radim.1008 Odesláno 28. květen Autor Odesláno 28. květen (upraveno) Dnes jsem podepsal a zaplatil smlouvu na prodloužení záruky do 27.6.2029 a 60tis.km. Jinak se stále učím jezdit s mild hybridem. Když se člověk soustředí, tak jde se opravdu pohybovat kousek čistě na elektřinu. Na ukázku cesta z práce. 32% trasy na elektřinu. Upraveno 28. květen uživatelem radim.1008 Pepito, Veverka, BubakGS a 3 další ohodnotil 6 Citovat
MJSytic Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen Jde to snadno. Ale ta tvoje trasa 6km je dost krátká radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 29. květen Odesláno 29. květen Když získáš trochu cvik (a o něco větší baterku) radim.1008, BubakGS a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno Neděle v 12:41 Autor Odesláno Neděle v 12:41 (upraveno) První úklid s vysavačem a utření displeje. Upraveno Neděle v 12:45 uživatelem radim.1008 Veverka, kemo, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Rikic339 Odesláno Pondělí v 05:22 Odesláno Pondělí v 05:22 Nech si na ten displej dát matnou folii, je to příjemnější a nebudeš muset řešit furt ty patlance pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno Středa v 17:58 Autor Odesláno Středa v 17:58 Pár postřehů. Ve sportu to rekuperuje, ale nejede čistě na elektřinu nebo nejede to tolik, aby to bylo poznat. Dnes cesta do HK a zpět. Tam přes "vesnice" a cesta 41% na elektřinu, ale nuda mezi kamiony. Zpět jsem to vzal po D35 do Časů a přes Holice domů. Výsledek? Za mě dobrý. Po měsíci vlastnictví. Pepito, Davis, MJSytic a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Davis Odesláno Čtvrtek v 10:11 Odesláno Čtvrtek v 10:11 Též gratulace k novému vozu a ať dělá radost! A díky za zajímavou ukázku chování a jízdy na elektřinu. Těch 41 procent zní hodně dobře a věřím, že hlavně na popojíždky po městě je to paráda. Průměrná spotřeba se ti tam ukazuje 6 l/100 km. Tam se pohybuju s čistým spalovákem 1,2 PT taky v případě, že jedu v klidu mimo město nebo dálnici 130 km/hod. Pokud jedu velkou část jízdy "město", jsem už minimálně na 7 l/100 a tady, u tohoto tvého hybridu je znát už úspora! Za mě dobrá cesta, jak zapojit elektřinu v kombinaci s benzínem a jízdou po městě a přitom nemusíš řešit zásuvku/dobíjení radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno Čtvrtek v 16:07 Autor Odesláno Čtvrtek v 16:07 @Davis na pojížďky to bude super. Dnes cesta z tréninku, nestíhal jsem, tak jsem jel pro syna autem. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Davis Odesláno Čtvrtek v 17:30 Odesláno Čtvrtek v 17:30 To jsou přesně ty cesty, co s klasickým spalovákem nechceš a když, nemám dobrý pocit. Takže tohle ti teď závidím, pěkný čísla! radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno před 17 hodinami Autor Odesláno před 17 hodinami Přesně tak @Davis. Takhle dnes odpoledne od školy domů. Je pravda, že to je celou dobu z kopce, ale i tak za mě fajn. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.