Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Plácnu sem ještě jednu fotku- petr 406 red-se určitě nebude

zlobit:D.Sice na ní ten plast není vidět, ale človek má aspon

představu do čeho jde.

U mojich oken žádnej protikus na plastu nemám, to okno je jen zasunutý mezi packama a prostřední z nich má na sobě výstupek

kterej je zaskočenej v tý díře ve sklu. Při demontáži ho prostě jemně odehni od skla.

Jo a až se do toho budeš pouštět tak nech okno zavřený

a dlouhou izolačkou ho křížem přilep k rámu dveří aby ti nespadlo

dolú.Je to pohodlný a máš obě ruce volný. Příjemnou zábavu:D

post-0-14109594871642_thumb.jpg

Odesláno

A ještě čerstvý poznatek. Mám v elektrice všechny čtyři okna.

Když ovládám kterékoliv okno jeho vlastním tlačítkem, tak svítí nahoru i dolú.Platí i pro

okno šofera. Pokud ovládám ne-šoferovy okna z dveří šofera, tak dolú tlačítka

svítěj a nahoru zhasnou.Přitom všechno funguje ok, jen spolujezdcovo okno

je malinko lenivější;)

Odesláno

mne to presne takto isto svieti a nesvieti, tiez mam komlet okna v elektrike az na to ze mne zase spolujazcove okno ide rychlesie(nie zase az tak o moc ale ide)oproti mojmu-teda soferovemu...

Odesláno

No tak sem se na to chtěl dneska vrhnout, ale asi z toho nic nebude protože tady každou chvilku prší a je tam vošklivě:(, navíc mi volal soused vozíčkář že píchnul kolo na elektrickým vozejku, tak du měnit dušičku v tom kolečku. Až se dostanu k tomu oknu tak pak dám vědět jak sem dopad.;)

[upravil dne 4/10/06 Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak sem dneska sundal tapec, sundal jsem okno ze stahovačky (myslel jsem že to urvu, vubec to nešlo s tý dirky) okno chodí uplně lehce nahoru i dolů, pro jistotu jsem přimaznul vedení skla, a stahovačka jede nahoru bez skla stejně pomalu jako se sklem, a dolů taky pomaleji než se sklem. Při pohybování lankem v bowdenu se to přibrzdí ale nezrychlí, lanka jsem promazal, promazal jsem vodící lištu, a zase to složil. Změna žádná. Musí to být motorkem, nemá vůbec sílu, dolů jede rychle pod váhou skla. Jinak to nevidím. :(:(:myslim

[upravil dne 5/10/06 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: bagr

Takze uz ti zbejvá jen rozkuchat systém šnek-kolo v tý krabici s motorkem

a pak motorek. a poté již jen vrakáč:(

Hm počkám co to vydrží, když to rozkuchám a nebudu mít druhou po ruce tak riskuju že budu jezdit s oknem přilepeným izolačkou do ty doby než něco seženu. Tak to udělám opačně, nejdřív seženu stahovačku, dám ji dokupy a pak ji jen přehodím. ;)
Odesláno
Původně zaslal: Peta

Jen si hraj a v pondělí se sejdeme ráno u p. Špatenky :D Já tam musím, protože mi dnes cestou z Pardubic uzrál výfuk :(

To nedopadne, nechám to zatím být a až pojedu kolem vrakáče v Jeníkovicích tak to tam vyloupnu. Pak se na to podívám. A ten výfuk si dej pořádnej:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

To nedopadne, nechám to zatím být a až pojedu kolem vrakáče v Jeníkovicích tak to tam vyloupnu.

Jeníkovice - to je u Třebechovic? Tam je nějaký slušný vrakáč?

A ten výfuk si dej pořádnej:D:D:D

Jak taky jinak :D U 309tky jsem měl nerez a neměl chybu...

Odesláno
Původně zaslal: Peta

To nedopadne, nechám to zatím být a až pojedu kolem vrakáče v Jeníkovicích tak to tam vyloupnu.

Jeníkovice - to je u Třebechovic? Tam je nějaký slušný vrakáč?

A ten výfuk si dej pořádnej:D:D:D

Jak taky jinak :D U 309tky jsem měl nerez a neměl chybu...

No pořádnej se říct nedá, je to větší dvůr nějakyho statku, tak 30 aut bych řek, ale má (nebo měl) tam 406tku bral sem z ní ten stropní panel, ještě na ní bylo co obírat. Ale ted nevim jestli tam ještě je. http://www.autovrakovistejenikovice.wz.cz/index2.htm
Odesláno

Celkem zajímavé ohledně stahování oken...

Mám všechna okna v elektrice. Včera jsem rozebíral tapec zadních dveří za řidičem a zjistil, že lanko je K.O. (jakoby ho někdo zasukoval a pak rozsukoval).

Dá se u stahovacího mechanismu vyměnit jenom to lanko??? :myslim

Odesláno

No tak se taky přidám. U spolujezdce mám taky frantíky co to drží dole jak steklý (a v zimě jsou extrémně výkoný). Do elektriky tak jak vy jsem nešel, ale okno jsem rozdělal, vše promazal, vyčistil a taky žádná změna. Přisoudil jsem to převodům u motorku a pak se na to vykašlal.

Odesláno
Původně zaslal: BobyD

nene jam mam starou sunku 205 ku ale kdyz vidim ty prace a tech zaludnosti tak sem za tu kliku skoro rad:D

No zase toho tolik není, na takový Filcce by toho bylo podstatně víc, ale hlavně to jsou většinou věci ktarý se dají udělat doma;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...