bagr Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 Jde to snadno , nic pomotat nemúžeš, a montáž je malina:super http://img179.imageshack.us/img179/6237/stahova269kacr6.jpg Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. říjen 2006 Autor Odesláno 3. říjen 2006 Původně zaslal: bagr Jde to snadno , nic pomotat nemúžeš, a montáž je malina:super http://img179.imageshack.us/img179/6237/stahova269kacr6.jpg No vypada to jednoduše, jenom ten bílej silon co jezdí po tý liště je ke sklu připevněnej nějakym protikusem zkrs tu dirku nebo jen tak nacvaklej. Nerad bych něco urval:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. říjen 2006 Autor Odesláno 3. říjen 2006 Bagr: Díky moc, ještě že tady jsi, jinak nevim nevim:super Běžím do služby, tak pokračování zítra [upravil dne 3/10/06 Radek Hurvajz] Citovat
bagr Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 Plácnu sem ještě jednu fotku- petr 406 red-se určitě nebude zlobit:D.Sice na ní ten plast není vidět, ale človek má aspon představu do čeho jde. U mojich oken žádnej protikus na plastu nemám, to okno je jen zasunutý mezi packama a prostřední z nich má na sobě výstupek kterej je zaskočenej v tý díře ve sklu. Při demontáži ho prostě jemně odehni od skla. Jo a až se do toho budeš pouštět tak nech okno zavřený a dlouhou izolačkou ho křížem přilep k rámu dveří aby ti nespadlo dolú.Je to pohodlný a máš obě ruce volný. Příjemnou zábavu:D Citovat
bagr Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 A ještě čerstvý poznatek. Mám v elektrice všechny čtyři okna. Když ovládám kterékoliv okno jeho vlastním tlačítkem, tak svítí nahoru i dolú.Platí i pro okno šofera. Pokud ovládám ne-šoferovy okna z dveří šofera, tak dolú tlačítka svítěj a nahoru zhasnou.Přitom všechno funguje ok, jen spolujezdcovo okno je malinko lenivější Citovat
kuboSE Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 mne to presne takto isto svieti a nesvieti, tiez mam komlet okna v elektrike az na to ze mne zase spolujazcove okno ide rychlesie(nie zase az tak o moc ale ide)oproti mojmu-teda soferovemu... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. říjen 2006 Autor Odesláno 4. říjen 2006 No tak sem se na to chtěl dneska vrhnout, ale asi z toho nic nebude protože tady každou chvilku prší a je tam vošklivě, navíc mi volal soused vozíčkář že píchnul kolo na elektrickým vozejku, tak du měnit dušičku v tom kolečku. Až se dostanu k tomu oknu tak pak dám vědět jak sem dopad. [upravil dne 4/10/06 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2006 Autor Odesláno 5. říjen 2006 Tak sem dneska sundal tapec, sundal jsem okno ze stahovačky (myslel jsem že to urvu, vubec to nešlo s tý dirky) okno chodí uplně lehce nahoru i dolů, pro jistotu jsem přimaznul vedení skla, a stahovačka jede nahoru bez skla stejně pomalu jako se sklem, a dolů taky pomaleji než se sklem. Při pohybování lankem v bowdenu se to přibrzdí ale nezrychlí, lanka jsem promazal, promazal jsem vodící lištu, a zase to složil. Změna žádná. Musí to být motorkem, nemá vůbec sílu, dolů jede rychle pod váhou skla. Jinak to nevidím. :( [upravil dne 5/10/06 Radek Hurvajz] Citovat
bagr Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Takze uz ti zbejvá jen rozkuchat systém šnek-kolo v tý krabici s motorkem a pak motorek. a poté již jen vrakáč Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2006 Autor Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: bagr Takze uz ti zbejvá jen rozkuchat systém šnek-kolo v tý krabici s motorkem a pak motorek. a poté již jen vrakáč Hm počkám co to vydrží, když to rozkuchám a nebudu mít druhou po ruce tak riskuju že budu jezdit s oknem přilepeným izolačkou do ty doby než něco seženu. Tak to udělám opačně, nejdřív seženu stahovačku, dám ji dokupy a pak ji jen přehodím. Citovat
Péťa Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Jen si hraj a v pondělí se sejdeme ráno u p. Špatenky Já tam musím, protože mi dnes cestou z Pardubic uzrál výfuk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2006 Autor Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Peta Jen si hraj a v pondělí se sejdeme ráno u p. Špatenky Já tam musím, protože mi dnes cestou z Pardubic uzrál výfuk To nedopadne, nechám to zatím být a až pojedu kolem vrakáče v Jeníkovicích tak to tam vyloupnu. Pak se na to podívám. A ten výfuk si dej pořádnej:D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 5. říjen 2006 Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz To nedopadne, nechám to zatím být a až pojedu kolem vrakáče v Jeníkovicích tak to tam vyloupnu. Jeníkovice - to je u Třebechovic? Tam je nějaký slušný vrakáč? Původně zaslal: Radek Hurvajz A ten výfuk si dej pořádnej:D:D:D Jak taky jinak U 309tky jsem měl nerez a neměl chybu... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2006 Autor Odesláno 5. říjen 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Radek Hurvajz To nedopadne, nechám to zatím být a až pojedu kolem vrakáče v Jeníkovicích tak to tam vyloupnu. Jeníkovice - to je u Třebechovic? Tam je nějaký slušný vrakáč? Původně zaslal: Radek Hurvajz A ten výfuk si dej pořádnej:D:D:D Jak taky jinak U 309tky jsem měl nerez a neměl chybu... No pořádnej se říct nedá, je to větší dvůr nějakyho statku, tak 30 aut bych řek, ale má (nebo měl) tam 406tku bral sem z ní ten stropní panel, ještě na ní bylo co obírat. Ale ted nevim jestli tam ještě je. http://www.autovrakovistejenikovice.wz.cz/index2.htm Citovat
kajk Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 Celkem zajímavé ohledně stahování oken... Mám všechna okna v elektrice. Včera jsem rozebíral tapec zadních dveří za řidičem a zjistil, že lanko je K.O. (jakoby ho někdo zasukoval a pak rozsukoval). Dá se u stahovacího mechanismu vyměnit jenom to lanko??? Citovat
Honzin Odesláno 6. říjen 2006 Odesláno 6. říjen 2006 No tak se taky přidám. U spolujezdce mám taky frantíky co to drží dole jak steklý (a v zimě jsou extrémně výkoný). Do elektriky tak jak vy jsem nešel, ale okno jsem rozdělal, vše promazal, vyčistil a taky žádná změna. Přisoudil jsem to převodům u motorku a pak se na to vykašlal. Citovat
BobyD Odesláno 7. říjen 2006 Odesláno 7. říjen 2006 jezkovi voci jeste ze tam mam jenom kliku Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. říjen 2006 Autor Odesláno 7. říjen 2006 Původně zaslal: BobyD jezkovi voci jeste ze tam mam jenom kliku Copak se dělala 406tka úplně bez elektrickejch oken??? Citovat
BobyD Odesláno 8. říjen 2006 Odesláno 8. říjen 2006 nene jam mam starou sunku 205 ku ale kdyz vidim ty prace a tech zaludnosti tak sem za tu kliku skoro rad:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. říjen 2006 Autor Odesláno 8. říjen 2006 Původně zaslal: BobyD nene jam mam starou sunku 205 ku ale kdyz vidim ty prace a tech zaludnosti tak sem za tu kliku skoro rad:D No zase toho tolik není, na takový Filcce by toho bylo podstatně víc, ale hlavně to jsou většinou věci ktarý se dají udělat doma;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.