ozzy56 Odesláno 7. leden 2024 Odesláno 7. leden 2024 Před hodinou, sitler napsal: Hiterstoder Hinterstoder--jezdil jsem tam po převratě na letní pobyt (nelyžuju) Citovat
Pacho69 Odesláno 8. leden 2024 Odesláno 8. leden 2024 My vloni zkusili Lungau (paráda), potom klasika Saalbach/Hinterglem/Fieberbrunn. Ale už v půl března to už nebylo nic moc pro moje kolínka. Letos zatím plánujeme jarky v Kleinwalsertal. bydlíme tak, že toho možná testnem v Allgau více, uvidíme. Později v sezoně pak Arlberg ze Schrockenu nebo Wildschonau. Citovat
MotoMoto Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 právě teď Itálie Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 28. únor 2024 Odesláno 28. únor 2024 tezka zavist , ja az za tyden v patek odjezd do Francie Citovat
MotoMoto Odesláno 29. únor 2024 Odesláno 29. únor 2024 Bohužel nic moc. Mezi 5 a 15, takže odpoledne to je už lepivé. Dnes má být krásně a jede se tu Evropský pohár ženských, ale zítra má pršet. Počasí je na dvě věci. Citovat
oddie Odesláno 29. únor 2024 Odesláno 29. únor 2024 Brr. Letos to stojí celkově za prd. Trvale pod nulou jen vysoko na ledovcích... Já jsem vychytal krásný den na Pitztalu, jenže to tam zase bylo celkem dost lidí a nahrnuté boule. Tak holt snad předsezóna za třičtvrtě roku bude lepší Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. únor 2024 Odesláno 29. únor 2024 před 6 hodinami, MotoMoto napsal: Bohužel nic moc. Mezi 5 a 15, takže odpoledne to je už lepivé. Dnes má být krásně a jede se tu Evropský pohár ženských, ale zítra má pršet. Počasí je na dvě věci. měli jsme jet Itálii ale kvůli pocasi jsme to odpiskali… Citovat
sitler Odesláno 29. únor 2024 Odesláno 29. únor 2024 rodice odjizdi o vikendu do Nassfeldu, jsem zvedavy, jak tam budou mit. Ja is na Francii docela verim. Nejnizso misto je vesnice v 1600 metrech a tam je pres den asi 5-6 stupnu, nejvic lyzovani je od 2km do 2800m a tam je furt jeste nula, spis pod. Citovat
MotoMoto Odesláno 29. únor 2024 Odesláno 29. únor 2024 To je tady výškově také, ale je to houby platné. Dneska sluníčko a lehce nad nulou, takže do 14 hodin super. Pak už se zatáhlo a bylo houby vidět. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. únor 2024 Odesláno 29. únor 2024 na hory v zimě jezdím, je to tam paráda , bohužel bez lyží, bo to vůbec neumím , jako děcko jsem nebyl ani na lyžáku, bo na takové pisoviny tehdy nebyly prachy, a pak když byly, tak už jsem měl strach, zkoušel jsem to, ale byl jsem už tvrdý..., ale umím aspon plavat, bez kurzu plavání... Citovat
oddie Odesláno 29. únor 2024 Odesláno 29. únor 2024 Já jsem začal lyžovat až s dětma. Na škole jsem na lyžáku sice byl, ale na základce jsem byl rád za třetí družstvo a na vejšce se po jednom dni radši uklidil na běžky. Na lyže jsem se pak postavil po skoro 25 letech, abych viděl, jak to dětem na sjezdovce jde, a vzhledem k tomu, jak rychle se učej, jsem se musel zatraceně rychle učit taky, abych jim stíhal po pár letech už jsem na svém limitu a stejně už mi pomalu ujedou... a po loňské ASK kolene jsem pořídil spíš začátečnické lyže na pohodu, takže rekordy už se žádné konat nebudou, vůbec jsem rád, že můžu aspoň na tyhle. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Ajdamek Odesláno 1. březen 2024 Odesláno 1. březen 2024 (upraveno) My letos vychytali exkluzivni podminky, byly jsme druhy tyden v lednu v Soldenu a teploty pres den lehce pod nulou a slunicko. A na apartmanu narazenej soudek, idealni panska jizda Upraveno 1. březen 2024 uživatelem Ajdamek Charlie 1, Hafity, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 jarnaky v Keeeerkonossich janaky Citovat
Ajdamek Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 Taky jsme stravili jarnaky v krkonosich spis na blate, desti a v aquaparku Do aquaparku ve vrchlabi se nektery dny ani nedalo dostat a ve spindlu meli studenou vodu i ve virivce. Nastesti i tam na chate byl pipa a sud 14 dni zpet se to jeste dalo v herlikovicich a ve spindlu, herlikovice uz od zitra konci. Spindl ma ambice to udrzet do velikonoc. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 ja tim, ze mam 15 minut jizdy Jicin, tak jezdim do qua tam, Vrchlabi je proste fakt male.... Citovat
sitler Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 To je cira zoufalost, ty cesky hory... hlavne ze chtej 900 za skipas. Strasna banda zlodeju. Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. březen 2024 Odesláno 3. březen 2024 ja tenhle rok nebyl ani jednou ,tak chodím na tenis…aquaparku vrchlabí je fajnbyli jsme tam asi 3x a vždy tak do 30 lidi kupuju celodenní lístek a když bylo jednou obsazeno tak za 2 hidiny všichni vypadli a bylo volno,žena byla 4 hodiny ve venkovní vířivce … Citovat
sitler Odesláno 5. březen 2024 Odesláno 5. březen 2024 uplne stejny fotky mam od rodicu z nassfeldu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.