Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Peta

Tak zase napsali, tentokrat na muj soukromy mail, ne klubovy. Posilam je na UOOU...

Myslim že je to zbytečny, stejně budou spamovat, snad jen pro ten pocit že jsme proti tomu něco udělali.:D

[upravil dne 8/11/06 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Myslim že je to zbytečny, stejně budou spamovat, snad jen pro ten pocit že jsme proti tomu něco udělali.:D

Pokud nás bude psát víc, tak se s tím snad ÚOOÚ zabývat bude a milý hotel by mohl dostat pěknou pokutu a další spamy si rozmyslet. U nás ve \"firmě\" jsou na kontrole každou chvíli (přeci jen zacházíme s velkým množstvím osobních údajů) a myslím, že např. banky na tom budou obdobně.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Pokud nás bude psát víc, tak se s tím snad ÚOOÚ zabývat bude a milý hotel by mohl dostat pěknou pokutu a další spamy si rozmyslet. U nás ve \"firmě\" jsou na kontrole každou chvíli (přeci jen zacházíme s velkým množstvím osobních údajů) a myslím, že např. banky na tom budou obdobně.

No to by špatný nebylo pokud to opravdu funguje, potřebujou za uši:D
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: aka

v poslednim tejdnu mi na klubovej mejl prislo tak k desitce ruznych spamu, jste na tom podobne? nebo se to deje jen me?

To jsi ještě v pohodě, mně jich chodí tak 15 denně. :)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

a co s nima udelame?:)

Obávám se, že nezbývá, než mazat. :nevim

Mě jich chodí tak 50 za týden, ale mail na seznamu mi je filtruje tak se mi do Thunderbirda nestahujou, jen občas něco propadne, no a na Seznam jednou za čes vlezu a vymažu to, co jinýho s tím. Nic jinýho opravdu dělat nejde:(
Odesláno

jj, me to seznam taky pekne projizdi, ze se mi jich na oci dostane jen par, ale u tehle adresy, kterou sem snad nikdy nikam nepsala nebo tak me to proste trochu prekvapilo, obzvlast kdyz do toho minulyho tejdne tam neprislo nic a ted se to anjednou rozjelo....

Odesláno

jj, me to seznam taky pekne projizdi, ze se mi jich na oci dostane jen par, ale u tehle adresy, kterou sem snad nikdy nikam nepsala nebo tak me to proste trochu prekvapilo, obzvlast kdyz do toho minulyho tejdne tam neprislo nic a ted se to najednou rozjelo....

No ono to vždycky chvilku trvá než tu adresu spameři objevěj, ale pak to jde rychle. :(

[upravil dne 21/11/06 Radek Hurvajz]

• O 9 měsíců později...
  • O 11 měsíců později...
Odesláno

Tak po dvou letech mi přišel mail

Stížnost/podnět na nevyžádané obchodní sdělení – vyrozumění

K Vaší stížnosti – číslo podání SP-2006-002352 ze dne 11. října 2006 na rozesílání nevyžádaného obchodního sdělení subjektem Ing. Libor Geyer – Hotel u Lípy, IČ: 49024876, Vám sdělujeme, že jsme na základě Vaší stížnosti provedli u tohoto subjektu kontrolu.

Kontrolou bylo zjištěno porušení zákona. Kontrolovaný porušil zákon č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti tím, že odeslal obchodní sdělení elektronickou poštou bez předchozího souhlasu adresáta.

Z důvodu porušení zákona bylo s kontrolovaným vedeno správní řízení, jehož výsledkem bylo uložení pokuty.

Mgr. Martina Šnajderová, DiS.

vedoucí samostatného oddělení inspektorátu IV

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...