500 SK.

Ak viete o nejakej dobrej sluzbe v Zline v Cechach tak tam mozem skocit. Tam to nemam problem. Horsie by to bolo kde si do BA alebo Brna. Tam nejazdim.

Diky vopred za info.;)

Odesláno

Tento týden jsem si to nechal dělat v Olomouci (nevím jak je to pro Tebe dostupné) a klíč bez dálky stojí kolem 800,- s dálkou kolem 2500,- (objednávka se posílá do Francie podle VIN auta) a 400,- kompletní změna kódování imobilizéru v autě a na klíčích.

Odesláno
Původně zaslal: Leo

Tento týden jsem si to nechal dělat v Olomouci (nevím jak je to pro Tebe dostupné) a klíč bez dálky stojí kolem 800,- s dálkou kolem 2500,- (objednávka se posílá do Francie podle VIN auta) a 400,- kompletní změna kódování imobilizéru v autě a na klíčích.

no na dialkove nemusi byt. Ale ako mi urobia ten plavajuci imobilizer? Tiez to vyjde na 800kc?

Odesláno

Já jsem si pro klíč s dálkou byl asi před týdnem přímo v Peugeotu a stálo mě to 2060Kč i s nahráním kódů.To nahrání bylo na počkání a trvalo asi 10min.

Odesláno

Zaujimave, mne v Nitre povedali cenu cca 4500 Sk. Iny kraj, iny mrav....

------------------------------------------------------------------------------

P406 2,0HDI 2002 66kW

Odesláno

Já potřeboval světýlka do nárazníku na spz, v autodílech 250,- jedna a v Peugeotu 212,- za obě, komplet i žárovky. Někdy nemají tak špatný ceny. Horší je, že kolikrát ví jen co jim řekne PC. A přitom by stačilo koupit k těm autům příručku a něco si o nich přečíst. Na netu jsem o kopírování klíču četl. U některých je potřeba znát i Kód k tomu klíči, já ho mám na takový plastový kartičce, nějaký 4 čísla/písmena. U některých zas ne, je dobrý že se dá zjistit kolik klíču může nastartovat,kolik jich je v jednotce nahraných, a nastavit jen ty co máš, čili zablokovat zracený. (to jsem původně nevěděl):super

Odesláno
Původně zaslal: doktor

Já jsem si pro klíč s dálkou byl asi před týdnem přímo v Peugeotu a stálo mě to 2060Kč i s nahráním kódů.To nahrání bylo na počkání a trvalo asi 10min.

Servus mam jednu otazku na teba. Kde presne si si to dal urobit? V Jihlave ale niekde inde? Ta cena je velmi dobra. Len neviem ci ti to urobili aj na dialkove alebo nie. Daj vediet, diky vopred.

Odesláno
Původně zaslal: ajven

Servus mam jednu otazku na teba. Kde presne si si to dal urobit? V Jihlave ale niekde inde? Ta cena je velmi dobra. Len neviem ci ti to urobili aj na dialkove alebo nie. Daj vediet, diky vopred.

Já mám auto z AUTOCENTRUM ŠPINAR Havlíčkův Brod takže mi to dělali tam.Samozřejmě to byl klíč i s dálkou jak jsem psal.

http://www.autospinar.peugeot.cz

Odesláno

ahoj hošani

já mám problém jiný. Ukradli mi klíče a hledám nejjednodušší a nejlevnější způsob jak to zmáknout. Je to od 406 rv.2001 i s dálkáčem. Náhradní líč mám ale byli to cigoši a nikdo to z nich nedostal. Nemáte někdo zkušenost co všechno se dá levně rychle a spolehlivě udělat? Díky

Odesláno
Původně zaslal: zdenekhrazdira

ahoj hošani

já mám problém jiný. Ukradli mi klíče a hledám nejjednodušší a nejlevnější způsob jak to zmáknout. Je to od 406 rv.2001 i s dálkáčem. Náhradní líč mám ale byli to cigoši a nikdo to z nich nedostal. Nemáte někdo zkušenost co všechno se dá levně rychle a spolehlivě udělat? Díky

Ak som ta dobre rozumel 1 kluc mas a chces si dat urobit podla neho druhy, ze? ci myslis na nieco ine?;)

Odesláno
Původně zaslal: kveton

Co jsem pochopil, mas na mysli si udelat klic a nechat si zmenit kod imobilizeru. Koukal jsem a na netu je toho celkem dost a v Praze v Tescu na Zlicine to delaj na pockani. Projed to googlem a urcite neco najdes

Zkus se podivat sem http://www.autoklice.cz/klice-cipove.php

No 1500Kč za klíč bez dálky se mi zdá docela dost když za zhruba 2000Kč to dělají v Peugeotu

Odesláno

dokážou v servise zjistit kód klíče ? koupil jsem \"Myšáka\" jen s jedním klíčem a majiteli ho z Německa dovezli už bez kódů, tak mi je nemohl říct..a docela se děsím chvíle, kdy šáhnu do kapsy..a nic...

• O 4 týdny později...
Odesláno

ahoj hošani, nějak nestíhám a hlavně se to muselo řešit. Tak abych to teda popsal. Nebylo nutné jen dělat klíče, ale vše vyměnit, protože cigánův tatínek takhle auta krade. Parkoval jsem 3 týdny v práci, protože jsem měl strach nechat auto na ulici.

Nakonec se dalo buď vyměnit celou sadu z vraku-nabídka byla na 14 tis. a nebo vše nové. Tak že jsem musel chtě nechtě objednat novou sadu 5 zámků (dveřeP, dveřeL, dveřeZ, spínačka, schránka) a jeden klíč nový bez dálky. To mi celé vyměnili a přenastavili kod imobilizéru po sdělení z databáze ve Francii. A pak jsem si ještě musel koupit jeden klíč s dálkou.

Sada stála i s prací 10 300,-Kč a za klíč si řekli napřed 2300,- ale nakonec slevili na 1900,-, Vše předělali a hotovo. Ale jsem tak vyškolený že klíče nedám z ruky a vánoce jsou v .... TAK BACHA NA KLÍČE, když je ukradnou není to jen o vyrobení nového!!!

Odesláno

Kde? pls.:o

Soráč. Už vím že v Havl. Brodě. Ten řádek jsem nějkak nepřečet. :-(

[upravil dne 29.11.06 Jauda]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Měl bych taky dotaz k imobilizeru. Máme boxera a k němu nám už zbal jenom jeden klíč a jeden imobilizer. Proč píšu jeden imobilizer > máme totiž imobilizer v takovém černém válečku mimo klíč. Takto to bylo koupene přímo v peugeotu v ostravě (nevim v kerem roce ale par roku už to bude). Ty valečky s imobilizerem jsme měli dva a jeden přestal fungovat tak jsme se rozhodli pořidit si nahradní klíč včetně imobilizeru. V peugeotu v ostravě na rudne nám řekli že když nemame nějakou kartičku tak to nepujde.

Klíč jsme si nechali vyřezat v autoklíčich, vložil do něho i ten tran... a že nám to nakodujou v servise. V servise nam řekli že nemohou načíst kod imobilizeru a něco i s tím novým klíčem atd atd. Prostě že to nejde.

prosím o radu jak to řešit kam zajet. Napište přímo název servisu. Severní morava, olomouc, zlínsko

děkuji všem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...