Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nektere casti (komplet elektrika a brzdy) jsou naskenovane na mych strankach ve fotogalerii. Pokud budes chtit neco jineho konkretniho, zkus napsat. Nebo Ti mohu levne prodat jeji original v anglictine :D

Odesláno

Na co jí potřebuješ? Dyť tam stejně nic není ... :( To co tam je, buď normální člověk doma neopravuje, neb je na to potřeba hafo sepciálního nářadí. A to co si můžeš v poho opravit sám např. šíbr nebo dveře apod., tak je tam o tom prdlajs:myslim

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: MJSytic

Na co jí potřebuješ? Dyť tam stejně nic není ... :( To co tam je, buď normální člověk doma neopravuje, neb je na to potřeba hafo sepciálního nářadí. A to co si můžeš v poho opravit sám např. šíbr nebo dveře apod., tak je tam o tom prdlajs:myslim

něco tam je lepší než nic,chce to míti přeci aspoň přehled co a jak tam je.

máš pravdu lepší mít přehled než nevědět nic, kdyby ta kniha byla tak kolem 300 tak by člověk tak neváhal

Odesláno
Původně zaslal: komisar

věřím že knihy jsou drahé ale co se dá dělat,pokud to potřebuješ tak se neda nic dělat ale je to dobrý dárek od manželky či přítelkyně;)

vidíš to mě nenapadlo , výměna auta , potřeba novou knihu , musím se o tom nenápadně zmínit :):D

Odesláno

Taky mi to koupila \"levnější půlka\" k narozkám, ale musím přiznat, že mě ta knížka dost zklamala. Otec má tu samou na Vectru B a ta je 10x lepší. :(

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak jsem slyšel,že je tady sháňka po knížce JAK NA TO 406.Mám ji akorát má 200M v zapakovaném stavu.Když mi někdo řeknete kam ji nahrát klidně ji nabídnu:D

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

Tak jsem slyšel,že je tady sháňka po knížce JAK NA TO 406.Mám ji akorát má 200M v zapakovaném stavu.Když mi někdo řeknete kam ji nahrát klidně ji nabídnu:D

Hot to na nejaky free server, napr.:

www.leteckaposta.cz (potreba rozdelit po 100Mb) nebo

www.e-disk.cz (potreba rozdelit po 50 Mb)

Pokud to neumis rozdelit, tak by tech 200Mb by slo nahrat napr. na www.megaupload.com

[upravil dne 20.8.2007 Tornado]

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

Zipíku je to první nebo druhý vydání??
Odesláno

Vydalo to KOPP nakladatelství České Budějovice 2005 a je to bohužel první vydání:(Už to posílám na leteckou poštu.Hodím jsem potom link.Jsou to dva soubory kolem 100Mb.Dostal jsem to od jednoho člena kousek od Brna a je to ofocené ne oskenované.Takže nepočítejte s nějakou pořádnou kvalitou.Dívat se ale na to dá:D Tím to mu chci ještě jednou poděkovat;)

První část je zde:

http://leteckaposta.cz/735235409

[upravil dne 21.8.07 Zipík]

Odesláno
Původně zaslal: noradek

Měl bych tu dvě knihy na 406 original ve

francoužtine.Nemáte někdo zájen?

za kolko by boli obidve ? Mne ta francuzstina celkom vyhovuje ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...