llug Odesláno 26. červenec 2021 Odesláno 26. červenec 2021 a pak ještě jednou.. Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 26. červenec 2021 Odesláno 26. červenec 2021 Ten konec na trave llug ohodnotil 1 Citovat
llug Odesláno 27. listopad 2021 Odesláno 27. listopad 2021 Tak ještě jednou bo mne lyže celkem baví. Vydal sem se do země celkem vzdálené a celkem velké kde se dalo cekat pomerne velke mnozstvi snehu uz nekdy v půlce listopadu a potvrdilo se naprosta pecka, Pepito, Péťa a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 27. listopad 2021 Odesláno 27. listopad 2021 Vidím jakousi verzi "azbuky".... Citovat
llug Odesláno 28. listopad 2021 Odesláno 28. listopad 2021 Jj origo azbuka ..Sheregesh..... Ferry ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 28. listopad 2021 Odesláno 28. listopad 2021 tezka zavist , freeride neumim . Doufam, ze se na konci unora dostaneme do rakouska do alp, ale ... moc tomu v aktualni situaci nedavam , mozna budeme radi za krkonose nebo orlicky Citovat
Péťa Odesláno 28. listopad 2021 Odesláno 28. listopad 2021 Spíš na nic nečekat a vyrazit do Itálie. Ale už se to tam plní... llug ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 28. listopad 2021 Odesláno 28. listopad 2021 neni dovolena, neni volno ve skole ... Citovat
llug Odesláno 28. listopad 2021 Odesláno 28. listopad 2021 Tak rakousku lyzovat lze i nyní...individualni sport je povolen a lyzovani je ...i nektere skiarealy normalne jedou ..problem je ubytko to je jasné ale na otocku to lze nebo prespat v aute a samozrejmne ocko nebo prodelano jen s testem nee neprodaji skipass Citovat
MotoMoto Odesláno 29. listopad 2021 Odesláno 29. listopad 2021 Pokud jsem zjišťoval, tak to platí pouze pro rakušáky, cizinci nesmějí. Prý kromě řeči kontrolují i live ID zda je kupující permice rakušák. Péťa ohodnotil 1 Citovat
llug Odesláno 1. leden 2022 Odesláno 1. leden 2022 Takže po predvanocnim sklouznuti v Tignes sem byl povinen nasbírat plusove body a vytahnul sem rodinku na lyze tentokrat do o5 netradicni lyžařské destinace zejmena kvuli covid manii v rakousku.Tou destinaci bylo Slovinsko kde plati doba po prodelani nemoci 365 dnu coz je nas pripad(ukazalo se ale ze to neni pravda)Parkrat uz sme se po Slovinku potulovali na jare a na podzim ale v zime sem byl prvne .Nad jezerem Bohinj je skiareal Vogel o cca 20 km sjezdovek ideal pro rodinou lyzovacku .Na to ze bylo mezi svatkama byla zalidnenost celkem ok, zažil sem vetsi masakr Péťa, Pepito, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 1. leden 2022 Odesláno 1. leden 2022 Ahoj lyžomylci Přemýšlím jak pojmout Pavlovo jarňáky a už loni mě trknul pod oči bulharský resort Banskohttps://www.invia.cz/bulharsko/bansko/?gclid=Cj0KCQiAlMCOBhCZARIsANLid6ZtmlXby3k1DfhEJi8rydO1kiUsVe9mi0MlX8XMEMNPKfly2FmtK6MaAjH1EALw_wcB Máte někdo osobní zkušenost? Citovat
Péťa Odesláno 1. leden 2022 Odesláno 1. leden 2022 před 2 minutami, Medvěd napsal: lyžomylci Tak přemýšlím, co jsi tím myslel Citovat
llug Odesláno 1. leden 2022 Odesláno 1. leden 2022 Byli sme loni....jeli jsme solo bez cestovky .. nejvíce zajezdu tam porada cestovka ceske kormidlo udajne vse ok . Bansko je pekne a na balkan moderni a velke stredisko ,Ceny odpovidaji balkanu ,doporucil bych jeste Borovec zdalo se mne trosicku lyzarsky(sjezdovkářsky) lepsi.Jen bacha na tamnejsi a v okolních zemí prázdniny ..docela bylo plno Medvěd a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 1. leden 2022 Odesláno 1. leden 2022 Děkuju, uvidíme jak se to celý bude vyvíjet Citovat
Veverka Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 Bad Gastein vloni (čti: minulý týden) Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 V 1. 1. 2022 at 22:02, Medvěd napsal: Ahoj lyžomylci Přemýšlím jak pojmout Pavlovo jarňáky a už loni mě trknul pod oči bulharský resort Banskohttps://www.invia.cz/bulharsko/bansko/?gclid=Cj0KCQiAlMCOBhCZARIsANLid6ZtmlXby3k1DfhEJi8rydO1kiUsVe9mi0MlX8XMEMNPKfly2FmtK6MaAjH1EALw_wcB Máte někdo osobní zkušenost? Daleko a drahé. Co víc chceš slyšet? Citovat
sitler Odesláno 3. leden 2022 Odesláno 3. leden 2022 Znam par lidi co tam byli... pry tak nejak v norme. Ale je to daleko, cenove to neni o tolik lepsi (kor s ohledem na cestu), vyhoda byla loni primarne dostupnsot diky nizkym opatrenim... Rakousko nebo Italie vyjde ve finale cca nastejno a o 600km bliz... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.