Pepito Odesláno před 22 hodinami Autor Odesláno před 22 hodinami Ještě hodina a patnáct minut před uzavřením objednávek. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno před 22 hodinami Odesláno před 22 hodinami před 21 minutami, Radek Hurvajz napsal: Každopádně doporučuji do ledničky vkládat v naprosto neprodyšném obalu, jinak pojdeme smrady Zkusím u @Pepito objednat alespoň mikrotenový sáček na uzel Pepito ohodnotil 1 Citovat
skuci Odesláno před 22 hodinami Odesláno před 22 hodinami já jakožto člověk co to nejí a opět představa že to povezu domů je šílená tak věř že to chce alespoň 2 sáčky a i tak jsem to minule cítil v celé garáži když to tam bylo v ledničce Radek Hurvajz, Péťa, Veverka a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Handulina Odesláno před 21 hodinami Odesláno před 21 hodinami Já bych poprosila o: 2x Kousky se chilli 125 g 2x Kousky a česnekem 125 g 1x Kousky se zeleným pepřem 125 g 1x Kousky uzené 125 g 1x Tvarůžky Hanácké oheň 200 g Díky Pepito Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno před 21 hodinami Odesláno před 21 hodinami (upraveno) Před hodinou, skuci napsal: já jakožto člověk co to nejí a opět představa že to povezu domů je šílená tak věř že to chce alespoň 2 sáčky a i tak jsem to minule cítil v celé garáži když to tam bylo v ledničce Až budeš velkej kluk tak se k tomu třeba projíš Onehdá jsem kolegovi dovezl krabku zákusků ze syrečkový cukrošky nevěda, že taky syrečky nemiluje. V 6 ráno si udělal kafe, dal si na talířek kremroli a větrník (oboje se syrečkovou náplní), s chutí se do toho zakousl a..... to bylo řevu a sprostejch slov, kterými mě počastoval, že jsem u telefonu jen tupě a překvapeně zíral Teď už vím, že kupovat mu syrečky a cokoli s nima společnýho jsou naprosto vyhozený kačky, ale třeba Parenicu nebo Sýrový copánky - to může Upraveno před 21 hodinami uživatelem Medvěd Pepito, Péťa a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno před 21 hodinami Autor Odesláno před 21 hodinami Konec objednávek. Koupil jsem vám mikrotenové sáčky. pavelu96, Radek Hurvajz, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno před 20 hodinami Odesláno před 20 hodinami (upraveno) @Pepito je sýrový bůh Upraveno před 20 hodinami uživatelem Klemoň Pepito, skuci, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno před 20 hodinami Odesláno před 20 hodinami Tohle jsi měl koupit, a ne nějaké pytlíky skuci, Pepito, Veverka a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno před 20 hodinami Autor Odesláno před 20 hodinami A protože budu mít opravdu plné cécéčko voňavých tvarůžků, tak Eiffelovku budu muset vézt jedině takto. Citovat
Pepito Odesláno před 20 hodinami Autor Odesláno před 20 hodinami před 28 minutami, Radek Hurvajz napsal: Tohle jsi měl koupit, a ne nějaké pytlíky V tom asi přijedu Radek Hurvajz, Péťa a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno před 4 hodinami Autor Odesláno před 4 hodinami Tak nakoupeno a naloženo. Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.