Péťa Odesláno 12. září 2006 Odesláno 12. září 2006 Po několika rozhovorech s účastníky nedělního měření Policií ČR jsem dospěl k závěru, že fotografie vám pošlu mailem, aby se zbytečně netoulaly po internetu. Kdo se zůčastnil a chce fotografii ve formátu pdf, nechť mi napíše svůj mail na můj mail : peta@peugeot-club.com Citovat
Péťa Odesláno 12. září 2006 Autor Odesláno 12. září 2006 Tak trošku jsem zapomněl napsat, že v mailu potřebuji RZ (nebo SPZ) auta. Jinak neumím přiřadit auto konkrétní osádce Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. září 2006 Odesláno 12. září 2006 Díky za fotečky A taky poděkování za tu práci kterou si si s tím dal:super Citovat
Vertex Odesláno 13. září 2006 Odesláno 13. září 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Díky za fotečky A taky poděkování za tu práci kterou si si s tím dal:super Přesně tak, byla to super možnost a věřim tomu, že mi ušetří nějaký ty body Citovat
John Odesláno 13. září 2006 Odesláno 13. září 2006 Tak děkuju fotky dorazili na mail... :super Citovat
Petr 406 red Odesláno 14. září 2006 Odesláno 14. září 2006 Čau, mohl by jsi mi tu fotku poslat na mail petr406@seznam.cz Nejak mi nejde poslat Ti mail Citovat
Péťa Odesláno 21. září 2006 Autor Odesláno 21. září 2006 To byste nevěřili, co jsem se dnes dozvěděl V neděli (před testováním tachometrů) měla jiná hlídka dopraváků naplánovánu službu od 07:00 do 09:00 na silnici u kempu a kontrolovat alkohol. Mají totiž špatné zkušenosti s jinými partami, které tam pořádají srazy (především motorkáři). Prý mohli kontrolovat leda tak cyklisty, kteří jeli do kostela, v kempu se spinkalo Citovat
Medvěd Odesláno 21. září 2006 Odesláno 21. září 2006 Ale u nás by si přece stejně na nic nepřšli - vždyť srazy P - C jsou přeci STRIKTNĚ bezalkoholoidní, NO NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Péťa Odesláno 21. září 2006 Autor Odesláno 21. září 2006 Naše srazy jsou dobře promyšlené. Chlastají pouze navigátoři a dohánějí to i za řidiče Citovat
Kurt Odesláno 21. září 2006 Odesláno 21. září 2006 Původně zaslal: Peta To byste nevěřili, co jsem se dnes dozvěděl V neděli (před testováním tachometrů) měla jiná hlídka dopraváků naplánovánu službu od 07:00 do 09:00 na silnici u kempu a kontrolovat alkohol. Mají totiž špatné zkušenosti s jinými partami, které tam pořádají srazy (především motorkáři). Prý mohli kontrolovat leda tak cyklisty, kteří jeli do kostela, v kempu se spinkalo Hlásím, že ve směru od Č. Kostelce k Broďáku nebyla v onu neděli v 8:30 ani noha (policejní). Citovat
Blizzard Odesláno 22. září 2006 Odesláno 22. září 2006 Původně zaslal: Peta To byste nevěřili, co jsem se dnes dozvěděl V neděli (před testováním tachometrů) měla jiná hlídka dopraváků naplánovánu službu od 07:00 do 09:00 na silnici u kempu a kontrolovat alkohol. Mají totiž špatné zkušenosti s jinými partami, které tam pořádají srazy (především motorkáři). Prý mohli kontrolovat leda tak cyklisty, kteří jeli do kostela, v kempu se spinkalo a pak ze rani ptace dal doskace:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.