Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem podepsal a zaplatil smlouvu na prodloužení záruky do 27.6.2029 a 60tis.km. :)

Jinak se stále učím jezdit s mild hybridem. Když se člověk soustředí, tak jde se opravdu pohybovat kousek čistě na elektřinu. Na ukázku cesta z práce. 32% trasy na elektřinu. 

IMG20260528144940.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Pár postřehů. Ve sportu to rekuperuje, ale nejede čistě na elektřinu nebo nejede to tolik, aby to bylo poznat. :D :myslim
Dnes cesta do HK a zpět. Tam přes "vesnice" a cesta 41% na elektřinu, ale nuda mezi kamiony. Zpět jsem to vzal po D35 do Časů a přes Holice domů. Výsledek? 

IMG20260603191919.jpg

Za mě dobrý. 

Po měsíci vlastnictví. :mrk 

IMG20260603190615.jpg

Odesláno

Též gratulace k novému vozu a ať dělá radost! A díky za zajímavou ukázku chování a jízdy na elektřinu. Těch 41 procent zní hodně dobře a věřím, že hlavně na popojíždky po městě je to paráda. Průměrná spotřeba se ti tam ukazuje 6 l/100 km. Tam se pohybuju s čistým spalovákem 1,2 PT taky v případě, že jedu v klidu mimo město nebo dálnici 130 km/hod. Pokud jedu velkou část jízdy "město", jsem už minimálně na 7 l/100 a tady, u tohoto tvého hybridu je znát už úspora! Za mě dobrá cesta, jak zapojit elektřinu v kombinaci s benzínem a jízdou po městě a přitom nemusíš řešit zásuvku/dobíjení 👍 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...