Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 29. 9. 2025 at 20:55, radim.1008 napsal:

Garance ubytování po připsání platby. ;)

POZOR

! ! ! ubytování lze objednávat maximálně do 4.11. včetně ! ! !

Super akce, sice nejsme Mountfield, :D ale ještě možnost přihlášení se na večírek i s ubytováním. :papa Tak kdo váhá, ať dlouho neváhá. ;) Tato akce se již leots nebude opakovat. :mrk 

Konec akce v pondělí. :myslim :D

:papa 

Odesláno

Což o to, spát můžou, ale už si to musí řešit sami a bude to zbytečná komplikace pro všechny... :D
no chybí nám ten h4 a schreek a nevím jak ten Michael s Lenkou ¨(a kluci)... @žabi nemáš ňáký info...?

Odesláno

Ahoj všem. Takže musím svojí účast odvolat / zrušit. Moribundus je silnější než já a meducíny 😥 Škoda muzea, dobroty k večeři a hlavně přátel . . .   :myslim

Odesláno
V 17. 11. 2025 at 17:27, radim.1008 napsal:

Neházej flintu do žita @Klemoňi, ještě je pár dní.

Takže dne s po návratu z Plzně návštěva lékaře. Už nemluvím, jen chroptím, velmi vysoká teplota, zimnice, záchvaty kašle s dávením . . . 😞

Radime, tohle do soboty nerozchodím . . . 😭

Odesláno
před 2 hodinami, Klemoň napsal:

Radime, tohle do soboty nerozchodím . . . 😭

Dyk je úterý.... 😂 koukej makat...!!! Nedělej chlapa co umírá... a to že nemluvíš nevadí.., tak se budeš taky jednou jen koukat a poslouchat ostatní.. 😂😂😂

Odesláno (upraveno)

No takže už je čtvrtek a stav je téměř neměnný. 😥  Díky lékům už se tolik nedávím a teplotu jsem srazil z 38,7 na 37,5 až 37,2 podle toho kdy se změřím. Ale pro "rejpaly" i to je na mne dost vysoká teplota, protože můj nezvyklý standard je cca 35,3 až 35,6. Takže někdo kdo má běžně 36,7 je to jako by měl nyní 38,7. 😉 No prostě se klepu jako ratlík a když jsem se chtěl dneka po dvou dnech osprchnout, tak jsem sebou ve sprše málem švihnul . .  🫣  Takže si moji večeři (SOBOTA VEČEŘE 2 - Vepřová panenka, hříbková omáčka, grenaille 200g) někdo dejte jako druhý chod a na oplátku bych jako vzpomínku na padlé ocenil nějakou Peugeot propisku či voňavé dřívko 🙊

Upraveno uživatelem Klemoň

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...