Přejít na obsah

zdenekhrazdira

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

zdenekhrazdira's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. zdenekhrazdira

    náhradné kľúče

    jo k tomu zjištění kodu, musíš do značkovýho tam to zvládnou a to není tak drahý, stačí ti techničák. A na kapsu bacha, fakt je to síla.:)
  2. zdenekhrazdira

    náhradné kľúče

    ahoj hošani, nějak nestíhám a hlavně se to muselo řešit. Tak abych to teda popsal. Nebylo nutné jen dělat klíče, ale vše vyměnit, protože cigánův tatínek takhle auta krade. Parkoval jsem 3 týdny v práci, protože jsem měl strach nechat auto na ulici. Nakonec se dalo buď vyměnit celou sadu z vraku-nabídka byla na 14 tis. a nebo vše nové. Tak že jsem musel chtě nechtě objednat novou sadu 5 zámků (dveřeP, dveřeL, dveřeZ, spínačka, schránka) a jeden klíč nový bez dálky. To mi celé vyměnili a přenastavili kod imobilizéru po sdělení z databáze ve Francii. A pak jsem si ještě musel koupit jeden klíč s dálkou. Sada stála i s prací 10 300,-Kč a za klíč si řekli napřed 2300,- ale nakonec slevili na 1900,-, Vše předělali a hotovo. Ale jsem tak vyškolený že klíče nedám z ruky a vánoce jsou v .... TAK BACHA NA KLÍČE, když je ukradnou není to jen o vyrobení nového!!!
  3. zdenekhrazdira

    náhradné kľúče

    ahoj hošani já mám problém jiný. Ukradli mi klíče a hledám nejjednodušší a nejlevnější způsob jak to zmáknout. Je to od 406 rv.2001 i s dálkáčem. Náhradní líč mám ale byli to cigoši a nikdo to z nich nedostal. Nemáte někdo zkušenost co všechno se dá levně rychle a spolehlivě udělat? Díky
×
×
  • Vytvořit...